Muzica din reclame
Moderator: Shaki
- someone_new
- Junior Member
Reclama VISA
Salut,
Doresc sa aflu mai multe informatii despre muzica dintr-o reclama VISA din campania de promovare a cardurilor VISA TE SCOATE IN LUME ce s-a derulat in toamna lui 2002. Reclama poate fi urmarita aici. Multumesc.
Info despre piesa din reclama JOHNNIE WALKER:
Titlu: Which Side Are You On?
Artist: Natalie Merchant
Album: The House Carpenter's Daughter
Doresc sa aflu mai multe informatii despre muzica dintr-o reclama VISA din campania de promovare a cardurilor VISA TE SCOATE IN LUME ce s-a derulat in toamna lui 2002. Reclama poate fi urmarita aici. Multumesc.
Info despre piesa din reclama JOHNNIE WALKER:
Titlu: Which Side Are You On?
Artist: Natalie Merchant
Album: The House Carpenter's Daughter
- flavius29
- Junior Member
[quote="tzutzush"]"Ain't gona let nobody turn me around, turnd me around..." sunt versurile din reclama pt femeile nemultumite de absorbantul lor:D. dak stiti ce mel e si cine o canta...]
nu-mi aduc aminte reclama, dar google zice ca versurile sunt din (Ain't Gonna Let Nobody) Turn Me Around a lu Joan Baez.
ian de verificatzi si anuntati apoi aciulea
nu-mi aduc aminte reclama, dar google zice ca versurile sunt din (Ain't Gonna Let Nobody) Turn Me Around a lu Joan Baez.
ian de verificatzi si anuntati apoi aciulea

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
am si io o mareeee rugaminte pls cine stie cum se numeste mel de la reclama noua de la orange...mi se pare ca spune ceva de genu "you're not alone" plsssss
va rooooooogggg aaaa....si mai e si mel din reclama de la connex in care tipul apare cu niste manusi roz:) stie careva cum se numeste??va roog sunt super

- justvivi
- Junior Member
pai mel aia justvivi cred ca se numeste chiar you`re not alone ... da` nu mai tin minte cine`o canta..
in legatura cu aia de la nescafe cu amantu` in dulap .... am luat oscar benton - different dreams, e aceeasi melodie, doar ca versurile sunt altele ... ascultat`io si voi si spuneti`mi daca e asa...
in legatura cu aia de la nescafe cu amantu` in dulap .... am luat oscar benton - different dreams, e aceeasi melodie, doar ca versurile sunt altele ... ascultat`io si voi si spuneti`mi daca e asa...
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
dar reclama si mai noua de la orange, stiti? cand ei zic: imi place cand e in lumea lui, imi place cand e tandra, imi place cand e suparata, etc :d ms
p.s. - da, nbm, aia e mel, dar in reclama e cantata de altcineva si are alt ritm. oricum ms frumos
p.s. - da, nbm, aia e mel, dar in reclama e cantata de altcineva si are alt ritm. oricum ms frumos

-
tzutzush - Junior Member
bre, nush la ce reclame la orange va referitzi voi acolosha, da' la una pe care taman am vzionat-o coloana sonora este Air - All I Need - era ceva cu dublul minutelor incluse.
sper ca v-am nimerit
sper ca v-am nimerit

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
NOUL OPEL ASTRA si FRUTTIA
doua rugaminti:
1. cine canta in reclama cu NOUL OPEL ASTRA - o voce de barbat, deci nu instrumentala;
2. cine canta in reclama de la FRUTTIA - sucul de portocale de la european drinks? reclama in care undeva intr-o padure inzapezita exista un portocal cu fructe, seamana cu enya.
mersi.
1. cine canta in reclama cu NOUL OPEL ASTRA - o voce de barbat, deci nu instrumentala;
2. cine canta in reclama de la FRUTTIA - sucul de portocale de la european drinks? reclama in care undeva intr-o padure inzapezita exista un portocal cu fructe, seamana cu enya.
mersi.
- oalgvi17
- Junior Member
Vreau sa stiu si eu ce melodie este in cea mai recenta reclama de la Izvorul Minunilor. Stiu ca s-a mai intrebat aici dar nu este Massive Attack - Teardrop.
"I don't think we've seen any cinema yet. I think we've seen 100 years of illustrated text." (Peter Greenway)
- Kreathor
- Junior Member
k,si eu o intrebare: gangster of love,presupun k se cheama mel. din reclama de la click cu ben affleck si care sincer ma enerveaza,da melodia i interesanta,oarecum.in fine ,dak stiti,let me know 

-
furnicaParazita - Junior Member
sal
--------------------------------------------------------------------------------
am o intrebare . nu stit care e piesa de la serialul neveste disperate ? si piesa din reclama de la fruttia . aia cu zapada si portocale . mersi pentru intelegere
--------------------------------------------------------------------------------
am o intrebare . nu stit care e piesa de la serialul neveste disperate ? si piesa din reclama de la fruttia . aia cu zapada si portocale . mersi pentru intelegere
- Daroczi
- Junior Member
oalgvi17 scrie:[size=84]doua rugaminti:
1. cine canta in reclama cu NOUL OPEL ASTRA - o voce de barbat, deci nu instrumentala]
mersi.
Melodia de la Opel Astra este Obi - Somewhere nicer. Se gaseste pe eMule.
- nilatakgyan
- Junior Member
furnicaParazita scrie:k,si eu o intrebare: gangster of love,presupun k se cheama mel. din reclama de la click cu ben affleck si care sincer ma enerveaza,da melodia i interesanta,oarecum.in fine ,dak stiti,let me know
Presuspun ca vrei sa afli cine canta

- nilatakgyan
- Junior Member
sal
am o intrebare . nu stit care e piesa de la serialul neveste disperate ? si piesa din reclama de la fruttia . aia cu zapada si portocale . de ce nu-mi raspundeti ?
am o intrebare . nu stit care e piesa de la serialul neveste disperate ? si piesa din reclama de la fruttia . aia cu zapada si portocale . de ce nu-mi raspundeti ?
- Daroczi
- Junior Member
Ce melodie se aude in timpul reclamei Peroni?
Daca cumva s-a mai zis raspunsul, atunci cer scuze pentru deranj!
Daca cumva s-a mai zis raspunsul, atunci cer scuze pentru deranj!
- Nymphenburg
- Junior Member
Daroczi scrie:sal
Eu iti raspund. Kansas - Dust in the wind.
- nilatakgyan
- Junior Member