noutati/curiozitati
Totul e ok,Raluca (my point of view).Eu sunt in vacanta prin Moldova,destul de aproape de Iasi si n-am mai intrat pe net de 5 zile
Nici la televizor nu m-am uitat deloc asa ca pt mine inca este o surpriza videoclipul,imi pare bine insa ca a intrat pe posturi si ca iti place.Am sa-l vad si eu curand
cand voi ajunge acasa
Nu mai fi suparata
(I mean"imi venea sa dau cu tv-ul de pereti".eh,nu ca nu te-as intelege,mie imi vine sa fac asta tot timpul doar ca....incerc,incerc
)
pupici si sa auzim numai de bine

Nici la televizor nu m-am uitat deloc asa ca pt mine inca este o surpriza videoclipul,imi pare bine insa ca a intrat pe posturi si ca iti place.Am sa-l vad si eu curand

Nu mai fi suparata

pupici si sa auzim numai de bine
- carina
- Junior Member
Salut fetelor! Eu am fost in concediu si acum sunt incarcata la greu la servici. Videoclipul nu l-am vazut tot, doar finalul din pacate. Am retinut doar mult roshu si mult negru si imaginea lui Marylin Monroe. Dar vreau sa-l vad de la cap la coada inainte sa ma pronunt. A, si sa nu uit, in tophit Europa Fm sambata au fost pe locul 16. Dar se poate vota si la tonomatul DP2, de exemplu, ca si acolo este top.
-
camitza1 - Junior Member
vacanta placuta, Carina!!!!!:) m-am uitat aseara la "Magic nights" p Prima TV,baietii au cantat 'U can leave your hat on', impecabil k d fiecare data:) putin km dezamagita....vroiam mai multe piese:( chiar acum asc "tu ma poti schimba", nu ma pot opri:)
-
ursuletroz - Junior Member
In primul rand, bineai venit printre noi Aricico!
In al doilea rand, felicitari maxime Lucyei pentru prestatia de la Eurovision. Ai o voce superba si o prezenta scenica fermecatoare. Bravo!
Iar in alta ordine de idei, sambata, la Europa FM, la emisiunea lui Cristi Brancu (vedete fara secrete) a vorbit la telefon, direct din Cuba: BODO. Isi petrece acolo scurta vacanta de dupa sarbatori impreuna cu sotia lui, Ioana. Si ne-a dat o veste buna, dupa vacanta se pregatesc de turneul de promovare al albumului Balade pt tine. Spectacolul se va tine in teatrele nationale din diversele orase (inca nu stiu care) pentru ca e un spectacol deosebit care cere o locatie deosebita. Abia asteeeeept!!
In al doilea rand, felicitari maxime Lucyei pentru prestatia de la Eurovision. Ai o voce superba si o prezenta scenica fermecatoare. Bravo!

Iar in alta ordine de idei, sambata, la Europa FM, la emisiunea lui Cristi Brancu (vedete fara secrete) a vorbit la telefon, direct din Cuba: BODO. Isi petrece acolo scurta vacanta de dupa sarbatori impreuna cu sotia lui, Ioana. Si ne-a dat o veste buna, dupa vacanta se pregatesc de turneul de promovare al albumului Balade pt tine. Spectacolul se va tine in teatrele nationale din diversele orase (inca nu stiu care) pentru ca e un spectacol deosebit care cere o locatie deosebita. Abia asteeeeept!!

-
camitza1 - Junior Member
Va doresc o primavara frumoasa, chiar daca nametzii sunt cat gardul. O sa se termine si iarna asta intr-o zi!
Am noutati! In apropiatul turneu, care va incepe cel mai probabil pe la mijlocul acestei luni, Proconsul vor avea un al doilea clapar in persoana lui Liuba!! (asta pentru ca nu va mai fi Raymond in turneu) Liuben Gordievski este din Republica Moldova si se pare ca e un muzician "de sta matza-n coada" de bun ce e. Mai avem putin si-l vedem/auzim. Cum aflu mai multe despre turneu va scriu. Pana atunci, va mai pun o superba poza cu mutritza smechera a lui Luca, respectiv Barbu Jr. Have a nice day!!
PS: Azi se implinesc 4 ani de la concertul de la Pitesti, primul concert al lui Florin Barbu alaturi de Proconsul!!!!!! La multi inainteeeeeeee!!!!!!!!
Am noutati! In apropiatul turneu, care va incepe cel mai probabil pe la mijlocul acestei luni, Proconsul vor avea un al doilea clapar in persoana lui Liuba!! (asta pentru ca nu va mai fi Raymond in turneu) Liuben Gordievski este din Republica Moldova si se pare ca e un muzician "de sta matza-n coada" de bun ce e. Mai avem putin si-l vedem/auzim. Cum aflu mai multe despre turneu va scriu. Pana atunci, va mai pun o superba poza cu mutritza smechera a lui Luca, respectiv Barbu Jr. Have a nice day!!
PS: Azi se implinesc 4 ani de la concertul de la Pitesti, primul concert al lui Florin Barbu alaturi de Proconsul!!!!!! La multi inainteeeeeeee!!!!!!!!
- Fişiere ataşate
-
- luca forum.jpg (306.47 KiB) Vizualizat de 4247 ori
-
camitza1 - Junior Member
camitza1 scrie:In primul rand, bineai venit printre noi Aricico!
In al doilea rand, felicitari maxime Lucyei pentru prestatia de la Eurovision. Ai o voce superba si o prezenta scenica fermecatoare. Bravo!![]()
Multumesc frumos Camitza. Bine v-am gasit aici! (sau mai bine spus :Bine-mi pare ca v-am gasit.) E un site super ok. Imi place sa "va citesc" pe forum aproape zi de zi, pentru ca aflu "n" lucruri noi.
Vacantza frumoasa lui Bodo si sotiei! Au avut o idee superba cu vacanta in Cuba

Va doresc o zi superba si o Primavara fericita ca o femeie indragostita.
- Aricica mica
- Junior Member
eeeiii, cine si-a sarbatorit ziua ieri?????Bodo!!!!!:) LA FOARTE MULTI ANI, SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS!!!!imi cer iertare pt k felicitarile vin cu intarziere, d abia acum am gasit timp sa intru p net:( SA NE TRAIESTI!!!!! LA MULTI ANI!!!
-
asa e!!!! in 6 Martie!!!!!!!!! am avut pagini speciale de Oscar si am uitat
La multi ani, Bodo! Sa fii iubit, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ne mai incantzi sufletul cu vocea ta superba multi ani de-acum inainte!!!
_________
"Bucurestencelor din Crangasi, dar nu numai, li s-a pregatit un cadou de 8 Martie. Astazi, de la ora 18.00, in noul mall Grant Shopping Center, amplasat chiar langa statia de metrou Crangasi, vor concerta Proconsul, Blondy, Cristina Rus si Anna Lesko. Concertul, ce va dura aproximativ doua ore, se va incheia cu un spectacol de artificii." (Libertatea Online)
______
P.S. Daca mai apucati, azi sunt invitati la Teo, la PROTV. Acu am aflat si eu

La multi ani, Bodo! Sa fii iubit, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ne mai incantzi sufletul cu vocea ta superba multi ani de-acum inainte!!!

_________
"Bucurestencelor din Crangasi, dar nu numai, li s-a pregatit un cadou de 8 Martie. Astazi, de la ora 18.00, in noul mall Grant Shopping Center, amplasat chiar langa statia de metrou Crangasi, vor concerta Proconsul, Blondy, Cristina Rus si Anna Lesko. Concertul, ce va dura aproximativ doua ore, se va incheia cu un spectacol de artificii." (Libertatea Online)
______
P.S. Daca mai apucati, azi sunt invitati la Teo, la PROTV. Acu am aflat si eu

-
camitza1 - Junior Member
azi au fost la Teo???? P site scrie k maine, 9 martie vor fi la Teo. n-am vazut eu bine????d fapt...pt mine tot aia e:( k sapt asta lucrez dla 14 la 22, ceea ce inseamna k trebuie sa vad emisiunea in reluare la 5 sau 6 dimineata:( asta e...
-
Da, au fost ieri la Teo si azi dimineatza la Tonomatul DP2. Fara Florin, care avea invoire. A sunat in direct si Raluca si a primit cd-ul cu autograf. Conform listei care se afla pe site-ul Proconsul, maine vor fi la B1TV, sambata la "Surprize, Surprize" si luni la National Tv - Matinal. Dupa conferinta de presa care tocmai se desfasoara am sa va scriu cum a fost.
-
camitza1 - Junior Member

-
ursuletzule, cu ei n-am apucat sa vorbesc dupa conferinta, dar ce a aparut pe mediafax banuiesc ca ai citit, dupa ce ai scris, pe subiectul legat de turneu.
-
camitza1 - Junior Member
da, asa e...am ramas blocata ( k sa nu zic altfel) aseara cand am auzit.... dar nu vreau sa vb despre asta:) da, asa e, si mie imi place cum a fost gandit acest turneu!!!!:( cik cd-ul dla Tonomat ajunge intr-o luna:(. cum pana mea ajunge atat de tarziu??????nu pricep...au noroc cei dla Tonomat k nu e un cd cu piese noi, k:D nu asteptam eu o luna!!!!d abia astept sa-i vad si maine la Surprize:D nu ma mai satur de ei:P deja am intrat in transa; pana acum, intram in transa cu o sapt inainte de cantare, acum..vad k m-a luat cu o luna inainte:)) multumim d poze, Camitza!!!n mai auzim zilele viitoare. weekend placut!!!
-
MTV Romanian Music Awards
Ediţia 2006 a MTV Romanian Music Awards, care va avea loc pe 3 iunie, la Cluj-Napoca, ii va avea ca invitati speciali pe Sugababes, Pachanga si Uniting Nations, au anuntat, marti, organizatorii evenimentului, intr-o conferinta de presa.
- Cel mai bun pop: Class - "Na na na", Directia 5 - "Şi ce daca", Nicola - "Honey", Proconsul - "Tu ma poti schimba", Voltaj - "Povestea oricui";
- Cea mai buna prestatie live - Directia 5, Iris, Nicola, Proconsul, Vita de vie;
intrati pe http://www.mtv.ro si veti vedea unde puteti sa votati!
- Cel mai bun pop: Class - "Na na na", Directia 5 - "Şi ce daca", Nicola - "Honey", Proconsul - "Tu ma poti schimba", Voltaj - "Povestea oricui";
- Cea mai buna prestatie live - Directia 5, Iris, Nicola, Proconsul, Vita de vie;
intrati pe http://www.mtv.ro si veti vedea unde puteti sa votati!
-
camitza1 - Junior Member
mai, nu merge, nush c dracu are pagina d mtv la mine, dau click p premii si nu s intampla nik...c tampenie
-
Acum o ora s-a terminat cel de-al 2 lea concert PROCONSUL din acest an dla Iasi:), concert organizat de Orange, care a avut loc la Palatul Culturii. Looogic k eu trebuia sa ajung cu 2 ore mai devreme, cik sa gasesc loc, si numai bine k am avut parte si de o ploaie suuuper
Baietii au urcat p scena in jur de 20. 30, si au cantat cam 2 ore. NU stiu cum s-a intamplat, dar d data asta m-am zbantuit ingrozitor de mult, ma dor picioarele si...alte parti ale corpului:P plus k am cantat muuult, si ma dor si palmele dla aplaudat, dar nu ma plang deloc:) au cantat si "De la rusi vine ploaia", "Scrisoare", "Te vreau", "Vina mea","Daca ma mai iubesti", iar la "Calatorul" simteam cum ma topesc incet. e foarte, foarte mare pacat k aceasta piesa nu a fost promovata cum trebuie, nu a beneficiat de un videoclip, e atat de frumoasa, de superba, ma apuk cu fluturasi in stomac de fiecare data cand o aud:D . Nu aveau cum sa scape atat de usor de public, asa k au mai urcat pe scena cat sa ne mai bucuram impreuna de "Tu ma poti schimba". Iarasi mi-au dat lacrimile cand s-au luat toti de mana, s-au apropiat de marginea scenei si s-au aplecat in fata noastra:( Am ajuns sa urasc bucata pe care Bodo prezinta fiecare membru al formatiei:D , pt k asta inseamna sfarsitul concertului:( eeee, dar ma consolez cu gandul k ii vad maine la plecare, si sper sa se indure de ieseni si sa s intoark cat mai curand aici!!!!!!!!!!!! va pup p toti, ma duc la somn de acum:)

-
sa nu uit: Proconsul a avut cea mai mare urcare sapt trecuta in topul dla Europa FM, iar la MTV TOP40 se afla p locul 5!!!!!! Si cik una dintre categoriile la care sunt nominalizati la premiile MTV este cea pt cel mai bun concert dla .....IAAAAAASI, din 2005!!!!!:) eu intreb: care concert de la Iasi din 2005, k au fost mai multe?
cel din cadrul turneului? votati, VOTAAAAAATI, oameni buni!!!!!!!numai k p MTV, sa-mi bag banii....tot nu se poate vota:((

-
sunt dependenta, efectiv sunt dependenta de noul album....si la servici il ascult:D stau cu castile pe urechi, inchid ochii si ma simt ca si cum as fi la concert, chiar langa scena 8->, mi se taie pur si simplu rasuflarea....:-< simti albumul asta in tot corpul, in fiecare muschi, tesut etc:P
nu am cuvinte...dar sunt sigura ca intelegeti ce vreau sa spun:) m-am reindragostit de PROCONSUL!!!!
ma gandeam serile trecute..ar fi fain dak p forum s-ar prezenta si echipa PROCONSUL din spatele scenei, si managerul lor, cei carora baietii ( si noi de altfel
le multumesc la sfarsitul fiecarui concert si pe coperta fiecarui album; mie mi-ar placea sa aflu cate ceva despre fiecare. va las acum, ma duc sa fac ceva shopping:)
pe toti

-
SARBATORI FERICITE! PASTE FERICIT!
Sa aduca aceste zile pace in suflete, bucurie, noua si trupei Proconsul cu tot ce inseamna ea: Bodo, Florin, Robert, Dragos, Vali, Angel, Raymond, Liuba, Bebe si toti ceilalti care sunt alaturi de ei!
Sa aduca aceste zile pace in suflete, bucurie, noua si trupei Proconsul cu tot ce inseamna ea: Bodo, Florin, Robert, Dragos, Vali, Angel, Raymond, Liuba, Bebe si toti ceilalti care sunt alaturi de ei!

-
camitza1 - Junior Member
concerte de weekend
Astazi, la Brasov, Zilele orasului, in Piata Sfatului
Sambata, Bucuresti, party
Duminica, Bucuresti, Parcul Sebastian, Sector 5.
De luni incolo va mai anunt cum aflu ceva. Have a nice day!
Sambata, Bucuresti, party
Duminica, Bucuresti, Parcul Sebastian, Sector 5.
De luni incolo va mai anunt cum aflu ceva. Have a nice day!
-
camitza1 - Junior Member
MTV Romanian Music Awards
Nu uitati sa votati!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.mtv.ro
http://www.mtv.ro
-
camitza1 - Junior Member
concerte
18.05 - Bucuresti, privat party
21.05 - Urziceni, Zilele orasului
25.05 - Focsani, club
26.05 - Bucuresti, Festivalul Tuborg
27.05 - Sibiu, Festival de teatru in aer liber
S-ar putea sa mai apara concerte in afara de acestea, dar nu sunt confirmate. Nu uitati sa intrati pe www.mtv.ro si sa votati Proconsul!
21.05 - Urziceni, Zilele orasului
25.05 - Focsani, club
26.05 - Bucuresti, Festivalul Tuborg
27.05 - Sibiu, Festival de teatru in aer liber
S-ar putea sa mai apara concerte in afara de acestea, dar nu sunt confirmate. Nu uitati sa intrati pe www.mtv.ro si sa votati Proconsul!
-
camitza1 - Junior Member