caut baiat!
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
caut baiat!
caut un baiat brunet cu ochii verzi de 15 16 ani!sau un blond cu ochii albastri!sa aiba varsta de 15 sau 16 ani!eu sunt o bruneta cu ochii caprui !sunt nascuta pe 27 aug ,zodia fecioarei!imi place muzica house si ador sportul!daca si tu ai aceste pasiunu astept sa-mi scrii pe adresa:oana_vierme@yahoo.com!pa!te astept!
- oana_vierme
despre mine
Am aproape 14 ani si sunt in clasa a 7-a la liceul 'hcc'.trimitemi pe adresa psihodis@yahoo.com
Scriemi despre tine
Scriemi despre tine
- Vizitator
Re: despre mine
SALUT
SUNT UN BAIAT BRUNET CU OCHII CAPRUI DE 1.75 M SI AM CITIT
MESAJUL TAU.DACA VREI SA MAI VORBIM MA POTI GASI PE MIR
C CU NICK-UL BRUNETU_ NUMAI PE BUZAU.POATE MAI VORBIM .
PAAA
SUNT UN BAIAT BRUNET CU OCHII CAPRUI DE 1.75 M SI AM CITIT
MESAJUL TAU.DACA VREI SA MAI VORBIM MA POTI GASI PE MIR
C CU NICK-UL BRUNETU_ NUMAI PE BUZAU.POATE MAI VORBIM .
PAAA
- Vizitator
Am 15 ani si sunt din Alba Iulia.Sunt brunet cu ochi verzi 1.75m 60kg.Si eu ador sportul mai ales tenisul de camp si fotbalul.Cam atat despre mine.Astept mesajul tau.
Alin
annonimus20022002@yahoo.com
Alin
annonimus20022002@yahoo.com
- annonimus2002
cauta-ma ,te astept
SALUT!!!!!!!!!!!
Eu sunt Florin si caut o fata(14-16),draguta,bruneta-blonda,ochii verzi-albastri,1.60-1.70,pt. o relatie sau pt. a fii (doar)prieteni.
Eu am ochii caprui-verzi,par saten,1,66.
CONTACTATI-MA LA ADRESA::::FLORIN1000@FK.RO
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE CU NERABDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu sunt Florin si caut o fata(14-16),draguta,bruneta-blonda,ochii verzi-albastri,1.60-1.70,pt. o relatie sau pt. a fii (doar)prieteni.
Eu am ochii caprui-verzi,par saten,1,66.
CONTACTATI-MA LA ADRESA::::FLORIN1000@FK.RO
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE CU NERABDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!
- florin1000
caut fata
hy ce fac fetele dorm
sunt gemeniam 174 20 ani albastri asadaca va place scrietimi la cazacumarius@k.ro
sunt gemeniam 174 20 ani albastri asadaca va place scrietimi la cazacumarius@k.ro
- enrico
Re: caut baiat!
buna iubire de cand te asteptam intra si tu pe canalul #ploiesti si poate ma gasesti vineri de la 2 noaptea
- Vizitator
Re: Re: bine
Initial trimis de nokia8810
buna iubire de cand te asteptam intra si tu pe canalul #ploiesti si poate ma gasesti vineri de la 2 noaptea
te vov cuta fi sigura jubite
- csabi
salut,
sunt din timisoara,am 15 ani(27.03),sunt saten spre brunet,am ochii schimbatori la culoare si astept un raspuns .(daca esti satisfacuta de date)
sunt din timisoara,am 15 ani(27.03),sunt saten spre brunet,am ochii schimbatori la culoare si astept un raspuns .(daca esti satisfacuta de date)
- l`tranger
Re: despre mine
salut,
sunt din timisoara,am aproape 15 ani sunt saten spre brunet,am ochii schibatori la culoare,mare fan metallica,imi plac animalele(am 2 caini)imi place sportul(fac karate-shotokan).daca vrei raspunde-mi.pisica2002@yahoo.com
sunt din timisoara,am aproape 15 ani sunt saten spre brunet,am ochii schibatori la culoare,mare fan metallica,imi plac animalele(am 2 caini)imi place sportul(fac karate-shotokan).daca vrei raspunde-mi.pisica2002@yahoo.com
- l`tranger
Re: caut fata!
Buna Oana sunt Bogdan din Roman.Sunt saten, ochi albastri, 1,70,59kg/ nascut pe 04/11/1982, zodia scorpion. Pasiuni pai, gatitul, muzica, calculatoarele, sportul asta depinde de ce fel de sport. Astept sa-mi scrii pe adresa bogsoft2001!yahoo.com
Un sarut dulce si suav pe gurita scumpo!
Un sarut dulce si suav pe gurita scumpo!
- bogsoft
si eu caut o fata
care sa fie sincera .sper ca te intacest lucru
am 22ani si sunt din tgv
claudiu
am 22ani si sunt din tgv
claudiu
- claudiu79
Sal, ma numesc Vlad, am 15 ani impliniti pe18 sep, deci sunt tot in fecioara, sunt din Craiova, imi place f. mult fotbalul, si tin cu Stiinta pana la moarte, si imi mai plac tenisul de masa, de camp si baschetul.
Daca vrei poti sa-mi scrii la Einsteinvm@yahoo.com
Daca vrei poti sa-mi scrii la Einsteinvm@yahoo.com
-
Einstein - Junior Member
Initial trimis de oana_vierme
caut un baiat brunet cu ochii verzi de 15 16 ani!sau un blond cu ochii albastri!sa aiba varsta de 15 sau 16 ani!eu sunt o bruneta cu ochii caprui !sunt nascuta pe 27 aug ,zodia fecioarei!imi place muzica house si ador sportul!daca si tu ai aceste pasiunu astept sa-mi scrii pe adresa:oana_vierme@yahoo.com!pa!te astept!
- Vizitator
Daca iti place dansul si esti draguta...
Nu te iau cu vrajeli de genul "pt mine la o fata nu conteaza felul cum arata ci sufletul" , iti spun ceva "nu sufletul il vezi prima data "
!
Ce pot sa spun despre mine este ca imi place muzica, dansul, fetele zic ca sunt super
(asta ca sa nu fie impresii pe fata).
Da-mi un email daca vrei sa ne distram... bluepua@yahoo.com

Ce pot sa spun despre mine este ca imi place muzica, dansul, fetele zic ca sunt super

Da-mi un email daca vrei sa ne distram... bluepua@yahoo.com
- BLu DaNcEr
copilul
caut o fata frumoasa desteapta si care sa stie sa iubeasca cu adevarat.
Fizic de preferinta :satena ochi albastri 1,70,55kg cat se poate de inteligenta
Moralul de preferat: fara sechele sa fie intelegatoare si cat se poate de eficienta .
Psihicul: sa fie distractiva si cand trebiuie sa gandeasca serios sa o faca.
Dacab te conformezi celor redactate mai sus astept sa-ni raspunzi la : Ionut_19com.yahoo.com.
Fizic de preferinta :satena ochi albastri 1,70,55kg cat se poate de inteligenta
Moralul de preferat: fara sechele sa fie intelegatoare si cat se poate de eficienta .
Psihicul: sa fie distractiva si cand trebiuie sa gandeasca serios sa o faca.
Dacab te conformezi celor redactate mai sus astept sa-ni raspunzi la : Ionut_19com.yahoo.com.
- VOICU IONUT
Initial trimis de oana_vierme
- Vizitator
gasaste-ti pereachea
Sunt singur si am nevoie de tine.Numele meu este Ionut si sunt un capricorn inrait. Daca te intereseaza persoana nea scrie-mi
IONUT
IONUT
- Vizitator
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2