Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 11:03 am

Fara nici un pic de sarcasm sau cinsim da vad ce discutziile de aicia degenereaza in schimburi de amabilitatzii shi se pierde esentialu(care e ala,btw?)

PS Acuma am vorbit ca sa nu tac...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 12:02 pm

Initial trimis de Rolf
Bhuttule, afla ca de la mine vorbesc.

Rolfi, tata, iti zic si tie ce i-am zis si lu' Mirela, da' mai imbarligat putin: N-o lua ca pe o ofensa, n-o lua nici macar ca pe un adevar, de fapt ia-o ca pe ce vrei, dar aia era parerea mea despre tine in momentul ala, si n-o sa ma dezic de ea!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Mirela » Sâm Mai 11, 2002 1:33 pm

bhuttule....am prins inca o data apropos-ul cu "vorbirea imbarligata"....

iti promit...ca atunci cand invat sa citesc cum se cuvine(acum sunt abia la inceput,mai mult silabisesc decat citesc)...am sa citesc si printre randuri...pana atunci citeste si tu "Incessu patuit dea" printre randuri...eu ti l-am aplicat chiar tie...

m-a rugat cineva sa zic de tine si ceva de bine...nu poci mah ca are gandire sanatoasa si vad ca daca ma "isterizez" face conversatie buna...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 1:40 pm

Asa ma Mirela, vezi ca se poate?
Mersi pt. cuvintele bune despre mine.
Cu link-ul la Villon cum ramane?
bhuttu

Mesajde Mirela » Sâm Mai 11, 2002 1:44 pm

vrei mura-n gura ??
da-i un search pe google la francois villon si ceteste de-acolo poeziile care te intereseaza
vezi ca sunt in franceza si engleza....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Nominees

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Mai 11, 2002 1:45 pm

Initial trimis de bhuttu
Sopra - "Traind in cercul nostru stramt/ Norocul ne petrece/ Ci el in lumea lui se simte/ Nemuritor si rece". Adica pe forumul asta Sopra mi se pare ca e un fel de "father of all knowledge" care are si marele merit de a sti sa-si joace bine rolul. A-propos, Sopra, "Which is the purpose of meaning?" :)

Nothing geeee.... nu dorim decat pace si dragoste intre popoare :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 1:51 pm

Initial trimis de Mirela
vrei mura-n gura ??
da-i un search pe google la francois villon si ceteste de-acolo poeziile care te intereseaza
vezi ca sunt in franceza si engleza....

Pai da, da' n-am gasit nimic in romaneste... Si nu-mi place sa citesc poezii in limbi straine. Nu le pricep, nu d-alta!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 11:38 pm

Initial trimis de DANA
Cine si de ce mi-a sters postul prin care-mi exprimam admiratia :bleah: pentru acest thread pe pupincurishti?

Moshule?

Eu..pentru ca nu accept posturi ...ce contin doar un emoticon !
Si boraturi..d'alea sa bagi la prietenii tai..mamutzii de pe rock..nu la bunii mei tovarashi de pe generalitatzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 11:40 pm

Si iata cum bunul Mosh ne ia sub aripa lui ocrotitoare si ne binecuvanteaza cu titulatura de buni tovarasi. Dar... sunt impotriva pupatului in cur.. :D

Initial trimis de Oribilul Mosh

Eu..pentru ca nu accept posturi ...ce contin doar un emoticon !
Si boraturi..d'alea sa bagi la prietenii tai..mamutzii de pe rock..nu la bunii mei tovarashi de pe generalitatzi !
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 11:48 pm

Thanks Moshu`....(asta nu e pupat in cur,btw e doar un semn de multumire(sa nu uitzii cine tzine la tine:D))
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 11:49 pm

Conele !

Dana..intelege ...sincerele noastre aprecieri si laude pe care ni le adresam..ca pupaturi in cur. E doar trista si invidioasa ca pe ea nu o apreciaza nimeni.
Nu ne ramane decat se ne exprimam compasiunea la adresa ei..si sa o incurajam.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 12:12 am

Ii urez..un calduros...BINE AI VENIT pe forum..userului diana_2205 !

Este fata..pe care eu & Zgubilici..am gasit-o pe yahoo.games !
Oribilul Mosh
Junior Member

Thank you

Mesajde diana_2205 » Dum Mai 12, 2002 12:16 am

Ii urez..un calduros...BINE AI VENIT pe forum..userului diana_2205 !

Este fata..pe care eu & Zgubilici..am gasit-o pe yahoo.games !

Multumesc f mult! te pupi
diana_2205
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 6:04 am

saluuuuut diana! nu credeam ca o sa mai apari pe aici.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 9:51 am

Pai nici nu aparea..daca nu ma rugam eu cu lacrimi in ochi de ea. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 10:14 am

pai si ce-o zis, i-a placut?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 10:15 am

Daaaa...cred ca i-a placut enorm...de vreme ce a dat doar postul de mai sus ! :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 10:30 am

:( Vai mie, iti dai seama ce impresie isi face lumea care citeste mesajele astea! Haideti mai sa le facem primiri mai calduroare, cu paine si sare!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mai 13, 2002 3:17 am

Si in ochii mei apare noul val... SOD, stefanp, colonelu' alias Bagheera si raspopitul(de la costasilvism) Mig 29(fost AcidJazz cu care n-avea nici o treaba). Astept mai mult de la Joao.
O mentiune speciala aici pentru darky(noi crestem odata cu tara), iar pentru Moshu'..."Capitane, scuza-ma ca l-am mancat pe Henderson!"
Postu asta e scurt ca e de bine!
bhuttu

Mesajde gabuba » Lun Mai 13, 2002 9:11 am

bhuttu- este genul de user care foloseshte niste cunoshtite capatate in liceu dak mai "deschidea" o ureche cand vb. profa', cu scopul de a "ecilpsa" persoanele din jurul sau. mie personal nu-mi place acest om, plus ca este complexata si alte alea .....poate nu se leaga una cu alta dar asta e el!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Zgubilici » Lun Mai 13, 2002 12:14 pm

zise gabytu omul cu atata experienta de viata care uimeste prin NE-cunostiintele sale!
mie bhuttu mi se pare un tip ok. Prima data cand l-am vazut pe topic-ul kpital discutand serios cu sly nu puneam prea mare baza pe el, cand am inceput sa citesc si restul de mesaje de la el, mi-am schimbat parerea.
Scrie niste mesaje cu foarte mult continut - interesant! si dupa discutiile avute pe YM si pe diferite topic-uri a urcat in topul meu!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 1:26 pm

Initial trimis de Gabytu
bhuttu- este genul de user care foloseshte niste cunoshtite capatate in liceu dak mai "deschidea" o ureche cand vb. profa', cu scopul de a "ecilpsa" persoanele din jurul sau. mie personal nu-mi place acest om, plus ca este complexata si alte alea .....poate nu se leaga una cu alta dar asta e el!

sti care este problema ta bai gabytu? traiesti in romania in spatele unui calculator si inspatele unor citate. daca ai fi trait intr-o alta tara fitele astea de o schioapa ti-ar fi fost fatale, fatalaule.

intra pe forum la http://www.nonphixion.com si ai sa vezi discuti acolo. fara lingerici, curvasarii, si alte lucruri de acest gen. tu la toti le porti pica fiindca (dupa cum crezi) ne esti superior. te-ai uitat vreodata la clasament? nu asa! intoarce-l! acum ai in fata adevarata ta valoare. nu cred ca cei carora le poriti atata pica au acelasi sentiment fata de tine. eu cel putin ma minunez si ma amuz pe seama ta. probabil esti trecut de 20 de ani dar ai grija ca inca ti se mai vad jucariile. stai linistit ca nu ti le furam.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Bagheera » Lun Mai 13, 2002 1:36 pm

Mai K-gula vezi ca ai uitat sa pui o cratima in mesajul tau. Modifica-l sa nu creada lumea ca esti agramat. :)
Bagheera
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mai 13, 2002 3:14 pm

Si iata primele aprecieri la adresa mea! Special thanks to Gabitu! Nici n-ai idee cat de flatat ma simt.
N-o sa comentez parerile despre mine pentru ca daca zic de bine pare ca ma laud, daca zic de rau pare ca mint.
Oricum voiam sa multumesc Zgubilici, K-gula, Gabitu(in ordinea asta).
bhuttu

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 4:04 pm

Initial trimis de Bagheera
Mai K-gula vezi ca ai uitat sa pui o cratima in mesajul tau. Modifica-l sa nu creada lumea ca esti agramat. :)

merci (nu imi sta in obicei sa-mi corectez mesajele dupa ce le scriu, dar voi fi mai atent). consider ca nu este important felul in care scri, ci ce spui. daca vorbesti cu cineva pe strada, garantat nu te va pune sa dai si in scris ce ai spus.

pt. gabytu textele mele sunt fara logica sau noima. asa sunt eu pierdut intr-un vis.

K-gula.
K-gula

Mesajde bhuttu » Lun Mai 13, 2002 4:34 pm

Don't you people just LOVE K-gula?
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 13, 2002 5:01 pm

Gabytzu a ascultat aseara conversatzia prin voce..pe care am avut-o cu Bhuttu,pe Yahoo Messanger !
Si...a retinut ceea ce ii zisesem eu in gluma acolo lu' bhuttu...cum ca ar fi complexat...si ca isi ascunde complexele sub o falsa inteligentza si cultura. Eu doar faceam caterinca. Nu este asa.

Bhuttu...este un cameleon. Poate fi cine si ce ishi doreste. Eu prima oara l-am cunoscut sub forma unui pusti de 17 ani,smekerash. Apoi el a devenit un pretendent la mana Mirelei.
Apoi un amarastean de 1.72 cm ...prost rau. Apoi un om..care a inceput sa se certe cu mine.
Pana la urma s-a transformat in printzul cel frumos..care a facut 15 ani de karate.
Oricum...el pentru mine ,orice infatisare ar adopta,ramane Mowgli...pustiul cel istetz.

Si va mai spun ceva : nu-l subestimatzi niciodata si nu va intoarcetzi cu spatele la el.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 7:06 pm

bai din acest motiv imi place si mie de el. este bun unul ca el alturi de noi.

bhuttule tine-o tot asa. fi piperat.

K-gula.
K-gula

??????

Mesajde Joao » Lun Mai 13, 2002 9:36 pm

nu ma mai laudati ca mi-o iau in cap!(cel putin romtelecomul meu e deja basinos la greu!)
Moshule ai cam inceput sa iei lumea de sus si nu-mi place asta!
ai trecut de la glume nevinovate de tip sa moara sopra sa-i iau forumul la ''tiranie'' pe forumurile moderate de tine.Nu toti au aceeasi parere cu tine!

respectele mele pt bhuttu(ciudat username,is tare curios de unde dreacu vine!)!

cu respect, Joao!:cool:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 13, 2002 9:48 pm

Gabytzu a ascultat aseara conversatzia prin voce..pe care am avut-o cu Bhuttu,pe Yahoo Messanger !
Si...a retinut ceea ce ii zisesem eu in gluma acolo lu' bhuttu...cum ca ar fi complexat...si ca isi ascunde complexele sub o falsa inteligentza si cultura. Eu doar faceam caterinca. Nu este asa.

chiar dak tu faceai catrinca... asta e parerea mea, si crede-ma ca nu am preluat ceea ce ai zis tu. era doar o simpla coincidentza, caterinca facuta de tine si parerea mea despre bhuttu.

P.S. din moment ce bhuttu nu comenteaza [o bila alba de la mine! :hehe:] nu vad de ce pe restul v-ar interesa parerea mea despre un anume user. sincer... fiecare cu parerile lui.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma