La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
hapi bărdei, JeaJea. dai şi tu o ciocolată calda?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
multumesc pt urari
baicsule cand ne mai intalnim trage-ma de maneca
necule, inca putin si credeam ca m-ai uitat. amandina cand ajungi in bucuresti
baicsule cand ne mai intalnim trage-ma de maneca
necule, inca putin si credeam ca m-ai uitat. amandina cand ajungi in bucuresti
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
da tu cresca mai vine iel p'aci, sash colecteze urarile? ca duara nu ma duare nica sa-i tastez si io un lamultzani (si la multe poze adevaraciuase, si la mai multe concursuri finalizate) !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
multzean (in lipsa) atat Paragusului, cat shi celuilalt, carele ie nascut deodata!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
la multani lu toate martienele
ca onceput martie , luna lor, luna tuturor
femeilor
si un buchet de ghiocei
cam vechi si uzat da arata inca bine

si un buchet de ghiocei

cam vechi si uzat da arata inca bine
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
Aniversarile de Astazi
SOD (84)
multzeani tataie SOD, sa traiejti peste suta, sa-ti fie pensia, pensie si bastonu, baston. sa-ti traiasca copiii, nepotii si stranepotii si poate azi faci si matale cinste la prieteni cu un ceai de matraguna facut meserias de baba lu matale
SOD (84)
multzeani tataie SOD, sa traiejti peste suta, sa-ti fie pensia, pensie si bastonu, baston. sa-ti traiasca copiii, nepotii si stranepotii si poate azi faci si matale cinste la prieteni cu un ceai de matraguna facut meserias de baba lu matale

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
imbunatatzirea climatului economic shi succesul luptei anticoruptzie va duce la un nivel crescut al situatziei economico-sociale romaneshti shi, implicit, la o calmare iminenta a durerilor la salam!
ashadar, consider ca sintagma La multz ani! se potrivejte cel mai bine in contextul actual!
sa traejti, bre!
ashadar, consider ca sintagma La multz ani! se potrivejte cel mai bine in contextul actual!
sa traejti, bre!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
la multi ani,SOD,de-abia astept chefu' cel mare!azi,ca e ziua ta,eu iti urez la multi ani si sa ai parte de ff multi bani ca sa imi cumperi ff mult campari.si uitasem ca e ziua ta azi!tu si cu jon bon jovi...offf...
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
az e ziua lu SODilicutzelu cand ce anume? cand bia mai mult ca eri?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bancos iejti si azi baicsule, bata-te norocu sa te bata de mucalit
ps: citeste aniversarile de azi, da?

ps: citeste aniversarile de azi, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma