nu, n-am vazut da stiu de multe ciuperci anormale:D ca asa e ele. nu ie nici plante, nici animale nici minerale. e altceva:D:gaga scrie:gigiele, vazusi emisiunea lu jaimie cu ciunpercile salbatice? ca erea unele ciudate rau.
ps. da niste detalii
nu, n-am vazut da stiu de multe ciuperci anormale:D ca asa e ele. nu ie nici plante, nici animale nici minerale. e altceva:D:gaga scrie:gigiele, vazusi emisiunea lu jaimie cu ciunpercile salbatice? ca erea unele ciudate rau.
gaga scrie:eu le-am luat de la dalles atunci dar ma gandesc ca ar trebui sa le gasesti la orice librarie, eventual sa rugam pe cine le vede sa le ia, io atunci cand le-am luat erau ultimele si nushdece plm desi la coelio e inflatzie la brumaru (si toparceanu) e penurie.
imi fac drum maine prin centru si daca le vad ti le iau.
le-am intalnit destul de frecvent dar niciodata in cantitati suficiente pentru am-i permite riscul de a le testa:D si sunt in nuante de albastru spre violet atat piciorul cat si palaria si lamelelegaga scrie:blue leg
SOD scrie:in rest, sa stiti ca la viking se fura de se sparge.
scurt si la obiect. Numai io aberez romane, ca nu ma pot abtine 
credeam ca-n bonbe de roacheri mai rar sa se shuteasca ceva, da' vaz ca hotzia e din pacate universala...
sunt de o lenevie crasa, abia ma scol dimineatza.... cred ca juma din viatza mi-o dorm, fir-ar sa fie...o sa am mare grija pe unde-mi arunc neglijent genta cu tuate cele de-acu inainte cand sunt in viking...SOD scrie:cum ce anume? in special telefoane d500.

cecule, era al de ti-o furat tzuika
MA DUC SA BEAU ALCOOOOOOOL!MUUULT ALCOOOOOOOOOOL!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator