C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pacat ca azi punem deo bugateala ca sa plans uaminii aia la consiliu concurentei ca nam mai dat pacolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nbm esti sigur ca astea sunt scrise de ingineri? 
am mai citit niste chestii dinastea cu ingineri si piloti mai faine, da nu mai stiu pe unde.
pe de alta parte nu stiu din ce parte sa privesc dedicatia cachi lot sau ca indjiner(:D) caca mam din fiecare catiun pic

am mai citit niste chestii dinastea cu ingineri si piloti mai faine, da nu mai stiu pe unde.
pe de alta parte nu stiu din ce parte sa privesc dedicatia cachi lot sau ca indjiner(:D) caca mam din fiecare catiun pic

mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
da, din fonduri de la ministeru culturii si ministeru educatiei. problema ie ca langa usa de la buda ie un tablou cu un trico dealu dinamo semnat de andone care mai poposea peacolo asa ca tresa stai numa cu fata spre usa si sal lasi pe baics cu fata spre buda, ca lui ii place de dinamo 

-

stii cum ie, prietenii tii alegi singur, rudele ti le da dumnezeu asa ca vrea sau nu dinamo, jijica ie ruda lor 

-

gaga, lasa tanpeniile si fa jnitelele alea o data si ai grije sa narunci carnea la gunoi
-

Le fac da astept sa plece fata ca ma baraie la cap cu aspiratoru. Si mai am si bere si mi-e ca se incalzeste.
sodi, el se referea la ala de prezinta la tvklumea nu la ala de la blazaj
1. pe ala de a prezentat, noi ii zicem curcanu'. io nu stiu sa cante pe undeva.
sodi, el se referea la ala de prezinta la tvklumea nu la ala de la blazaj
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Sio stiam ca e totul batut in cuie da ma gandeam ca are sodi fun pont
Acu a terminat tante si sta in usa si trancaneste care e fuarte interesant ce spune ea cum e sa ajungi pana drumu taberii la ora 8 care tre sa te scoli la 5 si daca nu poti sa dormi noaptea iti raman rufele necalcate da daca o iei pe centura cu un om sa duci un baiat la aeroport poti sa pierzi avionu ca e tiruri si in alger nu te lasa sa iesi din aeroport ca te rapeste mai ales daca la iahu mesenger incurci butonu de send cu ala de escape .... uf ... nu mai pot ...
Acu a terminat tante si sta in usa si trancaneste care e fuarte interesant ce spune ea cum e sa ajungi pana drumu taberii la ora 8 care tre sa te scoli la 5 si daca nu poti sa dormi noaptea iti raman rufele necalcate da daca o iei pe centura cu un om sa duci un baiat la aeroport poti sa pierzi avionu ca e tiruri si in alger nu te lasa sa iesi din aeroport ca te rapeste mai ales daca la iahu mesenger incurci butonu de send cu ala de escape .... uf ... nu mai pot ...
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (5 membri si 2 vizitatori)
nbm
ohoho, ce m-am multiplicat
dana, si SOD zicea la fel...
iedit: daca nu ma insel e vorba de hefe, al de prezinta rockada, si care la un momendat activa in coma (trupa, nu starea
)GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
gaga*, memetShol
la mine ie memetu aicisa
bre gata si jnitelele s-o fi linistit aiu?
nbm, nu mam prins crezui ca vb de doo trebi. in coma a activat si baietu ala cu reclama la cremozo, unchiu geo
iedit ca mancai un rahat: unchiu geo era la sport sangeros. trei
gaga*, memetShol
la mine ie memetu aicisa
bre gata si jnitelele s-o fi linistit aiu?
nbm, nu mam prins crezui ca vb de doo trebi. in coma a activat si baietu ala cu reclama la cremozo, unchiu geo
iedit ca mancai un rahat: unchiu geo era la sport sangeros. trei

- gaga
hefe face şi oareşce colaborări. de exemplu, cu Da Hood.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gata bre, puteti zburda in voe, kante miru sa dus la nani 

-