)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
băi aiu-le, iar o da-i in diverse. aşa bocciu cum sunt, ui-ţi cand vara trecută mergeam pe ştrand şi te rugai de mine să te iau şi pe tine cand săream de la platforma de 10 metrii mai ceva ca Gabi Cherecheş. ui-ţi de cate ori te urcai pană la platforma de 5 metrii, dar ţ-i se făcea rău şi coborai scările inloc să sari in bazin. ui-ţi la ce coadă sătea gagicile (alde Monica Barlădeanu, Andreea Marin, Andreea Raicu, nu hampciumpalii dalde Anjelina Jolii) să i-a autografe de la mine. ui-ţi cand mă rugai să las să te uiţi pe gaura cheii cand eu eram in cameră cu ele şi le fteam de nu mai era in stare să respire. aşa bocciu cum sunt. tu ce fţi, bre, in afară de picioare in gard?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
tu ce fţi, bre, in afară de picioare in gard?
pe tine

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
http://uncyclopedia.org/wiki/Romania#Useful_phrases.
De ce?pen ca primul articol a starnit proteste(justificate parerea mea) si suparari din partea vizitatorilor romani.cum e sa dai un search pe google la Romania useful phrases si sa gasesti asa ceva?
De ce?pen ca primul articol a starnit proteste(justificate parerea mea) si suparari din partea vizitatorilor romani.cum e sa dai un search pe google la Romania useful phrases si sa gasesti asa ceva?
- Fişiere ataşate
-
- clip_image006.jpg (214.42 KiB) Vizualizat de 1063 ori
-
- clip_image002.jpg (165.86 KiB) Vizualizat de 1058 ori
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
nu bre nu's de munci..is acasa pazesc un download..nu prea pot sa dorm cu rashnitza asta mergand..mai e o ora de descarcat fara posibilitate de resume shi baetzii ashtea de la SUN n'au servere de ftpt shi'm mere junghiu asta de down cu 13,8 KB/s..trag de 4 ore la un iso de 300 de megi..bine ca n'am ales sa trag tot dividiul ca'l tzineam deschis 1 saptamana 

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
hihi, pai in orasul frumos de pe malul Muresului, aproape de granita cu Ungaria. se gasesc multe, eu pot sa iti confirm asta. Am uitat sa mentionez pe langa noi, si bune.
ce fericit sunt !
sorry Delphy, ti-as da cu cea mai mare placere tigari, dar nu noi suntem de vina, ci NASA, pentru ca fie nu au inventat teleportorul, fie nu l-au scos pe piata inca.
ce fericit sunt !
sorry Delphy, ti-as da cu cea mai mare placere tigari, dar nu noi suntem de vina, ci NASA, pentru ca fie nu au inventat teleportorul, fie nu l-au scos pe piata inca.
-

whatever - Mesaje: 2848
RIP Laura Stoica
http://www.hotnews.ro/articol_44322-Laura-Stoica-a-murit-intr-un-accident-de-circulatie.htm
http://www.hotnews.ro/articol_44322-Laura-Stoica-a-murit-intr-un-accident-de-circulatie.htm
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
cand am aflat ca a murit m-am intristat! Dimnezeu sa o ierte! Dumnezeu are neoie si de ingeri in cer! mereu moare cine nu trebuie! nu putea fi costy ionitza sau alti ratati?:(Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-

Crazy Babe - Mesaje: 722
Crazy Babe scrie:nu putea fi costy ionitza sau alti ratati?
ai dat cu mucii in fasole, să mor de viu.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117