Salut.
Un scurt bio..............o scurta prezentare.... :
Trupa se infiinteaza in 2005 din membrii ce au activat sau activeaza la formatii cu un nume destul de greu in RO : Neurotica,Blazzaj,Implant Pentru Refuz,Quo Vadis ... si cunoscuta mai mult in zona de vest ... W.F.S.
Trupa reuseste sa sustina cateva concerte in Timisoara la festivalul motoristilor in deschiderea celor de la Bonfire , la festivalul de la periam...rock la mures in deschiderea trupei Project Pichfork , in parcul rozelor la donarea de bani pentru sinistratii jud tm rock in timis si recent in club The Note timisoara 06.12.2005 si 10.12.2005 debutul in capitala in club Viking.
Acestea fiind spuse ... BIO sunt:
-Horea Crisovan (neurotica...blazzaj) - chitara
-Freaky (implant pentru refuz) - chitara
-Pista (quo vadis) - bass
-Flocea (neurotica) - tobe
-Gabi (w.f.s.) - voce
o adresa de web de unde puteti da jos/asculta 3 piese http://server5.hxcmp3.com/bands/35002/index.php
Ne vedem la concerte.
Bio
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
am ascultat una din piese(cred ca e "personal mistake") si vreau sa va zic ca suna FOARTE bine . mie cel putin imi place la nebunie soundul, cel putin raportat la ce mai apare prin Romania. keep up the good work
si o intrebare pentru Bio, IPR si mai ales Blazzaj - pe cand cantari in Constanta?

is there anyone here interested in extra nipples o_O
-
screenager - Junior Member
concert Bio in Viking
am fost la concert in Viking ieri seara... yes! yes! yes :-)) cand e urmatorul concert in Bucuresti?
Ioana
----------------
Inaltam ziduri intre noi pentru a ne proteja castelele de nisip.
Ioana
----------------
Inaltam ziduri intre noi pentru a ne proteja castelele de nisip.
- ywannish
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1