)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Kant_emir eu stau la un pahar de....nu mai zic ce fiindca stii deja, fumez o tigara si incerc sa imi fac de somn.
catharisis eu este mare ma culc cand vreau, sau cand intra matusa in dormitor si zice sa ma culc
catharisis eu este mare ma culc cand vreau, sau cand intra matusa in dormitor si zice sa ma culc

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
Kant_emir eu stau la un pahar de....nu mai zic ce fiindca stii deja, fumez o tigara si incerc sa imi fac de somn.

-

Sică - Junior Member
poi reteta ie sinpla: te faci frate cu dracu (pesedeuluilici - un egzenplu uarecare), lingi si pupi pe unde trebe, dai cu biciu si te catzeri pe spinari si capete, faci tuate jocurile murdare pe care tzi le cere sefu si politica "partidului", urinezi abundent pe poporu care pune botu si voteaza (ca duar ie projt, ce jtie iei?), cotizeaza si platejte tacse si uale sparte si in fro 10-15 ani sa vez cum itz mor matusile bogate!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cand o sa ajung presedinte la piesedisti o sa ii torn pe toti la pulitie, si ca sa ii scap ii pun sa imi numere ooole, dar o sa am asa multe ( 10 ferme de gaini + pichiritze imi trag ) incat nu o sa aiba cum sa le numere pe toate, asa ca o sa putrezeasca in puscatarie 

-

Sică - Junior Member
iubi scrie:puteti sa pisati zarzavatul cand e fiert
iubi, sa-ti fie rushine, de azi mananc numa in oras

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
OMENI BUNI, SHANUME ADMINI, ce plm se intampla cu FCu ca is faze dubioase, nu vad unele mesaje, la un moment dat nu puteam scrie pe anumite treaduri... probleme tehnice?
-

Daimon - Mesaje: 5074
ooooops
poi Sandra, stii vorba aia "In tot raul e si un bine.". poate iti vine inspiratia si ne scrii pe jurnal o poveste trista despre asta. Uite, am si o propunere de titlu: "... si netu nu-i mai merge"

poi Sandra, stii vorba aia "In tot raul e si un bine.". poate iti vine inspiratia si ne scrii pe jurnal o poveste trista despre asta. Uite, am si o propunere de titlu: "... si netu nu-i mai merge"

............................
- sin ella
decida, Sandra, decida:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=434702&postcount=121
adica nu, ofcors ca nu!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=434702&postcount=121
adica nu, ofcors ca nu!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci, Sandra, eu nu vreau sa te intristez, dar cred ca de fapt netul ii merge foarte bine, ca altfel nu ar fi tot timpul online, numai ca e el prea ocupat (nu netul, nununu) sa-si consoleze noua feblete, cunoscuta sub numele de scena strum futza
ps: de cand am scris eu mesajul ala si-a pus net nou-nout de la Billa sau de la sellgross, nu mai tin minte exact, care merge ca pe sforicica, dada
.
ps: de cand am scris eu mesajul ala si-a pus net nou-nout de la Billa sau de la sellgross, nu mai tin minte exact, care merge ca pe sforicica, dada
.............................
- sin ella
deci daca asear naiti si cubu a fost la film, az ie iesiti la o bere. ah cat de faina poate sa fie tineretea!!! 

- Fişiere ataşate
-
- jkl1.JPG (141.91 KiB) Vizualizat de 1182 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
ia uite,ce pacat ca nu intrai in ultimu timp decat rar pe fc,si doar pe caterinci si hip-hop
pierdui frumusetze de conflict.observ cu tristetze si absentza strumphitei dintre noi din motive intemeiate 
pierdui frumusetze de conflict.observ cu tristetze si absentza strumphitei dintre noi din motive intemeiate 
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
fui cam ocupat, citeste-mi ultimul post din jurnal pt. mai mult detalii
p.s. vazui ca si-a luat ban pt. 3 saptamani srumfita, maine citesc toate posturile acum fug la culcare,ca imi e somn, am 2 zile fara sa il fi cunoscut pe mos ene
p.s. vazui ca si-a luat ban pt. 3 saptamani srumfita, maine citesc toate posturile acum fug la culcare,ca imi e somn, am 2 zile fara sa il fi cunoscut pe mos ene

-

Sică - Junior Member
Poate mai degraba pe Fetisuri ca ieri noapte pe la orele 3 se destrabala pe threadul cu caricaturile lu Mohamed
.
iar acum: Ice-queen23 Viewing Thread Regim alimentar de slabit
o fi vazut si ea niste poze si a venit fuguta
.
iar acum: Ice-queen23 Viewing Thread Regim alimentar de slabit
o fi vazut si ea niste poze si a venit fuguta
............................
- sin ella