comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Ramuna era o fata inocenta de cat ? .........18 ani parca, care ura sex-ul oral, ura pisicile il ura pe memet dar cel si cel mai mult il ura pe eyewitness, era sa fie violata pe casa scarii a blocului ei, a vrut sa se sinucida exact de ziua ei
nu a mai putut suporta si acum nu mai este printre noi de pe data de 25-X-2005 ora: 17:25

nu a mai putut suporta si acum nu mai este printre noi de pe data de 25-X-2005 ora: 17:25

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
pacha scrie:Vorbiti mah despre fete!
Fete mandre tara are.
pacho, numa la pizda iti zbuara gandu, perversule

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Marian, cool t-shirt mai baiatule. vrei sa facem sex cand oi veni in romania? dar sa stii ca stau doar 20 de minute, ca fac escala, asa ca trebe sa ma astepti in aeroport sio sa neo tragem in camera cu bagaje pierdute. vrei?
-
SOD - Mesaje: 6035
hai draga, nu fi asa, ca avem timp in 20 de minute, ca barata-miu o sa stea la o cafenea acolo in aeroport, iar io o sai zc ca mam dus la toaleta sa ma fac frumoasa pentru el. dar de fapt io o sa ma fac frumoasa pentru tine,da? vrei?
-
SOD - Mesaje: 6035
nu zice nime' nimic de varu? dragutze culorile vere:D
da' arati tare dubash asa fara nici un pic de barba.
da' arati tare dubash asa fara nici un pic de barba.
-
Daimon - Mesaje: 5074
piskeshu scrie:Bah, Max insane asta aduce destul de bine cu Fizz!

El seamana cu mine, da? te rog sa retzii

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
gaga scrie:deci znupi a dat clasa la toti, a pus intr-un con de umbra pana si pe sodilicutzicu~p
clar! iar popalin, mai grijuliu si prevazator din fire, s-a ashezat singur in conu' de umbra.

-
nocturna - Mesaje: 8725
bre da a dat strechea pozelor in voi...shi ce secsi madar facar ie znupi asta...il eclipseaza shi pe hova care arata bine per total duar ca il cam stri caca masha aia
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma