Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
shanume cum sa procedeze eo? ca primavara ieste (nu in ecsces, niciodata nu ie prea multa) pentru tuata lumia, poftitz de van fruptatz!
ca nici poze nu poci sa fac/pun azi
si iar da: ce frumusetze de soare bland, ce adiere de vanticel cumincior!
ca nici poze nu poci sa fac/pun azi
si iar da: ce frumusetze de soare bland, ce adiere de vanticel cumincior!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neatza lumi...ceva odios shi diabolic se intampla cu mine...ie de necrezut jtiu...chiar nu shtiu cum s-a putut intampla asha ceva...este de-a dreptu inimaginabil cum mi s-a putut intamplat mie, tocmai mie...
...deci da...am inceput sa ma trezesc devreme...
...deci da...am inceput sa ma trezesc devreme...

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
neatza tanti Necko, neatza weet.
nu ie uichend, da ie concert deseara. si din pacate maine trezire matinala , iarasi...
nu ie uichend, da ie concert deseara. si din pacate maine trezire matinala , iarasi...
-
Daimon - Mesaje: 5074
neatsa kanti, salut gaga ! (da unde-i?)
daca vrei itz pot trimite doo raze shiun sfert de suare ca ie si la mine putin, da ie !
daca vrei itz pot trimite doo raze shiun sfert de suare ca ie si la mine putin, da ie !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
hehe, lasa, neneo, ca maine ma trezesc io (adica de fabt osa stau treaza pana...) naintea lu naie sii fac io urari de sal tsina fro trii sactamani, sa vezi atuci ce suare osa fie la mine si ce crivats la iel!
deci neatsa aghein, iara gaga nushceo fi facut cu tocsiinfectia aia (io credeam cofi supravetsuit, da' nah, nam de unsa jtiu)
deci neatsa aghein, iara gaga nushceo fi facut cu tocsiinfectia aia (io credeam cofi supravetsuit, da' nah, nam de unsa jtiu)
- kant emir
mah, sa jtii ca ie ciuda t ca gaga n-a aparut la strigari! ie cel putin ciuda t! si nici pe ilei nu ie.
betul nae, nu jtie ce-l ajteapta! cu toate ca crivats ca la iel mai rar prin alte locatii. ie deja calit.
betul nae, nu jtie ce-l ajteapta! cu toate ca crivats ca la iel mai rar prin alte locatii. ie deja calit.
aizzz&co
-
crivats ca la iel mai rar - poi da, ca daca laraozi un siberian or un eschimos or macar un pinguin, creca s-ar strica (la burta - iegzact ca gaga) de ras; da' nare nica, incercam so dregem pt maine - vijalii si huricane preparam!
- kant emir
invizibil ca fura treburi multe cu pauze cand si cum
de exemplu imediat tre sa plec
si na ca citii si jurnalu tzestoasei,io ma gandeam ca-i vesela fata de ne bucura cu smecherii d-alea de pe "niciodata"...

si na ca citii si jurnalu tzestoasei,io ma gandeam ca-i vesela fata de ne bucura cu smecherii d-alea de pe "niciodata"...
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
bon dimne pisuc, shaki, emiru si zablu. uaminii rai si fortele malefice mi-au blocat accesu la fc din locu unde o sa-mi petrec urmatoarele 3 ore.. asa ca va scriu de acasa:D
vinerrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amr o saptamana:D
vinerrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amr o saptamana:D
-
-
n-am glumit, mah daimuane! io chear cred ca avem bafta sa traim intr-o lume mijto
ear cu pasaricile - ce ie asa neclar? trebe poze? or puate vrei sa le spunem "pasarele" - cum are fiecare? io prefer "pasarici", ie intselesu mai... cuprinzator
ear cu pasaricile - ce ie asa neclar? trebe poze? or puate vrei sa le spunem "pasarele" - cum are fiecare? io prefer "pasarici", ie intselesu mai... cuprinzator
- kant emir
neatza forumishti.
Sa fitzi iubitzi, sanatoshi, shi sa avetzi parte de o cafea maaaareeee maaaareeeee!
Sa fitzi iubitzi, sanatoshi, shi sa avetzi parte de o cafea maaaareeee maaaareeeee!
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Neatza lume, va salut, nu neaparat in oridene alfabetica:D Daimon (primul, of course
), Shaki, Pisic, Emirule, Alexandra, Maxx, Incoerentule...ce buna e cafeaua, ce greu e examenu de azi 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Neatza Pacha
cumsa fie bine ca vine frigul? ASA NU!!!
vreau primavara,cu tot tacamul - soare, ghiocei shi bunoci d'aia care faca sala si defileaza pe centru in tricouri mulate 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
n-am glumit, mah daimuane! io chear cred ca avem bafta sa traim intr-o lume mijto
eu nu cred. io sunt convinsa ca asa e !
Buna dimineata, copii harnici!
asta ca sa nu va prindeti ce lenesha-s io

aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma