Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Mark Ashley » Lun Feb 06, 2006 10:47 pm

Hehehe,

Dl. Max Him, te-am prins... Poti gasi date despre Luv aici:

http://www.clubs.nl/community/default.asp?clubid=32411
chiar daca e in olandeza, poti sa iti dai seama despre ce si cum.
Bubuiau discotecile prin 1980 de muzica lor. Va mai amintiti Casanova, Trojan Horse si alte succese? Fetele sunt olandeze, deci nu au treaba cu italo sau german disco, dar muzica lor e pur si simplu incantatoare.
Despre Peter Richard - For You, Only You, nu pot sa iti spun prea multe, decat ca este o melodie pe care am tras-o prin '82 de la radio si pe care am o ascultam in disperare... iar acum am regasit-o!!! Extraordinara piesa...
Danut, in legatura cu KAREL FIALKA - HEY MATTHEW!!!! De senzatie piesa... Am mai adus-o si eu in atentie pe forum cand am postat top 50, dar la data respectiva nu prea a avut ecou... Ce pot sa iti spun? Este o piesa care nu cred ca e in curentul italo-disco, dar este fermecatoare...

My powerplay: ARABESQUE - INDIO BOY (alte amintiri dau navale... eram in clasa a 5-a...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mark Ashley
Junior Member

NEW Italo !

Mesajde Max Him » Mar Feb 07, 2006 9:48 am

Nice work Dl.Mark!
Parca ceva ceva imi aduce aminte de fetele ce cantau odata "Trojan Horse".
Hm!...Ceva in genul Dolly Dots?!
Insa nu sunt sigur. Din cate am vazut este clar insa ca fac parte mai mult din curentul Disco al anilor '70.
Oricum m-ai facut curios atat cu LUV cat si cu Peter Richard.
Poti "exemplifica"?! ;)
A, referitor la ARABESQUE, acesta era un alt trio feminin cam din aceeasi perioada, adica sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80. Cu siguranta sti ca una din componentele trio-ului era nimeni alta decat... SANDRA! Ea a cantat in acest trio inainte de a se lansa in cariera solo sub numele de SANDRA.
Evident nici Arabesque nu se inscrie in genul Italo Dance/ Eurodance, insa imi plac si mie piesele lor. "Indio Boy" este excelenta , mie imi mai plac in mod deosebit:
" In For A Penny, In For A Pound ", "Love's Like A Symphony", "In The Heat Of A Disco Night " , "Caballero" ,"Zanzibar", "Midnight Dancer ","Hi Hi Highway " si altele.
Ok, si daca tot am DEVIAT de la CLASICUL Italo, dar ramanand totusi la Italo DANCE actual, va propun azi ceva mai... SPECIAL, si care face parte din curentul Italo Dance al anilor... 2000. Mai precis ce a DERIVAT din acesta. Este vorba de :

GIGI D'AGOSTINO- L' Amour Toujours :dir:

...iar daca o sa spuneti ca este house si ca nu este italo, o sa va dau dreptate... in parte. Asta pentru ca Gigi D'Agostino PRODUCE muzica house, dar si trance club, techno,etc, insa el are legatura stransa cu muzica Italo.Asta pentru ca in primul rand e italian.
Evident nu toate productiile house dance actuale sunt Italo.
Mai noile productii Italo ale renumitelor case de discuri, printre care si I VENTI, BLANCO Y NEGRO, includ artistul in compilatiile Italo Dance. Si este justificat acest lucru deoarece chiar daca muzica Italo DISCO dance a suferit muuuuulte transformari de-a lungul anilor, Italo DANCE exista prin noua generatie de artisti/DJ/ producatori . Gigi D'Agostino mixeaza cu succes si acum in cluburi si remixeaza hiturile Italo Disco ale anilor '80...de aceea regasim in productiile sale influente din vechiul curent si chiar ritmuri de gen the '80s.
Ok, pai o scurta biografie a lui Gigi:
Gigi D'Agostino (nascut in 1967, la Turin, Italia) a lucrat prima data ca zidar si instalator. In 1986 (in unele biografii figureaza 1983) si-a inceput cariera ca DJ de Italo Disco si a lansat primul sau mix, "Psychodelic". Putin mai tarziu s-a mutat la Londra.
Primul sau single, "Bla Bla Bla", a intrat pe locul 4 in topurile din SUA si Italia. Printre hiturile sale se numara "Another way", "La Passion", "The Riddle", precum si "Super (1, 2, 3)" (featuring Albertino) si "Carillon" (remix of Magic Box).
Marele hit "I'll Fly With You (L'Amour Toujours)" a sosit in 2001. Cunoscut drept unul dintre pionier al stilului house progresiv mediteranaean, Gigi D'Agostino s-a aliat cu producatorul Gianfranco Bortolotti pentru a lansa o compilatie cu 24 de track-uri intitulata "Il Grande Viaggio Di Gigi D'Agostino".
Pe 15 iulie 2004, compilatia sa Euro Dance primeste Discul de Platina pentru cele 120.000 de copii vandute in numai saptamani.

Discografie

Cele mai populare albume
2001 L' Amour Toujours
2000 Tecno Fes, Vol. 2
2003 Il Programmino
2002 Il Grande Viaggio Di Gigi

Single-uri/EP-uri
2004 Summer Energy
2002 La Passion [UK CD]
2002 Bla Bla Bla [UK CD]
2001 Riddle
2001 La Passion [Germany CD Single]

De ex. a aparut si pe unele compilatii:
Clubinferno, Vol. 3
Italo Boot Mix 2005
Trance 2000, Vol. 3
2005 B-I-G Disco
2005 Best in Euro Dance
2005 Disco Fox Party 2005
2005 Fired Up!, Vol. 2
2005 Hands Up...Let's Party!
2005 Hit Mix 2005
2005 Italo Fresh Hits 20052005 Mystic Spirits, Vol. 12
2005 Spring Break Dance Party 2005
2004 Italian Dance Anthems + Euro Hits2004 Party Mix 2004
2003 #1 Dance Album
2003 Dance Music Essence
2003 Discoitalia Compilation
2002 Ultimate Dance Party: The Best Of
2001 The Dome, Vol. 20
2000 Bravo Hits, Vol. 29
2000 Italo Dance 2000
2000 Mediterranean Progressive
2000 Tschuldigung: Mallorca Geil, Vol. 2
2000 Ultimate Dance Party [Arista]

...Si evident nu toate productiile lui imi plac.
O zi Italo va doresc!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Feb 08, 2006 1:40 pm

Salutare prieteni!
am reusit sa ascult LUV cu "Trojan Horse" si "Casanova".
Si...surpriza! Sunt piese pe care le cunosteam din copilarie!...He, he, imi aduc aminte de scoala generala, adica prin anii 1978-1979-'80 cand aceste piese le auzea de nenumarate ori la radio sau pe benzile de magnetofon si Pick-up -parintilor.
Nu imi mai aminteam insa numele trioului: LUV!!
Oricum, e o bucurie sa le regasesc si chiar imi plac. ==D
Ok. My POWER PLAY:

MOLTOCARINA- Hold On Me :dir: :dir:

Si apropo de MOLTOCARINA, are cineva mai multe piese in colectie ? Eu din pacate nu am decat aceasta piesa, si "Voice Of The Night", "Love For Sale".
Please! [-o

O zi ITALO va doresc! ;)
Max Him
Junior Member

Dieter Bohlen & Romania la Eurovision!!

Mesajde Mark Ashley » Lun Feb 13, 2006 9:45 am

DA!
Nu e poanta, piesa "Prietenie" a formatiei Indiggo, care s-a calificat in finala pentru alegerea melodiei Eurovision de la sfarsitul lunii februarie este compusa de Dieter Bohlen (muzica Dieter Bohlen&Indiggo, versuri Dieter Bohlen&Indiggo)! Mai multe info site-ul TVR, sectiunea Eurovision.
Nu ne ramane decat sa speram ca piesa va trece mai departe!! Sunt foarte curios cum suna!!! :dir:
In alta ordine de idei, Dl. Dieter s-a pus pe treaba si va scoate un film la inceputul lunii martie. Cu aceasta ocazie va fi lansat un CD cu coloana sonora a "Der Film" care va contine urmatoarele piese:
1. Dieter Bohlen - Gasoline
2. Modern Talking - Shooting Star
3. Dieter Bohlen - Bizarre Bizarre
4. Dieter Bohlen - Don't Let Me Down
5. Dieter Bohlen - The Way You Smile
6. Dieter Bohlen - Senorita
7. Dieter Bohlen - How Will I Know
8. Dieter Bohlen - If I Were You
9. Dieter Bohlen - I Promised You
10. Dieter Bohlen - Tears May Go
11. Dieter Bohlen - Love Is Stronger
12. Dieter Bohlen - Take Me To The Clouds
13. Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul
14. Modern Talking - You Can Win If You Want
15. Modern Talking - Cheri Cheri Lady
16. Modern Talking - Brother Louie
17. Modern Talking - Atlantis Is Calling
18. Modern Talking - Geronimo's Cadillac

Hehe, iata ca in sfarsit s-a urnit si nenea Dieter cu ceva, credeam ca a adormit...

My PowerPlay - Modern Talking - Mrs. Robota :dir: :dir:
Mark Ashley
Junior Member

Eurovision 2006!

Mesajde Max Him » Mar Feb 14, 2006 4:49 pm

Multumesc Mark pentru info!
Trebuie sa marturisesc ca nu stiam de acest proiect a lui Dieter Bohlen, desi le stiu pe fetele de la INDIGGO!
Oricum, cred ca e un fenomen unic.
Si apropo de asta, iata cam ce am gasit prin Jurnalul National despre proiect.citez:

"""Anul acesta se intampla un fenomen unic in istoria Eurovisionului: Romania are posibilitatea sa fie reprezentata la Atena de cel mai cunoscut, cel mai puternic, cel mai mediatizat producator din show-biz-ul german, pop-titanul muzicii germane si unul dintre cele mai rasunatoare nume din lumea muzicii internationale: Dieter Bohlen, compozitorul si interpretul de la Modern Talking, actualul producator al gemenelor Indiggo. Dieter Bohlen a vandut cu Modern Talking in jur de 200 de milioane de discuri, cat Madonna, a compus si a produs pentru Chris Norman de la Smokie, Bonnie Tyler, Nino de Angelo, cu care a castigat Eurovision Germania in 1989, este personalitatea nr. 1 a Germaniei in materie de descoperire de talente in cadrul celei mai cunoscute emisiuni din Germania prin care poti deveni vedeta - "Deutschland sucht den Superstar".
PALMARES. Piesa compusa pentru Indiggo si aleasa pentru a fi trimisa la Eurovision Romania face parte
dintr-un amplu proiect Indiggo conceput de Dieter Bohlen pentru gemenele noastre in Germania si ea se bucura de aprecieri unanime, incepand cu cele ale presedintelui SonyBMG Europa, Maarten Steinkamp, care considera ca acest cantec are un potential foarte mare, este un adevarat hit. Gemenele Indiggo, adica Mihaela si Gabriela Modorcea, alcatuiesc prima trupa muzicala romaneasca pentru care compun mari nume din show-biz-ul international, sunt un fenomen cu totul aparte. Ele canta, danseaza, compun muzica si versuri de la 12 ani, sunt primele actrite gemene din Romania. Au absolvit Colegiul National "Gheorghe Lazar" cu media 9,90, au intrat la trei facultati, au urmat cursuri de teatru si muzica in Germania, sunt studente in ultimul an la UNATC (Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale"), pot fi vazute jucand uneori in rolurile titulare din music-hall-ul "Cele doua orfeline" de la Teatrul Casandra, precum si in spectacolul realizat la Teatrul Mundi de Mihai Maniutiu dupa piesa lui Eugen Ionescu, "Viitorul e in oua". Mihaela si Gabriela colaboreaza, de asemenea, cu Studiourile de film "Kentauros". Au jucat deja intr-o productie americana realizata aici - "Van Wilder 2". Mihaela isi lanseaza peste cateva zile primul volum de versuri, pe care sora ei, Gabriela, le-a tradus in limba engleza.
PARTENERI. Mihaela si Dieter Bohlen, producatorul Indiggo
CARIERA. Indiggo a debutat in Occident in 2003, ocupand cu piesa latino "Hip Hop Jam" a lui David Brandes (producator al lui Bad Boys Blue, Chris Norman, E-Rotic, producatorul a doua cantece prezentate anul trecut in finala Eurovision) locuri fruntase in topurile internationale. Au aparut pe toate canalele tv importante din Germania, au colaborat cu numerosi compozitori si manageri germani, printre care Carlo Vista (managerul lui Sarah Connor), Paul Berkovics, implicat in cariera surorilor Kessler. Au cantat alaturi de Culture Beat, Scooter, In-grid, Right Said Fred, Dj Oetzi, Michael Holm, Matthias Reim, Karel Gott, in mari show-uri din spatiul german si nu numai. Au aparut pe compilatii europene alaturi de Modern Talking, Sarah Connor, No Angels, Dj Bobo etc. Presa germana le-a numit pe gemenele Indiggo "Voci minune in dublu exemplar", "Noile surori Kessler", "Lolitele din Tara lui Dracula".
PLANURI
Dieter Bohlen spera ca alaturi de Indiggo, gemenele lui favorite, sa reprezinte Romania la Atena, asa cum celalalt membru al trupei Modern Talking - Thomas Anders - are mari sanse sa reprezinte Germania la Eurovision 2006. Ramane de vazut in ce masura va sti Romania sa aprecieze participarea la Eurovision 2006 a lui Dieter Bohlen alaturi de Indiggo, o relatie poate la fel de frumoasa ca si cea dintre Ion Tiriac si Boris Becker."""

Chiar e interesant de urmarit spectacolul! Marturisesc ca eu il urmaresc in fiecare an, la fel cum urmaresc si San Remo- festivalul cantecului italian, adica un alt festival incarcat deja de istorie muzicala.
BAFTA fetelor de la Indiggo!
Power Play:

GARY COOPER- Never Can Change My Mind :dir: :dir:
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Joi Feb 16, 2006 10:03 pm

Hello, italo-freaks,

Ce faceti? Nici un semn de viata? Hai sa va dau eu un subiect de dezbatere:
Body Heat - No! Mr. "Boom Boom" !!!!!!!!!!!!!!!!! My powerplay

Cred ca este un raspuns "feminin" la piesa lui Paul Lekakis, care, asa cum mi-au ajuns niste info pe la ureche, era o piesa adresata gay-lor.
Pe de alta parte, piesa parca urmeaza linia melodica din Kim Taylor - Say you'll Be Mine.

Are cineva vreo idee daca toate de mai sus se leaga undeva?
Mark Ashley
Junior Member

Buon Weekend!

Mesajde Max Him » Vin Feb 17, 2006 10:23 pm

He, he, aceeasi intrebare ca si tine Mark; dar se pare ca Italo fanii mai au si si cu alte probleme.
EXCELENTA piesa celor de la Body Heat. Da, este un raspuns la piesa lui Lekakis. Oricum este o piesa reusita, zic eu...Hm! si parca parca aduce cu Kim Taylor! Cat priveste legatura dintre ele, eu unul nu am gasit nici una...Poate ar fi totusi una: acelasi producator.
Oricum apropo de Body Heat, imi place mai mult hitul "Mad About"... mi se pare mai original.
Ok, pai hai sa va propun la POWER PLAY o piesa excelenta(zic eu!) care tocmai a intrat in colectia mea:

TRACY SPENCER- Love Is Like A Game :dir: ==D

...un demo, vedeti aici :calm:
http://www.mytempdir.com/458707

Un weekend ITALO va doresc!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Feb 17, 2006 11:16 pm

>Are cineva vreo idee daca toate de mai sus se leaga undeva?

Am eu o idee: toate cele trei piese sunt super HI-NRG.

Paul Lekakis: Boom Boom (Let's Go Back To My Room) e HI NRG.

Vezi acilea:

Hi-NRG Top 200 – Hits of the 80's

http://www.hotdiscomix.de/charts/hinrg_top200.htm

si acilea.

The 200 BEST 1980's Hi-NRG Hits.

http://web.tampabay.rr.com/twirl/80sNRG.htm

Cat priveste Body Heat: No Mr. Boom Boom [NU e... No! Mr. "Boom Boomâ€Â
bazac
Junior Member

Producer

Mesajde Mark Ashley » Vin Feb 17, 2006 11:20 pm

Dl. Max... m-ai lasat in aer... care acelasi producator? Du ideea pana la capat...
Adica Paul Lekakis si Kim Taylor au acelasi producator? Spune tot ce stii atunci... ca tot nu sunt lamurit...
Hai sa mai vin cu un powerplay 100% italo:
Maltese - MAMA!!!! :dir: :dir: :dir:
Senzational!

Weekend italo va doresc!

P.S. Bazac, asta e up post-edit. Am postat simultan... Merci pt lamuriri...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Feb 17, 2006 11:56 pm

Paul Lekakis - Boom Boom (Let's Go Back To My Room) a fost produsa de vestitul duo Italian Chieregato & Turatti.

Vezi aici:
http://www.discogs.com/release/423142

Kim Taylor: Say You'll Be Mine, a fost produsa de Erik Van Vliet, conform lui:

http://www.discogs.com/release/533952

Care ai ochi buni sa vezi ce scrie pe “sticker-ul disculuiâ€Â
bazac
Junior Member

20 Years I Venti Party in Italy 6 of May

Mesajde Max Him » Mie Feb 22, 2006 4:22 pm

20 Years I Venti Party in Italy 6 of May PARTY - TIME !!!!! :dir: :dir:
Now is the time to decide: are you going to participate in the most wonderful ITALO-PARTY ever !
by Marcello .

We have announced the event already months ago you should have written down the date - to - remember in your personal agenda: 6 of MAY !!! ==D
It is a Saturday that will go down in history as the most important one in ITALO- HISTORY !!!!!

You will never meet SO MANY ITALO - STARS at one party ! Including the composers, producers, arrangers, studio-guys and many more !
It is going to be a grand BIRTHDAY-PARTY, a MEGA - RE-UNION for ALL: the stars, the fans and the friends !!!
To give you an impression at random order because the list is not complete:
MAURO FARINA GIULIANO CRIVELLENTE ALBERTO STYLOO ALBERT ONE FRED VENTURA ATRIUM GAZEBO D-ESSEX DYVA ALEPH / DAVE RODGERS MIRKA / DOMINO SCOTCH P.LION DEN HARROW CLEO KOTO SWAN J.D.JABER MARCELLO CATALANO ROBERTO TURATTI GRAZIANO PEGORARO ROBERT CAMERO CLARA MORONI MR.ZIVAGO PAPSnSKAR A.BEAT-C-Team DELTA-Team SCP-Team TIME RECORDS Team ............
Special guest: GIANNI DEMARIN !!
There are many more to come !!!!!
Soon we will extend this list of stars !!!!

The club to be is : GRAN CAFE
City: CERESE Di VERGILIO, near Mantova
Autostrada A22 exit Mantova Sud, Strada Statale 413 dir. Mantova
Airport: Most nearby is VERONA, but from Bergamo or Bologna with a hired car is no problem too. Depends the company you fly with and the dates of arrival/returning.
Hotels are in the near of Lake Garda, city of Verona or Mantova.
check out the internet there are cheap places to stay, but also less cheap ofcourse.

In the past few months I have received lots of mails from fans from all over Europe to party with us that is EXACTLY the meaning of my birthday: having a PARTY WITH ALL of YOU, with ALL ARTISTS, having a good time in that wonderful country: ITALIA !!!!
Friends from Spain will party with us, from Holland, ofcourse, from Germany, from Poland, from Rumania, from Greece, from Finland, France, ..........
Please subscribe yourself to the following e-mail address party@iventi.net
Leave your name, with how many persons you will arrive, and where are you from.
It will give me an idea how many of you will attend to the buffet, the drinks, and to have access to the VIP-area !!!
We will create a GUEST-LIST with your names.
Another thing: please leave this message with as many fans and italo-sites as possible !!
SPREAD THE NEWZZZZZZ !!!!!
100% SURE THAT NO ONE WOULD LIKE TO MISS THIS !!!!!!!!

HAVENT YOU REGISTERED YET ?
e-mail your name to PARTY@IVENTI.NET !!!!!!
[/B]

CU alte cuvinte intuitia nu ma inseala iar vorba mea: THE '80S ITALO DISCO DANCE IS BACK!!! ...e adevarata... cel putin pentru un weekend de mai! ==D

mai multe detalii despre MEGA MARATON la:
http://www.radiostaddenhaag.nl
http://www.iventi.net
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Sâm Feb 25, 2006 4:05 am

Deci... care face deplasarea?

Power Play:

Secret Lovers: I See It In Your Eyes
bazac
Junior Member

Mega Italo Party 2006!

Mesajde Max Him » Dum Feb 26, 2006 10:51 pm

Inca un nume celebru in muzica si-a anuntat participarea la MEGA MARATON, si anume : JIMMY MCFOY.
Organizatorii I VENTI, mai precis Marcello D'Azzuro, spun ca lista ramane deschisa in continuare, urmand sa se anunte in continuare si alti participanti (artisti, producatori, etc.)celebri in aria Italo/Eurodance... si nu numai! :dir:
Apropo, de I VENTI, tocmai ma pregatesc sa ascult de la orele 22.00, adica peste 15 minute, emisiune de muzica dedicata genului italo, la http://www.freshfm.nl unde Marcello, ca in fiecare duminica seara, selecteaza si mixeaza cele mai tari piese italo. Eu zic ca merita ascultat.
POWER PLAY:
JOE YELLOW- Recollection ==D
o seara ITALO tuturor!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Lun Feb 27, 2006 6:12 am

>Inca un nume celebru in muzica si-a anuntat participarea la MEGA MARATON, si anume : JIMMY MCFOY.

Jimmy McFoy – pe numele adevarat Antoine van Tilburg [suna a olandez] – canta superba Hi Girl, excelenta VISIONS – Everybody, super dansanta FORBIDDEN FRUITS - Disco Halloween, magnifica G + C - In The Night, PAUL PAUL - Good Times [s-au terminat superlativele] si multe altele.

Vezi acilea:
http://www.euro-flash.net/voiceof.php?voiceID=9

>Apropo, de I VENTI, tocmai ma pregatesc sa ascult de la orele 22.00, adica peste 15 minute..

Domnu’ Max Him, fi matale amabil si anunta chestii de genul asta, cu o zi – sau chiar doua – inainte de eveniment, ca nu toata lumea verifica thread-ul asta din 5 in 5 minute sa vada ce se posteaza. Uneori trec zile – saptamani! – pana lenesii din thread-ul asta binevoiesc sa posteze ceva.

Power Play:

DJ Girl: Miss Kimberly (productie Bobby O, deci US Hi NRG)
bazac
Junior Member

Italo Mega Maraton 2006!

Mesajde Max Him » Vin Mar 03, 2006 11:23 pm

Salutare !
Scuze pentru intarzierea cu care intru mai nou in forum, insa in aceasta perioada sunt cam ocupat...Hm! Oricum din cate vad sunt si altii ocupati.
Anyway, referitor la mega maratonul Italo 2006, se pare ca inca un nume celebru in muzica Italo , dar mai cu seama Synthesizer se anunta. Este vorba de Julius Wijnmaalen celebrul de la LASERDANCE...Si daca e Julius, cu siguranta nu va lipsi nici Michiel van der Kuy. ==D ==D
Pai, dupa cate nume de REnume sunt deja anuntate, se anunta a fi un maraton pe toata cinstea!
Astept vesti de la I VENTI!
Va tin la curent.
Ok, si un MY POWER PLAY in acord cu ce spuneam mai sus:

KOTO- Time :dir: :dir:

O seara placuta si un weekend EXTRA va doresc.
ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Sâm Mar 04, 2006 4:59 am

>Este vorba de Julius Wijnmaalen celebrul de la LASERDANCE

Pai eu credeam ca cei doi de la Laserdance sunt: Michiel van der Kuy si Erik van Vliet.

Vezi:

http://www.discogs.com/artist/Laserdance
http://en.wikipedia.org/wiki/Laserdance
http://beam.to/dxjmusicpage
etc.

A! Vrei sa zici: “Este vorba de Julius Wijnmaalen celebrul (co)PRODUCATOR de la LASERDANCEâ€Â
bazac
Junior Member

Italo Mega Maraton 2006!

Mesajde Max Him » Lun Mar 06, 2006 11:38 pm

Bazac,
imi pare rau ca nu pot fi mai mereu la inaltimea asteptarilor tale, mai ales ca in opinia ta e FOARTE importanta chestia cu "da link"... he, he, he. :calm:
Link nu am de unde sa-ti dau pentru ca sunt info care am inteles ca, la data comunicarii catre mine, nu au aparut inca pe vreun site... cel putin nu stiu eu sa fi aparut intre timp. Oricum, ele imi sunt comunicate pe mailurile private, si eu unul am incredere in sursele mele... pe care in mare parte le-am specificat mai postarile trecute. Multumit? :calm:
Cat despre Julius, da, a fost co producator si pentru LASERDANCE, si e prieten bun in continuare cu Michiel van der Kuy.
A, si apropo de Michiel v.d.Kuy, mai NOUL sau proiect AREA 51 a reusit destul de bine sa readuca in actualitate synthesizer dance music, in ciuda faptului ca muzica aduce mult cu ceea ce a fost Synth-Dance-ul anilor '80
Ok,
My POWER PLAY:

TOMMY- One Night :dir: :dir:

EXTRAORDINARA! ...si de efect(e)! ==D
...Si pentru exemplificare(pentru BAZAC si toti cei interesati)si un link :
http://www.mytempdir.com/497733

Ciao, o seara buna tuturor!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Mar 07, 2006 7:27 pm

Salutare!

Imi cer scuze ca nu am mai reusit sa postez de ceva vreme... am o perioada f. aglomerata. Dar am gasit acum un pic de timp... In legatura cu Italia, asa cum am mai spus si acum vreo cateva luni, voi face tot posibilul sa fiu acolo! Nu pot garanta acum ca voi fi acolo 100%, dar un 90% zic eu ca e aproape de adevar. Tot ceea ce sper este sa ne strangem mai multi!
Vreau sa comentez un pic si ceea ce s-a intamplat la Eurovision, pentru ca am postat pe aceasta tema si eram foarte entuziasmat... Ei, bine, sunt dezamagit... piesa lui Dieter& Indiggo a fost foarte slaba, ma asteptam la cu totul altceva... Si, desi sunt un fan declarat al lui Dieter... nu am votat nici piesa... pentru ca nu merita, sincer.
Si cu asta, am spus totul; reactiile de dupa festival au fost de prost gust, chiar daca televotingul nu a mers! Asta este adevarat, v-o pot confirma, am reusit sa votez la abia al 8-lea SMS trimis, imi dadea mereu eroare...

My Powerplay: Grant Miller - Break Away !!!!!!!!!!!!1
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Mar 07, 2006 7:27 pm

Salutare!

Imi cer scuze ca nu am mai reusit sa postez de ceva vreme... am o perioada f. aglomerata. Dar am gasit acum un pic de timp... In legatura cu Italia, asa cum am mai spus si acum vreo cateva luni, voi face tot posibilul sa fiu acolo! Nu pot garanta acum ca voi fi acolo 100%, dar un 90% zic eu ca e aproape de adevar. Tot ceea ce sper este sa ne strangem mai multi!
Vreau sa comentez un pic si ceea ce s-a intamplat la Eurovision, pentru ca am postat pe aceasta tema si eram foarte entuziasmat... Ei, bine, sunt dezamagit... piesa lui Dieter& Indiggo a fost foarte slaba, ma asteptam la cu totul altceva... Si, desi sunt un fan declarat al lui Dieter... nu am votat nici piesa... pentru ca nu merita, sincer.
Si cu asta, am spus totul; reactiile de dupa festival au fost de prost gust, chiar daca televotingul nu a mers! Asta este adevarat, v-o pot confirma, am reusit sa votez la abia al 8-lea SMS trimis, imi dadea mereu eroare...

My Powerplay: Grant Miller - Break Away !!!!!!!!!!!!1
Mark Ashley
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Mar 08, 2006 3:44 pm

Salutare Mark!
bine ai revenit. Sunt de acord 100% cu tine in ceea ce priveste piesa gemenelor de la Indiggo, iar ceea ce a urmat dupa aceea e o adevarata cacialma... si cam atat referitor la Eurovision, deocamdata.
Cat despre MEGA maratonul din mai, sincer docamdata nici eu nu sunt sigur daca reusesc sa ajung! Desi mi-ar parea EXTREM de rau sa nu fiu acolo. Vom vedea.
Ok, My POWER PLAY:

LUCA COVERI- Do It Again :dir:

revin in limita timpului disponibil.
O zi buna tuturor.
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Joi Mar 16, 2006 10:13 pm

Salutare!
Nobody here?! Hm! inteleg ca toata lumea e ocupata.
Ok, pai hai sa va spun ce am descoperit prin arhiva. Este vorba de VIVIEN VEE!
Tocmai ascult ceva mai clasic semnat Vivien Vee. Piesa se numeste " It's To Soon" , si este produsa pe la inceputul anilor '80. Trebuie sa va spun ca ea si-a inceput cariera ca fotomodel foarte devreme iar pe la sfarsitul anilor '70, inceputul anilor '80 se lansa cu succes in cariera muzicii disco(avea nu mai mult de 18 ani). "Give Me A Break" (Banana Records) a facut furori in discotecile europene de atunci.
Numele real este Vivien Andrews fiind nascuta in America, fica unui diplomat , insa traieste in Italia, luandu-si si nume italian: Viviana Andreattini.
Ok, deci dupa ce lipseste de pe piata muzicala ceva timp, adica circa 2 ani, prin 1983 reintra cu un gen de muzica nou, schimbat si la... moda pentru aceea vreme, adica ITALO DISCO.
Una din piesele cele mai "tari" , dupa parerea mea, este "HEARTHBEAT" din 1987.Evident mai sunt si altele... pe care o sa vi le mai spun pe parcurs.
DIN PACATE nu o sa gasiti prea multe informatii despre artista nici chiar pe net INSA din sursele mele de info stiu ca actualmente are 46 de ani, traieste tot in Italia, nu se mai prea ocupa atat de mult de muzica cat de afaceri si e mamica.
Ok, My power play:

VIVIEN VEE- Blue Disease :dir: :dir:

STRONG Italo Disco! ==D

Mai multe vedeti acilea:
http://www.mytempdir.com/510002

A Rivedercci!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Vin Mar 17, 2006 9:30 pm

Salutare!

Ehehe, se pare ca lumea e in "vacanta". Dl. Bazac, Florin t. & others... Ce mai faceti? Ascultati muzica Italo in liniste? Pai... luati atitudine... pt. ca altfel acest forum se va duce de rapa... Hai sa incercam sa ne strangem randurile... Dl. Max., esti singurul, ca de obicei, de continuitate pe aici... pacat!

Hai sa va propun un powerplay adevarat, pe care va rog sa il comentati:
TELEX - TOUJOUR L'AMOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SuperTare!!!

Mai stie cineva ceva despre Telex... vreo alta melodie, ceva?
Eu am ascultat melodia de curand si imi trezeste vii amintiri... superpiesa...

TREZIREA!
Mark Ashley
Junior Member

Telex?!?!

Mesajde Max Him » Dum Mar 19, 2006 5:00 pm

Hm! Sincer iti spun Mark ca de la TELEX este singura piesa ce o cunosc!... Daca nu ma insel este din 1985. Piesa este superba, insa practic mai multe comentarii nu-mi permit sa fac pentru ca nu cunosc mai mult.Sorry!
Oricum ii asteptam si pe ceilalti fani sa ne spuna ceva in plus.... Poate ne aude si Bazac?!
Ok, o alta super piesa pe care va propun sa o ascultati in MY POWER PLAY este:

MARK ADAMS- I Know Your Mind :dir: :dir:

BESTIALA!

Pentru amanunte, vezi aici:
http://www.mytempdir.com/522057

O duminica placuta! ==D
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Dum Mar 19, 2006 6:51 pm

Max Him zice:

>mai ales ca in opinia ta e FOARTE importanta chestia cu "da link"...

Pai, da e FOARTE important. Hai sa explic de ce:

Mai deunazi un “expertâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Dum Mar 19, 2006 7:13 pm

he, he, he, Bazac mersi pentru expunerea de motive! omule, GLUMEAM cand ziceam de ..."in opinia ta" pentru ca nu zic ca nu e important sa specifici cu link informatia data. Oricum, nu cred ca nu am facut-o atunci cand a fost cazul... daca asta insinuezi!
OK, o alta SUPER piesa ce tocmai acu' o ascult:

ALAN FOX- Please Don't Go

...hm!si urmeaza:
CHERRY- Lullaby

BESTIALAAAAAA!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Lun Mar 20, 2006 11:12 pm

Salutare prieteni,
Ita ce va propun ca POWER PLAY:

GINA T - Tokyo by night :dir: :dir:

...si, ca sa-l parafrazez pe Mark Ashley, astept si eu pareri si comentarii referitoare la aceasta piesa care in opinia mea este de EXCEPTIE !!! ==D
http://www.mytempdir.com/526159

Revin! Salutare tuturor!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Mar 21, 2006 10:27 am

Max Him scrie:Salutare prieteni,
Ita ce va propun ca POWER PLAY:

GINA T - Tokyo by night :dir: :dir:

...si, ca sa-l parafrazez pe Mark Ashley, astept si eu pareri si comentarii referitoare la aceasta piesa care in opinia mea este de EXCEPTIE !!! ==D
http://www.mytempdir.com/526159

Revin! Salutare tuturor!

Super propunerea ta, Dl. Max! De altfel, in topul meu 50 postat acum ceva vreme aceasta piesa figura pe undeva pe locul 10-11, daca mi-aduc bine aminte. Si, ca sa iti mai spun inca un secret, sunt un colectionar al muzicii Ginei T., am strans peste 20 de melodii de-ale ei, toate super. Cred ca se afla la bariera dintre italo-german, mai mult spre german. De altfel, vad pe linkul de mai jos ca piesele i-au aparut in Germania:

http://www.discogs.com/artist/Gina+T.

My PowerPlay - Barbarella - Sucker For Your Love (ce mai bubuiau discotecile prin 89 de ea...!!!) :dir: :dir:
Mark Ashley
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Mar 21, 2006 3:48 pm

Salutare Mark,
o surpriza sa aud ca esti mare colectionar&fan GINA T!
Dar sincer eu nu am alta piesa de a ei in afara de cea postata.
Apropo, este adevarat ca GINA T este de fapt una dintre componentele duetului... BACCARA?... sau NEW BACCARA -titulatura sub care au revenit pe la mijlocul anilor '80!
Oricum vocea este de exceptie, si, da, iti dau dreptate este mai mult inflentata melodia de genul German dance decat italo... e si normal daca avem in vedere ca productiile doamnei se faceau in Germany .
Ok, my POWER PLAY:

MATIA BAZAR- Ti Sento :dir:

... he, he, he de data aceasta 100%... ITALO, inclusiv versurile care sunt cantate in italiana.
Cu mentiunea ca MATIA BAZAR sunt in continuare o trupa de succes nu numai in Italia dar si Europa, Asia... cu toate ca difera putin componenta grupului , ea schimbandu-se pe parcursul anilor, vocea feminina ce "patroneaza" trupa a ramas aceeasi.
Si pentru detalii vezi :
http://www.sanremo.rai.it/articoloSanremo/0,10308,33205,00.html :calm:
Ci sentiamo prestissimo!
Ciao. ==D
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Mar 22, 2006 5:00 am

Max Him zice :
GINA T - Tokyo by night

Super-dansanta; parca-l vad pe Mark intr-un fox invaluitor.

Mark Ashley zice:
Barbarella - Sucker For Your Love

Wow! In opinia mea bate inspre disco – in zona

Dschinghis Khan
http://www.me.umn.edu/~gladkov/music/dschinghis_khan.htm

Max Him zice :
Apropo, este adevarat ca GINA T este de fapt una dintre componentele duetului... BACCARA?

E adevarat. Vezi:

BACCARA BOGRAPHY
http://www.czejarek.pl/bac01.htm

Mai vezi si

Baccara Page
http://www.eurodancehits.com/baccara.html

Si New Baccara - discografie
http://www.discogs.com/artist/New+Baccara
http://www.last.fm/music/New+Baccara

Max Him zice :
>MATIA BAZAR- Ti Sento ... he, he, he de data aceasta 100%... ITALO, inclusiv versurile care sunt cantate in italiana.

Italo... disco? REALLY?

Power Play:

Miss Kimberly: DJ Girl (productie Bobby O.)

Eu, cred ca v-ati dat seama deja, colectionez productii Bobby O.
bazac
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Mar 22, 2006 2:01 pm

Dragilor,

Chiar nu stiam ca Gina T. are o legatura cu Baccara... Ma bucur cu atat mai mult, pentru ca in special New Baccara imi place la nebunie. Si ca sa nu rama dator, afisez mai jos colectia mea de piese cu Gina T., absolut senzationala... o ascult intotdeauna cu cea mai mare placere si v-o recomand si voua:

Hey Angel 3:41
Tokyo By Night 5:38
Rush 6:35
Sayonara 4:14
Face In The Mirror 3:54
Boy Your Love Is Mine 4:32
In My Fantasy 6:35
You Really Got Me 3:57
Marie Helene 3:58
Too Young To Love 3:29
Birds Of Paradise 3:45
Still In Love 3:44