O sa incerc sa onorez toate solicitarile... aoz, da io jtiu ca de 1 martie se da la tuata lumia martzishoru, nu numa la duamne si domnitse! deci creca ne putem ... bucura cu totzii de cadoul tau, care esti
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
da puate uo salata de giuocei (tocatz maruntmarunt), condimentata cu nejte praf de pe jnuru de la martsishuarele de prin cutiile bunichii? tzar hi cu priintza?
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
bre, deci vineri sara miam luat premiu de la foto (multumim lu domnu sponsor secret pe carel stie tuata lumea). ma gandesc daca sa va fac cinste au ba.......
mam gandit. atz baut oricum prea mult anu asta.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
incetati cu prostiile astea bre. memetu nu ie zgarcit, asa sa stiti. pe mine si pe neatza nu nea invitat la ziua lui ca cica bem prea mult. deci nu ie zgarcit D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive FOUROFAKIND
asa matz suparat ca chiar nu va dau o bere. - asa, pedebsejte-i pre iei!
banuesc io catz dai sama ca tuata lumea ie mirata, surprinsa si contrariata, no?