C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Joi Mar 02, 2006 6:11 pm

vezi voinice ca subu ala ie de la altceva, tom si jerry sau mr bean ceva :D

gaga, azi ceai facut de haleala ca mie fuame ?

edit: bre voinice, cand va spune nentu aiu ca la nuapte vine subu de ce plm va mai anbitionati cu prostiile vuastre?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Mar 02, 2006 6:12 pm

cat ai zis ca costa placa hova???????????????????????
ca m-a mintit inseamna cineva ... poate sa existe placa de un milion?

edit: aiulicutzicu inca nica fiindca am servit borsu de borc de ieri dar cand vine omu de la munci am un biftec tartar in program, vrei?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 6:15 pm

bah, da' voi nu mai plecatz acas'? or atz dat totz in buala lu gaga (daca ejt casnica, se cheama ca ocupatzia ta ie "casnicia")
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Djinn » Joi Mar 02, 2006 6:42 pm

omu cu placi scrie: fluf, ce'are bre?

parca-i de copii, mai omule ~p credeam ca te-ai maturizat, gata :D mi-a placut mai mult placa 1

hai pa, je ma car. Totusi .
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Mar 02, 2006 6:50 pm

hai pa, je ma car

la raurile de banalitati pe care le debitezi zilnic iote ca mai gasesc uneori si idei jeniale, deci da, haidipa :D

kante mire, nu tie somn?
eyewitness

Mesajde nbm » Joi Mar 02, 2006 6:52 pm

ba da, nene aiule. lu kant emiru ii e somn (ca si mie de altfel) :D
citez din imeu dinsului: 'mor de somn! da' sufar, nu asa!'
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde gaga » Joi Mar 02, 2006 6:55 pm

mie nu mie somn, scriu la greu si prestez prezentari aburitoare. aiulicutzicu nu mai vb cu mine :(
gaga

Mesajde h0va » Joi Mar 02, 2006 6:59 pm

tante gaga, placa de un milion puate exista dupe ce ai baut 6-7 beri :) alfel nu cred..cele mai eftine cred ca sunt in jur de 4-5 mil, evident noi ca sh sunt garla, mai ales alea furate de la centrele de inchirieri..

bre nene aiule, eo l'am vazut fara..foarte fain

fluf, bre, ie placa de snowboard bre nu costum de mers la biserica..

?!
h0va

Mesajde gaga » Joi Mar 02, 2006 7:14 pm

h0va scrie:tante gaga, placa de un milion puate exista dupe ce ai baut 6-7 beri :) alfel nu cred..cele mai eftine cred ca sunt in jur de 4-5 mil, evident noi ca sh sunt garla, mai ales alea furate de la centrele de inchirieri..

mercic de lamuriri sa vezi ce ii fac mincinosului :n:
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 02, 2006 8:15 pm

deci vaz ca suntetz dushi cu placa! auzi, preatinere hova, da` care-i diferentza (in afar` de diferentza de cash) intre placa aia de treijde bulioane shi aia de 4 bulioane? shi daca e o diferentza, atunciea nu-i mai bun un capac de buda? d-ala transparent, cu floricele/norishori/scoici etc...

alfel, io cre ca ma-ncurcai intr-o bucla temporala sau ceva de genu finca fac ce faceam sh-acu o saptamana: aduc episodu cinshpe! deja-vu(e un bar den localitate)...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde h0va » Joi Mar 02, 2006 8:35 pm

nea nae, e aceiash dif ca intre o dacie din shapteshopt shi un aston martin din doomishase..cum evident e o diferentza, nu'i mai buna o bicicleta bre? tohan/pegas etc.. :)

no acu serios ie dif bre multiple, de material in primu rand, de felu in care e gandit cantu, de felu in care placa preia shocurile in caz de impact cu diverse corpuri solide vrajmashe..unde mai pui ca unele ie facute pentru freeride altele pt park altele pt trickuri pe bara, unele ie facute pt uameni care vor viteza, altele mai meseriashe pe luat viraje..sunt o gramada de variabile pe baza carora se alege tipul de placa nimerita..nu ie doar o scandura :(

vizionare placuta la muvi bre, daca nu'tz merge sa descarci nu'i bai, itz povestesc eu in detaliu episodul :)

?!
h0va

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 8:39 pm

u kant emiru ii e somn - s-a dus si faza AIa; amu dansu are treaba, deci ciuca somn (ceea ce va doresc si voo!)
kant emir

Mesajde gaga » Joi Mar 02, 2006 9:40 pm

..nu ie doar o scandura

ie vrajeli de marketing menite sa scoata banu din posonaru tinerilor hova, nu ma mir ca maine poimaine sa devina sport olinpic datu cu placa, da mai schimbatz placa naibi odata :D

kantemiru are treaba, kantemiru are treaba ... sio inca mai lucri da de acas e muult mai bine
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 02, 2006 10:04 pm

1. deci mie mi se pare penibil de scumpa o placa d-aia, da` sunt supersubectiv, ca-s cam paralel cu lunecatul organizat/calculat pe zapada si cu sporturile de earna in general! shi nu pentru ca n-ash avea oarejce inclinatzii(ho pervershilor care estetz!), da` din spirit de colegialitate nationalista shi empatie patriotica cu delegatzia Romaniei la JO de la Torino!
shi cand zic colegialitate nationalista fac abstractzie(sau nu) de fabtu ca-n afara de chiper la patinaj nu mai erea romani decat den greshala!

2. lostu mai are putzin shi vine cu totu! sper sa fie cel ajtebtat!

3. gaga lucra shi zice ca ie bine! hova, ingroasha-tz semnatura!!!:D

4. berea e prea rece. tre sa mai ajtebt putzin:(
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 10:04 pm

are bre (bietu de iel, ofofofof, veatsa mea, veatsa grea, cum no are nimenea, tralalalalalala!), ca duara nui casnic ca nejte altsii!

iedit, casa precizam ca ierea pentru gaga (si io tot de pe acas' prestez)
ce mai faci dom' naie? tencur ca placile lu hova?

shinco treaba: daca nu-s indiscret, voi de ce nu votatz pozele de la proba lu neatsa de la concursurile lu ienbi? ce egzenplu donatz voi lutzelor si ionutzilor de p'aci? ca puate vine vremea de va bagatz si voi la pozaciuni, no?
kant emir

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 02, 2006 10:25 pm

kantemire, daca te referi la pozele drogate, io me-am dat obolu` de mult, dupe cum jtii. daca te referi la altele, abarnam, drept pentru care baga link!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 10:31 pm

io me-am dat obolu` de mult - da bre, stiu! da' orishicat, ce ma-sa?
kant emir

Mesajde gaga » Joi Mar 02, 2006 10:32 pm

mie mi se pare penibil de scumpa o placa d-aia

si mie da asa e cu trebile trendi. gandeste-te ca o sha de cai luctara manual din pele cu cusaturi de manutza, schelet lemnos si pele de pele e fo 14 miliuane si o prostie d'aia turnata la gramada e nooshpe. da' daca ie trendi si ie lumi care stiu ca daca nu te dai cu placa ejti de cacao asa ca merita satz vinzi rezerva de tutun si alcol ca sa fi in randu lumii daca se da banu de ce nu? uite o ideie de afacere, sa facem placi. matritza e supersinplu de facut, numa ca daca nu scrie rosiniol pe iele nu le iau ajtia, care stii sa scrii rosiniol? :D

kantemire, daca ai nevoie de sprijin da si matale linc ca sa ne ducem direct in treaba masii
gaga

Mesajde nbm » Joi Mar 02, 2006 10:51 pm

dana, datu cu placa e deja sport olimpic. ba chiar cred ca d

e la editia aterioara, nu duar de luna trecuta :) ba chiar sunt mai multe probe
mai stii ce campion zace in tinaru hova? :D

kant emiru creca balmajea ceva de sondaju: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16453
aferent concursului:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16387
nbm

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 10:58 pm

da' bre, offfcors ca da!
si nush daca v-am spus: meam terminat trebile de frun cias-doo, amu ie la liber trandavia si frecatu pe net (carele iel, netu, az merge bine!)

si mie o leeeeeeeeeneeeeeeeee, mie o leene de ma duaaaareeeeeeeeeee
kant emir

Mesajde h0va » Joi Mar 02, 2006 11:08 pm

dana, placile de la Forum sunt atat de scumpe tocma pt sunt lucrate manual (ma rog..atat cat pot fi lucrate manual) plus ca materialele din care sunt realizate placile de snowboard nu sunt nejte trebi obijnuite..uite de ex cate feature'uri poa sa aiba o placa obishnuita de la Burton:

http://www.burton.com/gear/tech/techCategory.asp?techCategoryID=1#infiniteride
http://www.burton.com/gear/tech/techComponent.asp?techCategoryID=1&techComponentID=1&techSubcomponentID=3#multizoneegd
http://www.burton.com/gear/tech/techComponent.asp?techCategoryID=1&techComponentID=3&techSubcomponentID=5#sinteredwfobase
http://www.burton.com/gear/tech/techComponent.asp?techCategoryID=1&techComponentID=1&techSubComponentID=1#superflyiicore
http://www.burton.com/gear/tech/techComponent.asp?techCategoryID=1&techComponentID=2&techSubcomponentID=4#litetriaxfiberglass

multi privesc treaba asta ca pe o gluma..snowboardul nu este o caterinca.

shase: e o nebuna pe natzional tv..repedeeee comutatzi

?!
h0va

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 02, 2006 11:43 pm

shase shu-n pic: gemenele copipeist pe oteve!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Vin Mar 03, 2006 1:25 am

care gemene mah? si de ce nu te-ai culcushit?
kant emir

Mesajde eyewitness » Vin Mar 03, 2006 6:50 am

snowboardul nu este o caterinca

ete p00la, deschide tu tred cu znaubordu pe sport sa vezi cum til mut io urjent pe caterinca :D

kante mire, unde plm iejti, de la 5 sunt pe fc si nu team vazut. tzai loat liber?

bon dimine
azi ie vineri si maine baics freaca duda caterminat sesiunea
se scunpejte tzigarile cu 16 mii si gotka cu 60
paraua si euroiu se duc incet da sigur la vale ceea ce ne demonstreaza ca economia romaneasca zbarnaie

in rest saveti o zi escelenta, mai putin kante miru ca iel le are escelente pe tuate de la natura
eyewitness

Mesajde nbm » Vin Mar 03, 2006 9:45 am

o zi excelenta si tzie, nene aiule
daca e vineri, inca nu-i uichend...
nbm

Mesajde nae cinefil » Vin Mar 03, 2006 10:03 am

care gemene mah?
elea bre cu eurovizionu`! surorile xerox sau cum le zice!?

un traditzional iunopotkivanok de vineri s-avetz cu totzii!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde h0va » Vin Mar 03, 2006 10:42 am

ete p00la, deschide tu tred cu znaubordu pe sport sa vezi cum til mut io urjent pe caterinca

despot voda, dupa ce'm iau placa am sa incep o canpanie pentru convingerea maselor de contrariu..sper ca frumusetzea, inteligentza shi parul meu spalat cu un shampon neobishnuit vor constitui un real atu pentru je..iar urmatorul pas ieste sa institui mancatu de hamburgeri/intr'o unitate fixa de tinp ca proba olinpica iar mancatu de mc'sundaes o sa'l fac promovez ca proba la jocurile de iarna..asha ca bre, be aware, eo te'am prevenit..don't fuck with jeneratzia mecdonaldz. :)

iedit: bre nene mi'e mie (© namretzinutcumilchiama) teama ca dumitale tzi s'a facut dor de rinoceru' unineuronal :)

merluc, fasolea fara putina afumatura, putin tarhon si o frunza, macsim doo de dafin ie ca fanclubu fara miraculoshi

cum pledezi bre nene?

?!
h0va

Mesajde Shaki » Vin Mar 03, 2006 10:46 am

h0va scrie:urmatorul pas ieste sa institui mancatu de hamburgeri/intr'o unitate fixa de tinp ca proba olinpica

dupa care te muta eye direct pe locomania ~p
buna dimineatza
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nae cinefil » Vin Mar 03, 2006 11:02 am

dupa care te muta eye direct pe locomania
.us! ;)

sper ca frumusetzea, inteligentza shi parul meu spalat cu un shampon neobishnuit vor constitui un real atu pentru je
plus tzoalele de inca fro treijdebulioane shi botzii de alte jde...

da` io zic sa nu pui la inima individioshenia unora!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Mar 03, 2006 11:15 am

hai aberati in voe inco ora macsim doo pana cand se scuala kante miru si porma sa va vaz cand o sa faca putina instructie cu voi :D

dupa care te muta eye direct pe locomania

shaki, asta ie cea mai mare jicnire pe care puteai so aduci lu voinicu. in locu lui tziaj fi dat vant de la crucea cairaman panan bujteni...fara placa :D

gagalina pundei? iar a dat iama aznuapte in cisterna cu alecsandrion sau ia ramas tartarun gatzi? :D

baics am o treaba merluciana cu matale, adica joi 9/3 seara sa nutzi faci program sau daca tzil faci sal schinbi

file vazushi cinjpele?
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare