)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
io zic că este mai bine s-o laşi să termine meciu şi s-o chemi dupe aia. părerea mea. care este!
ps: plm, da bună mae berea (a treea) după isprava căpriorilor.
ps: plm, da bună mae berea (a treea) după isprava căpriorilor.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baics, dadaca termina zero zero ie bine?
ps. ie buuuuna berea, mai ales cu-n cirnacior oltenesc si nijte castrave ciori acri si ungurejti.
ps. ie buuuuna berea, mai ales cu-n cirnacior oltenesc si nijte castrave ciori acri si ungurejti.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
e bine, dar trebuie să bată. avem nevoie de puncte pentru coeficientul UEFA.
ANTI
-

ertatzpardon: nam pritzi! ie coeficient obtzinut de tara sau de federatzia respectiva, prin puntele acumulate de echipele luptatoare?
sau masancur - nu ma inte asa de tare casa merite iefortu! bravo lor ca s-au descurcat, inca nejte bafta, aleaalea
sau masancur - nu ma inte asa de tare casa merite iefortu! bravo lor ca s-au descurcat, inca nejte bafta, aleaalea
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Deci am sa va informez un lucru cu totu si cu totu foarte important:
S-a ales noul guvern japonez ...
Guvernul reprezinta o coalitie formata din 3 partide politice: -KOYOSHI -WAKARI -FUTUTSI cu urmatoarea componenta:
> -Prim Ministru MAFUTURA KUTOTSI
> -Ministru de razboi NAKOTORU KAOSU
> -Ministru apararii TUKUSULA MAOMORI
> -Ministru de interne FUTUSGURA TASHAMATI
> -Prim adj. Dept. Moravuri HOKUTATA YAKUBOTU
> -Secretar de Stat NABAGO SHINDOSU
> -Ministru de Externe NAWAKURU SHIKUTOTU
> -Secretar de stat ODAGATA KUBAROSU
> -Ministrul Finantelor YASUTASHI NAONOCHI
> -Prim adjunct YOKUSUTA TAMAPISHI
> -Ministrul Comertului FUTEMASHI KUOSUTA
> -Prim adjunct DAYOSUTA SHIMAFUTE
> -Ministrul Sanatatii OSAWEZI CEFUTAI
> -Secretar de stat FUTONOCHI SHINURECHI
> -Consilier tehnic YOBAGASHI KAMAGARU
> -Ministrul Educatiei NAGAGIKA SAORAZI
> -Prim Adjunct SAMATSUKI SHINOKI
S-a ales noul guvern japonez ...
Guvernul reprezinta o coalitie formata din 3 partide politice: -KOYOSHI -WAKARI -FUTUTSI cu urmatoarea componenta:
> -Prim Ministru MAFUTURA KUTOTSI
> -Ministru de razboi NAKOTORU KAOSU
> -Ministru apararii TUKUSULA MAOMORI
> -Ministru de interne FUTUSGURA TASHAMATI
> -Prim adj. Dept. Moravuri HOKUTATA YAKUBOTU
> -Secretar de Stat NABAGO SHINDOSU
> -Ministru de Externe NAWAKURU SHIKUTOTU
> -Secretar de stat ODAGATA KUBAROSU
> -Ministrul Finantelor YASUTASHI NAONOCHI
> -Prim adjunct YOKUSUTA TAMAPISHI
> -Ministrul Comertului FUTEMASHI KUOSUTA
> -Prim adjunct DAYOSUTA SHIMAFUTE
> -Ministrul Sanatatii OSAWEZI CEFUTAI
> -Secretar de stat FUTONOCHI SHINURECHI
> -Consilier tehnic YOBAGASHI KAMAGARU
> -Ministrul Educatiei NAGAGIKA SAORAZI
> -Prim Adjunct SAMATSUKI SHINOKI
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
kant emir scrie:ie coeficient obtzinut de tara sau de federatzia respectiva, prin puntele acumulate de echipele luptatoare?
de ţară, urmare a punctelor obţinute de echipele de club.
ANTI
-

-

Daimon - Mesaje: 5074
toate concertele - iaca unu care a fost la toate! ezdetreaba si nu mai suferi atata: casa aiba sunet bun tresa fie genu care nu te intereseaza pe tine (or sa se desfashuare in alta localitate), or daca nicinici, inseamna ca nu ie gratis!
- kant emir
am exagerat un pic, de dragu argumentului... ma refer la astea super mari. ca am auzit si la megamuarte sunetu care lasa de dorit.. acu la soulfly la fel. ma gandesc serios daca are rost sa ma strofoc sa ajung la depeche mode.
p.s. daca zic ca am fost la un IPR care suna bine o sa zica unii ca sunt subiectiv:P aasa ca nu zic nimic
p.s. daca zic ca am fost la un IPR care suna bine o sa zica unii ca sunt subiectiv:P aasa ca nu zic nimic
-

adversarele din sferturi şi semifinale le aflăm la tragerea la sorţi care se face după ce trecem de optimi. nu ştiu cand o să fie tragerea la sorţi pentru finală. 

ANTI
-

ma gandesc serios daca are rost sa ma strofoc sa ajung la depeche mode.
Deci io zic sa te strufoci, sa faci pe dracu-n patru, sa te dai de trei ori peste cap ca merita. Suna excelent life. Daca te consoleaza, si in Düsseldorf sunetul a fost foarte prost, dar numai la trupa care a cantat in deschidere
(The Bravery – pacat, pentru ca mi-au placut mult). Abia la a doua melodie am auzit vocea solistului. Au mai reglat ei ceva pe parcurs, dar in ansamblu a fost cam prost. In schimb cat a cantat DM sunetul a fost foarte bun si bine reglat (bizar, nu?). Ar fi fost perfect daca ar fi fost si acustica buna, dar intr-un stadion acoperit, cu o capacitate de 50 de mii de oameni nu cred ca poti sa astepti prea mult, mai ales daca stai la cucurigu, fix sub acoperis unde se resimte razbunarea decibelilor.............................
- sin ella
poi asta vroiam sa subliniez si eu, ca la DM sunetul a fost perfect, clar, imaculat. si m-a enervat ca publicul ii huiduia pe aia, care de fapt aveau o muzica misto si chiar se straduiau. la urma urmei lumea venise la concert DM
. scriu acuma o mica povestioara despre concert (de fapt e cam lunga, dar o mai ciunt eu pe ici pe colo
).
. scriu acuma o mica povestioara despre concert (de fapt e cam lunga, dar o mai ciunt eu pe ici pe colo
).............................
- sin ella
poi din ce auzi tu sau io sau altii pe la concerte - reese clar ca poasa fie trupa de pe afis orcat de mare, de ajunsa, de ascultata de aleealea - trupa din deschidere trebe musai "ajutata" din potentziometru -casa creasca contrastu (meschinarie, nu?)
si daca vrei o paralela - uita-te la emisiuni gen "teo": "vedeta" (muiere stearsa, da stersa bine de tot - daca nu chear cam uratzica, or urata cu spume!) se inconjoara de alte muieri, musai mai grase, imbracate ca dreq, casa para (deci da, sa para, ca duar n-o face pre ia mai frumuasa uratenia alteia) mai de duamne-ajuta, shinca de niscai fro bunaciune, da pruasta rau (poi da, casa para si dejtiabta foc!)
rahat shi merd shi shit pre iei si iele!
si daca vrei o paralela - uita-te la emisiuni gen "teo": "vedeta" (muiere stearsa, da stersa bine de tot - daca nu chear cam uratzica, or urata cu spume!) se inconjoara de alte muieri, musai mai grase, imbracate ca dreq, casa para (deci da, sa para, ca duar n-o face pre ia mai frumuasa uratenia alteia) mai de duamne-ajuta, shinca de niscai fro bunaciune, da pruasta rau (poi da, casa para si dejtiabta foc!)
rahat shi merd shi shit pre iei si iele!
- kant emir
iubi, tu crezi ca neuronu meu puate ingurjita atata postu?
lasa mami ca imi spui desear inainte de culcare
lasa mami ca imi spui desear inainte de culcare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eu am vazut Gathering, in franta, in sala destul de micutza si sunetul a fost excelent. evident ca la o sala mare sau pe stadion. daca am cu cine si cu ce porbabil ca vin si la DM
-