materiale 100% live

ce-a fost pe Muzici o data

materiale 100% live

Mesajde SOD » Vin Mai 03, 2002 9:09 am

un concert poate fi capabil sa-ti schimbe putin viata.cu siguranta ca ati simtit cu totii acest lucru.sunt convins ca pt. o trupa e f. greu sa presteze live ca sa si sune impecabil.cred ca un concert sa fie impecabil,are doua parti distincte : una e cantarea in sine si a doua e show-ul pe care trupa il face.putine trupe pot impleti cele doua calitati.
care trupe din romania fac acest lucru?dar din afara?care te-a electrizat pur si simplu?
SOD

Mesajde SOD » Vin Mai 10, 2002 9:34 pm

vaz ca va urniti tare greu.spun tot eu,asa ,sa nu zic ca nu mi-a raspuns nimeni.
1.concert care m-a marcat :metallica de la capitala patriei.oamenii e profi rau de tot.am stat langa luministi in cusca aia de la mijloc si nu mi-a venit a crede ce faceau omenii aia.
2.show propriuzis:rammstein - live aus berlin.cred ca a costat productia concertului cam cat 10 metallici de la noi.
3.cel mai kktor concert strainez pe care l-am ascultat :pantera - official live 101 proof
4.cel mai cel din spatiul mioritic :iris 20 ani
5.trupa romaneasca ce poseda ambele calitati : vdv(are si infrastructura) si cargo
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

ok , my turn

Mesajde Aliosha » Vin Mai 10, 2002 10:00 pm

1. Show live de care am ramas impresionat dpdv muzical -calitativ: Tool

2. Concertele la care ma simt cel mai bine: aproape an de an la Warped tour : punk/alternativ 100%, distractie, beri, agitatie

3. Metallica nu m-a impresionat in mod deosebit- si prea putina lume intr-un stadion atat de mare.

4. In Romania cel mai frumoase concerte: Iris la Polivalenta acum 3 ani si Timpuri noi unplugged.
"Against modern football."
Aliosha

hei aliosha, ladies first

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 7:52 am

1. de departe cel mai bun (stiu ca-mi dau singura-n cap) Steve Vai, as fi putut retrai toata viata noaptea aia, no comments

2. (1 bis mai bine) Megadeth, normal... aaaa, daca vreti comentarii cititi articolul din Bestial Magazin (sau mai bine nu)... bah, sa fiu in prima linie in fata lui Mustaine la ultimul turneu inainte de destramarea formatiei ... :kiss: ma pup singura

3. De departe Iced Earth, ca au anuntat ca nu se mai tine cu 5 minute inainte de intrarea in sala, a fost unic, traiasca vamesii maghiari :D

4. Page - Plant nu ma omor dupa soundul lui jimmy (nu da mah vali) dar Plant a avut o voce de exceptie la concertul ala.

5. romani: a fost un concert Cargo in laptarie acu' fo 2 ani unde s-a cantat pana pe la 3 noaptea, m-am dus in camasa si cand am plecat afara ningea, atunci totul a fost marfa... plus un Cargo in PUB 18 cu Luna Amara in deschidere unde mi-au placut nespus Luna Amara
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 1:17 pm

din cate am vazut, VDV, directia 5(chiar daca nu-i suport), cargo, proconsul, pot avea un concret de succes.

acum fani nu tre` sa se supere daca sonorizarea este de handel. important este ca trupa favorita canta live.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde curly » Lun Mai 13, 2002 2:27 pm

directia 5 au o presttatie de 2 lei in concerte......i-am auzit accidental la mare si am avut mari emotii pentru vocalul lor,tipul fiind foarte aproape sa crape ridicandu-se cu vocea mai sus decat ii permit coaiele.

kestie memorabila,ca fapt pozitiv,un concert IRIS in CS in craiova cu un minculescu dezlantuit vreo 3 h
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 14, 2002 10:27 am

intrebarea era care din Romania, la strainataturi n-am asistat inca dar nu-i timpul pierdut.
Concertul care a avut cel mai mare impact a fost la Sala palatului - Lansarea albumului - ExxTRA - Vita de Vie. Super organizare, atat sonorizarea cat si show-ul propriu-zis au fost de 10+.
Si la vreo saptamana dupa concert parca ramasesem tot in Sala Palatului, revedeam tot timpul scenele alea.
Iris Digital Athenaeum - Arenele Romane iarasi pentru colectionari - am pleact acasa cu Oda bucuriei in cap si n-am mai scapat de ea vreo saptamana.
- toate concertele din BackStage unde iese o atmosfera superba de fiecare data - la capatul celalalt este Fire unde se aude oribil! te doar capu o juma' de ora dupa ce iesi de acolo.
Si cand am fost la Propaganda, ma credeam la Woodstock, am fost cu blugi taiati a doua zi la scoala.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mai 14, 2002 10:36 am

bai zgubi mic, (daca erai mai demult p'acilea stiai nishte kestii din posturi mai vechi) in Backstage e buba cu bodyguarzii care arata ca eminem shi au vrut sa dea una bucata dana afara ca am pus berea pe boxe, plus ca e cam scump (de ce nu organizeaza nimeni concerte in Sovata?)
deshi daca ma gandesc acum taman aia din backstage au venit sa ne salveze de aia din club a.
:con:

cred ca nu mai intzeleg nimic.

ideea e ca mie nu prea-mi place in backstage
gaga

?

Mesajde Lancelot » Mar Mai 14, 2002 11:12 am

Nu stiu daca ma incadrez la capitolul tocmai rock (huooo!), dar mie cel mai mult in concert imi place Holograf. Urmeaza in ordinea numerelor de pe tricou Vita de Vie. Pe Vama Veche i-am vazut sambata si epopeea lor despre armata mi-a placut, ce sa zic. Cargo canta cu chef, de und si showul in sine. Si imi mai place STRICT Nicu Damalan.
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Mesajde b0nechina » Mar Mai 14, 2002 11:27 am

Cel mai "emotionant" concert a fost primul (Iris la Polivalenta, prin 86). Eram copil, eram fan Iris, canta Nutu...
Un altul, la fel de emotionant (poate pentru ca a fost printre primele concerte mari de la noi) a fost Gilan la Arenele Romane ('92). Super atmosfera, super instrumentisti, la sfarsit boceam cu totii.
Au mai fost cateva concerte care mi-au ramas in suflet, poate nu neaparat pentru show, ci mai ales pentru ca mi-am dorit mult sa le vad, si am reusit sa ajung acolo. Aici primul nume este Whitesnake. Tata Coverdale n-a fost in cea mai buna forma, dar am vazut Whitesnake live, si inca imi tremura degetele daca imi amintesc.
In sfarsit, probabil ca cele mai bune doua show-uri vazute pana acum sunt Vai si Page/Plant... la Vai am ceva comentarii, dar nu sunt importante pe acest thread.
Dintre trupele romanesti, prima care-mi vine in minte este Timpuri Noi. Primul concert cu ei l-am vazut in propriul liceu (94, cred), ultimul acum ceva vreme la Preoteasa... intre astea doua au fost multe, toate faine. Din pacate am ratat unplugged-ul. :(
Bag sama ca am o pasiune pentru primele concerte, altfel nu stiu de ce imi tot amintesc de Vita la Arenele Romane (prima data cand i-am vazut live)... Poate pentru ca atunci m-a impresionat momentul cu tobitzele si am ramas cu un sentiment placut...
In sfarsit, o alta trupa pe care mi-a facut placere s-o ascult in concert a fost Celelalte Cuvinte. Meseriasi.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 14, 2002 12:41 pm

Initial trimis de DANA
bai zgubi mic, (daca erai mai demult p'acilea stiai nishte kestii din posturi mai vechi) in Backstage e buba cu bodyguarzii care arata ca eminem shi au vrut sa dea una bucata dana afara ca am pus berea pe boxe, plus ca e cam scump (de ce nu organizeaza nimeni concerte in Sovata?)
deshi daca ma gandesc acum taman aia din backstage au venit sa ne salveze de aia din club a.
:con:

cred ca nu mai intzeleg nimic.

ideea e ca mie nu prea-mi place in backstage

pana la urma, peste tot is bodyguarzii nesimtiti. In BackStage nu am prea avut incidente, ultima data, la 9 ani de ProFm isi facusera aparitia niste bolovani rasi in cap de nu mai vedeai nici scena de ei.
cel mai aiurea la capitolul asta a fost strada de vara unde se termina cu batai zdravene intre badigarzi - artisti - public.
Dar totusi BackStage are o atmosfera aparte, si de fiecare data cand ajung acolo vad niste spectacole superbe!!!
in orasul-poluat Ploiesti de unde va scriu eu aceste cuvinte pline de bine cel mai de calitate concert e la Festivalul berii! :( SI daca n-as fi facut cativa pasi prin capitala as fi pierdut multe!
Cu alte cuvinte, ma oftic pe voi fericiti ce apucati sa puneti picioru' pe ciment de Bucuresti in fiecare zi.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mai 14, 2002 8:06 pm

Initial trimis de b0nechina

In sfarsit, o alta trupa pe care mi-a facut placere s-o ascult in concert a fost Celelalte Cuvinte. Meseriasi.

aud ceva zvonuri ca au pregatit un material traznet.au piese de cd dublu.inregistrarile au fost facute in ungaria,deci tre' sa sune kktor.oricum,nu cred ca pana in toamna o sa-i vedem pentru ca nu au inca casa de discuri.si,da,ai mare dreptate.MESERIASI.
eu am vazut ultimul lor concert in bucuresti,cand au implinit 15 sau 20 de ani.au cantat vreo 4 ore si o ora au facutt bissuri.supermisto.
FOUR OF A KIND
SOD

Am uitat...

Mesajde b0nechina » Mar Mai 21, 2002 10:50 am

Dupa cum era si firesc, am omis cel putin un nume romanesc, de care imi pare chiar rau.
Am vazut vreo 3 concerte cu ei, am albumul, le-am luat chiar si un interviu (impreuna cu inca doi alti pustani ca mine) pe vremea cand aspiram sa devin jurnalist... in sfarsit, una peste alta, a fost o trupa care, desi cu viata scurta, a spus ceva pe scena romaneasca... si mai erau si buni muzicieni... vorbesc de Survolaj.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

vorbind de materiale 100% live

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 21, 2002 2:13 pm

poate ati auzit de CD-ul "BackStage Live" - un mare concert cu multe trupe, concert caritabil in urma caruia s-au strans fonduri pentru copiii bolnavi de S.I.D.A. Ei bine toata treaba s-a lasat cu un CD de aur. Am avut norocul sa dau de el intr-un magazin in care nu ma asteptam, nu am mai stat pe ganduri si mi-am dat ultimii bani ca sa-mi achizitionez comoara. Suna excelent! Si e intotdeauna bun de ascultat cand iti vine cheful de concert si mai ai vreo doua luni pana sa ajungi la unul.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde num-num » Mie Mai 22, 2002 12:18 am

o trupa care suna super bine live e zdob si zdub...cel putin concertul din twice de la sfarsitul lui februarie a fost dementzial desi clubul e de kk..
altii care mi-au placut live:omul cu sobolani.. a fost mai demult un concert in club a ..vocalul a fost luat pe sus si aproape ca i s-au dat jos pantalonii dar in tot acest timp nu s-a oprit din cantat...

si totusi pe primul loc raman timpuri noi.. timpuri noi...timpuri noi...
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 22, 2002 6:37 am

Pai la zdubii am inteles ca tocmai atmosfera n-a fst prea grozava, adica oamenii au cantat si atat, a lipsit show-ul de care spune SOD pe undeva mai sus.
Iar la OCS s-a terminat cu scule stricate, deh, unde-s multi - puterea creste.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde num-num » Mie Mai 22, 2002 9:10 pm

Initial trimis de Zgubilici
Pai la zdubii am inteles ca tocmai atmosfera n-a fst prea grozava, adica oamenii au cantat si atat, a lipsit show-ul de care spune SOD pe undeva mai sus.

zgubi, la inceputul lui martie zdob si zdub a avut trei concerte in
bucuresti.. nu stiu la care te referi cand spui ca atmosfera nu a fost
prea grozava....concertul din twice a fost spectacol 100%...a cantat
mai mult publicul..in club
domnea o nebunie totala...s-a lasat si cu lesinuri...a fost genul de
concert la care nu poti sa stai...celelalte doua concerte de la hanul
lui manuc si din lapatarie nu au fost la fel de reusite dar nu din
vina formatiei...
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde alina » Mie Mai 22, 2002 10:31 pm

Si cum subiectivismul iar ma macina: cele mai misto concerte le-am trait la IRIS mi se pare ca la IRIS bariera intre fani si artist e cel mai putin simtita .Concertul care m-a impresionat cel mai mult e cel din PUB!
Trupa noua care m-a impresionat mult e Seven!Super baietii!
Nici Sfinxu nu lasa de dorit prea mult la concerte!
La stainezi n-am ajuns nici io sper ca in viata asta sau urmatoare sa ajung la AcDc si Aerosmith!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Sâm Mai 25, 2002 3:25 pm

Initial trimis de curly
directia 5 au o presttatie de 2 lei in concerte......i-am auzit accidental la mare si am avut mari emotii pentru vocalul lor,tipul fiind foarte aproape sa crape ridicandu-se cu vocea mai sus decat ii permit coaiele.

kestie memorabila,ca fapt pozitiv,un concert IRIS in CS in craiova cu un minculescu dezlantuit vreo 3 h

Cate concerte ai vazut cu Directia 5?
Te intreb ptr. ca i-am vazut si eu pe cei de la Directia 5 si mi s-au parut chiar beton....s-ar putea sa fi fost dupa vreo bauta atunci cand i-ai vazut tu...si oricum chiar daca ar fi cum spui tu...nu ai dreptul sa judeci o trupa care nu prea canta playback ptr. ca pe vocal nu l-au tinut coaiele la mare odata cand il privea curly.
Cand vei ajunge sa canti in fata a mii de oameni, atunci vei avea dreptul sa-ti judeci propria prestatie, in nici un caz pe a altuia!
Nu te supara pe mine!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Mai 27, 2002 8:19 am

Initial trimis de Judge_Aris

Cand vei ajunge sa canti in fata a mii de oameni, atunci vei avea dreptul sa-ti judeci propria prestatie, in nici un caz pe a altuia!
Nu te supara pe mine!

Altul. Deci dupa logica matale numai trupetii au dreptul sa judece fiindca stiu, iar fraierii care umplu salile de concerte se duc asha in dorull lelii si le cumpara albumele tot fara drept la opinie.
cum zicea cineva pe "Literatura" : amice, eshti idiot.
gaga

Mesajde Zgubilici » Lun Mai 27, 2002 11:30 am

am vrut si eu sa scriu mai devreme despre asta dar am zis ca nu mai are rost...totusi vin si zic: muzica nu e facuta de artisti pentru artisti ci pentru cei din fata lor care au tot dreptul sa judece!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Sâm Iun 01, 2002 6:48 pm

Initial trimis de DANA

Altul. Deci dupa logica matale numai trupetii au dreptul sa judece fiindca stiu, iar fraierii care umplu salile de concerte se duc asha in dorull lelii si le cumpara albumele tot fara drept la opinie.
cum zicea cineva pe "Literatura" : amice, eshti idiot.

Scumpo mica.....
daca nu ar fi "fraierii" (asa cum ii numesti tu) sa umple salile de concerte nu ar exista concerte. Postezi si tu pe forum ca sa te dai in impresii...
Ceea ce am vrut sa spun este ca un cacacios care de-abia a invatat sa mearga pe strada are dreptul sa spuna "imi place" sau "nu imi place" are deasemenea dreptul sa mearga sau sa nu mearga la un anumit concert are dreptul sa cumpere sau nu albume cu muzica, insa, este de-a dreptul mizerabil sa spuna despre unu' care chiar are voce ca nu il tin coaiele sa ridice mai sus....
Asa ca lasa-ma cu teoriile tale de 2 lei ca stiu perfect de bine ce vorbesc.
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Iun 01, 2002 8:28 pm

bravo domnilor,sticati si threadu asta!

1.mi-a placut foarte mult,desi nu prea consum aceasta muzica,concertul cu vama veche!au cantat de la 11 pana la 2 si ceva,au facut si combinatii de piese,ce mai ,un concert reusit.
2.vazui la un prieten in regie un concert cu pungent stench,bai frate,absolut senzational.si ca veni vorba,mai canta baietii astia!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Dum Iun 02, 2002 10:16 am

am fost aseara la vita de vie la festivalul berii in bucuresti.au cantat super.a fost tot:atmosfera,sonorizare,baietii au fost in forma,bere.......a mai fost careva pe-aici?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gaga » Lun Iun 03, 2002 9:20 am

Nu l-am stricat maestre SOD da matale nu ziseshi ca se pun shi concertele vizionate pe caseta, PC, etc. ci doar cele vazute live. Daca-i p'asha mie mi-a placut mult ala care ma ashteapta pe mine la matale la bar shi in cazul in care voi reushi sa circul legal prin bukale saptamana asta voi trece sa-l iau ;D

===
Asa ca lasa-ma cu teoriile tale de 2 lei ca stiu perfect de bine ce vorbesc

Bravo tzie. Ramane sa invetzi sa scrii inteligibil.
gaga

Mesajde Judge_Aris » Mar Iun 04, 2002 11:31 pm

Initial trimis de DANA
Nu l-am stricat maestre SOD da matale nu ziseshi ca se pun shi concertele vizionate pe caseta, PC, etc. ci doar cele vazute live. Daca-i p'asha mie mi-a placut mult ala care ma ashteapta pe mine la matale la bar shi in cazul in care voi reushi sa circul legal prin bukale saptamana asta voi trece sa-l iau ;D

===

Bravo tzie. Ramane sa invetzi sa scrii inteligibil.

Sigur.... acuma trecem la capitolu' "literatura" stii ceva..hai sa o lasam balta, oricum nu ajungem la nici un rezultat....
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iun 10, 2002 7:12 pm

vazut si placut mult rau de tot,fragmente din concert sod - live at budokan.dau la schimb orice pt el in varianta integrala!
FOUR OF A KIND
SOD

Re: ok , my turn

Mesajde tre » Mar Iun 11, 2002 2:18 am

Initial trimis de Aliosha

2. Concertele la care ma simt cel mai bine: aproape an de an la Warped tour : punk/alternativ 100%, distractie, beri, agitatie

vreau si eu la warped tour ca din ce-am vazut/auzit i luv it already!!!!!!!!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 03, 2003 1:57 am

cumparat dvd cu RHCP,vizionat dvd cu RHCP,neimpresionat de dvd cu RHCP.

concertul se cheama Off The Map si nu mi-a placut deloc,da deloc !scena saracacioasa ma,parca nu ar avea bani sa faca un show klumea!sa mor eu,sunt dezamagit!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Tavi » Joi Apr 03, 2003 9:11 pm

concertul care pe mine m-a dat pe spate a fost Phoenix din toamna... n-as putea sa apun ca ei (mai) sunt formatia mea favorita, dar atmosfera a fost cu adevarat extrordinara!!! Cei care ati fost acolo stiti despre ce vorbesc. Din pacate, la TV nu s-a simtit 10% din ce-a fost. :(
Tavi
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica