Literatura antica

Beletristica, SF, Filozofie...

Literatura antica

Mesajde Mirela » Sâm Mai 11, 2002 8:04 pm

Un schimb avantat de pemeie(sau pemeuri??)a degenerat in ceva mult mai serios...
Asa a aparut ideea acestui thread...

Aici putem/puteti vorbi despre orice din literatura antica-teatru,poezie,poeme epice...

Si asa de inceput am sa-i pun lui bhuttu o intrebare: Cat de fidela crezi tu ca i-a fost Penelopa bietului Ulise si viceversa??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 11:09 pm

Depinde de cum pui problema... Daca ne luam dupa poveste, Penelopa saraca a stat pe uscat 10 ani, in timp ce Ulise... Delilah(Circe, sirene)
Realitatea cruda, daca a existat, nu stiu daca a stat chiar asa, pentru ca rolul femeii nu era atat de important in Greci Antica incat sa ramana Penelopa sa conduca ditai regatu' (cam cat campusu' Politehnicii)
Daca e sa vorbesc de fidelitate si distante... alunec off-topic. (Este ca te-am avut?) ;)

Da' de ce intrebi?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 11:45 pm

Daca tot e vorba de lucruri antice am shi io o intrebare...celebrele cuvinte "Navigare necesse est,vivere non est necesse" au fost rostite de Pompei...asta shtiu..da ce ma roade pe mine shi nu am reusit sa aflu pana acuma e in ce imprejurare au fost rostite shi cam ce inseamna(la figurat,nu la propriu).anybody?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Înapoi la Literaturile vechi