gaga, azi ceai facut de haleala ca mie fuame ?
edit: bre voinice, cand va spune nentu aiu ca la nuapte vine subu de ce plm va mai anbitionati cu prostiile vuastre?
hai pa, je ma car
alfel nu cred..cele mai eftine cred ca sunt in jur de 4-5 mil, evident noi ca sh sunt garla, mai ales alea furate de la centrele de inchirieri..
h0va scrie:tante gaga, placa de un milion puate exista dupe ce ai baut 6-7 berialfel nu cred..cele mai eftine cred ca sunt in jur de 4-5 mil, evident noi ca sh sunt garla, mai ales alea furate de la centrele de inchirieri..

..nu ie doar o scandura
mie mi se pare penibil de scumpa o placa d-aia
ba chiar sunt mai multe probe
snowboardul nu este o caterinca
elea bre cu eurovizionu`! surorile xerox sau cum le zice!?care gemene mah?
ete p00la, deschide tu tred cu znaubordu pe sport sa vezi cum til mut io urjent pe caterinca

merluc, fasolea fara putina afumatura, putin tarhon si o frunza, macsim doo de dafin ie ca fanclubu fara miraculoshi
h0va scrie:urmatorul pas ieste sa institui mancatu de hamburgeri/intr'o unitate fixa de tinp ca proba olinpica

.us!dupa care te muta eye direct pe locomania

plus tzoalele de inca fro treijdebulioane shi botzii de alte jde...sper ca frumusetzea, inteligentza shi parul meu spalat cu un shampon neobishnuit vor constitui un real atu pentru je
dupa care te muta eye direct pe locomania
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator