)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
da sa zica si paiacec ce-l deranjeaza la mine ca el are multe de spus 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (9 membri si 0 vizitatori)
weed13, kant emir, paiacec, Sica_wine, sin ella, whatever
ete ma, zici un pic de bere, culori, si mai ales morcovi in anus, si uite cum sare tuata lumea ca, vorba aia, iepurele.
weed13, kant emir, paiacec, Sica_wine, sin ella, whatever
ete ma, zici un pic de bere, culori, si mai ales morcovi in anus, si uite cum sare tuata lumea ca, vorba aia, iepurele.

-

weed13 - Mesaje: 1868
vad ca o plecat keshu:( ca vroiam si io sa-i urez un calduros "mue manelisti". desi cand am fost la cluj nu ma pot plange de locurile unde m-o dus. ca erea muzica de-ailalta. cred ca in seara aia era el la vanatuare de sataniste... si asa am avut io norocu sa nu ascult manele cand am fost la Cj
-

Daimon - Mesaje: 5074
da da, l-am vazut shi yo pe keshu cu morvocii shi cu manelistele
Lasa, Daimoane, ca te duc yo la locuri d'alea underground cand vii, bine?:D
Lasa, Daimoane, ca te duc yo la locuri d'alea underground cand vii, bine?:Dam carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
garantez io pt iubi, ia n-are treaba cu morcovii, flebetzea iei ie castravetii de sera, aia in celofan ca nu zgaraie 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

weed13 - Mesaje: 1868
nu pisoiaj, techila este din belshug, insa nu jtiu cum aj putea sa te fac sa intelegi ca la castravetii aia de codlea nu se potrivesc bateriile duracell
de aia spun din casa, poate ie frun suflet milostiv pe forum sa iti dea solutia
de aia spun din casa, poate ie frun suflet milostiv pe forum sa iti dea solutia

-

veveritza mica si sburdalnica, confunzi lamentabil, la castravetii aia de codlea, babani si fara de hormoni, nu se potrivesc baterii duracell si nici varta, stii tu ceva da aia nu ie castraveti ci pepeni de dobrogea, aia cu miezu galben 

-

deci d-aia se fura bateriile de pe tractoarele facute la brashov! etea dreq gospodine din zarnejti, cu ce sendeletnicejte iele!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sa zica si paiacec ce-l deranjeaza la mine
m-aj elucubra in calculele tale:D
paiacec, mami, io n-am umblat la morcovii tai
asta nu poate decidde decat instantza!Care vrei sa faci parte din juriu bre? Hah?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, te cautashi in cu..pardon anus? puate ie acolo 

-

las ca vine dimineatza pe la pranz gaga shi va baga o retzeta sh-aflatz voi unteva erea legumele!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

Daimon - Mesaje: 5074
oae scrie:Pe mina ma dezamageste Pacha de la care nu ma asteptam la o asemenea injosire pentru bani
ce facusi bre pacho cu miuara, o futushi si n-o platishi?

-

"Citat:
Originally Posted by oae
Pe mina ma dezamageste Pacha de la care nu ma asteptam la o asemenea injosire pentru bani "
Sunt nevinovat,nu stiu despre ce e vorba.Am trimis cuiva un milion cuiva fara sa-l cunosc si acum caut numere pentru loto.Alte explicatii nu vad.
Sau o fi vorba de alt Pacha.Am zarit numele meu pe undeva prin forum dar pe acolo eu nu intru.
Originally Posted by oae
Pe mina ma dezamageste Pacha de la care nu ma asteptam la o asemenea injosire pentru bani "
Sunt nevinovat,nu stiu despre ce e vorba.Am trimis cuiva un milion cuiva fara sa-l cunosc si acum caut numere pentru loto.Alte explicatii nu vad.
Sau o fi vorba de alt Pacha.Am zarit numele meu pe undeva prin forum dar pe acolo eu nu intru.
Si asta trece !
- pacha