C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
1.
2.jane, sa-ntzelejem ca ai gripa, da` n-ai timp liber shi chef de baut?! insamna ca ie aviara treaba!
titi? audi TT?am recuperat titiu din servis
2.jane, sa-ntzelejem ca ai gripa, da` n-ai timp liber shi chef de baut?! insamna ca ie aviara treaba!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
să trăiţ, să infloriţ, hai a-i noştrii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bre da ce mai sporovaitz, asta ca sa nu se plictiseasca nenea sodi, nu?
hovule, aiu ie ocupat bre ca el munce nu ca alte hahalere (ca mine) care doar pe ici pe colo.
de egzenplu am vrut sa fac o surpriza baietului care pohtea la macinici si mam gandit sa se trezeasca in miros de macinici ca nu ie bai. mare branza, iei macinici, nuca si scortisuara ferbi opturile alea si amesteci tot plus rom, lamaie, kilu meu...
de la al treilea magazin ma ingrijorai, la al saptelea gasii nuca, scortzishuara se itzea din pozonar, da macinici ciuciu bre. au cumparat romanii toti macinicii ... ce sa fac? ce sa fac?
ian ca no fi mare branza fac niste macinici. stiam io ca bunica facea cu apa si faina da mia fo frica sa nu iasa ciulama. si am pus un ou, am umplut bucataria de faina si de colarezi d'aia, mi-am pus unghii false din aluat da' se lega o bila. e ce fac io cu bila aia de aluat acu?
mam gandit cum fac covrigarii si am facut asa niste tzigari si leam sucit, sa dau in duamne ia-ma, nu erau doi la fel, unu cat unghia, altu cat farfuria, ce mai o famelie de opturi dealu macinic asta deh.
acu pusesem apa la fert cu zacar brun si niste miere, cuaja de lamaie, esentza de plm mai stie ce da inainte sa dau cu macinicun zeama ma scarpinai pe frunte si ma gandii:
bre aia din punga is uscatz si bunicii ii lasau depeo zi pe alta la uscat, io ce fac cu lipicioasele alea?
stei ca le pun in cuptior sa se usce umpic. acu i-am si uitat ca ma uitam la a treia planeta de la soare ca s-au rumenit si au crescut de mai mare dragu, ca covrigii aia de 10.000 pe sfoara erau. aia ie, iam pus in zeama. numa ca nu se lasa la fund plutea. sa pluteasca daca asa vrea iei.
oricum surpriz fu facuta si mare si macinicii cu nuca multa buni, acu ai draq cand s-a racit apa se lasara la fund. ajtias macinici pe invers, omosesuale, deh.
voi bine tanasoshi?
hovule, aiu ie ocupat bre ca el munce nu ca alte hahalere (ca mine) care doar pe ici pe colo.
de egzenplu am vrut sa fac o surpriza baietului care pohtea la macinici si mam gandit sa se trezeasca in miros de macinici ca nu ie bai. mare branza, iei macinici, nuca si scortisuara ferbi opturile alea si amesteci tot plus rom, lamaie, kilu meu...
de la al treilea magazin ma ingrijorai, la al saptelea gasii nuca, scortzishuara se itzea din pozonar, da macinici ciuciu bre. au cumparat romanii toti macinicii ... ce sa fac? ce sa fac?
ian ca no fi mare branza fac niste macinici. stiam io ca bunica facea cu apa si faina da mia fo frica sa nu iasa ciulama. si am pus un ou, am umplut bucataria de faina si de colarezi d'aia, mi-am pus unghii false din aluat da' se lega o bila. e ce fac io cu bila aia de aluat acu?
mam gandit cum fac covrigarii si am facut asa niste tzigari si leam sucit, sa dau in duamne ia-ma, nu erau doi la fel, unu cat unghia, altu cat farfuria, ce mai o famelie de opturi dealu macinic asta deh.
acu pusesem apa la fert cu zacar brun si niste miere, cuaja de lamaie, esentza de plm mai stie ce da inainte sa dau cu macinicun zeama ma scarpinai pe frunte si ma gandii:
bre aia din punga is uscatz si bunicii ii lasau depeo zi pe alta la uscat, io ce fac cu lipicioasele alea?
stei ca le pun in cuptior sa se usce umpic. acu i-am si uitat ca ma uitam la a treia planeta de la soare ca s-au rumenit si au crescut de mai mare dragu, ca covrigii aia de 10.000 pe sfoara erau. aia ie, iam pus in zeama. numa ca nu se lasa la fund plutea. sa pluteasca daca asa vrea iei.
oricum surpriz fu facuta si mare si macinicii cu nuca multa buni, acu ai draq cand s-a racit apa se lasara la fund. ajtias macinici pe invers, omosesuale, deh.
voi bine tanasoshi?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tante, mi'o zis mie odata un nene o vorba, cica: Daca munca ie sanatate curata atuncea sa munceasca aia bolnavi
eo va las ca m'ashteapta capriorii sa le urez pohta mare la halit Hanburgari EsFau..sa ne auzim fericitz bre..
ps: 'ai sh'ai lor..memetu, bafta shi lu' ai vosh!

eo va las ca m'ashteapta capriorii sa le urez pohta mare la halit Hanburgari EsFau..sa ne auzim fericitz bre..
ps: 'ai sh'ai lor..memetu, bafta shi lu' ai vosh!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
laso h0v0-n pace, ca ie caznica si se plictisejte de muarte (numa bucataria si preparatele din carne de nushce animale potcovibile o mai anima)tante, mi'o zis mie odata un nene o vorba, cica:...
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
daca era caznica complet era raiu' pi pamant bre
, daca tu te plicti fara loc de munca scuze da nici prea multe bucurii nu posa ai de la veatza. (sau daca somnu ie o bucurie ... ai si tu cevalishlea).
da iote ca gaga mai ien conbinatzii, cea mai fericita perioada din veatza mea au fo alea 6 luni de medical cand nu aveam nici ... da NICI ... o apasare.
da intreaba la neatzu ca jtie el mai bine cum e sa te ocupi numa (sau aproape numa) de ce iti place.
din pacate saptamana viitoare ma mai inhamez la ceva
din fericire 90% o sa muncesc de acasa

da iote ca gaga mai ien conbinatzii, cea mai fericita perioada din veatza mea au fo alea 6 luni de medical cand nu aveam nici ... da NICI ... o apasare.
da intreaba la neatzu ca jtie el mai bine cum e sa te ocupi numa (sau aproape numa) de ce iti place.
din pacate saptamana viitoare ma mai inhamez la ceva

din fericire 90% o sa muncesc de acasa

- gaga
- hehehe, natz nimeritara, ieste locu de munca (numa ca nu nen talnim chear zilnic), si cu plictisitu e asa: la job - frecavent, in rest mai pas; eara de durmit durmim zioa, finca nuaptea nu preadaca tu te plicti fara loc de munca
si nu te mai otzara atata la mine, c-am glumit cu calu cela (nu jtiu sa fi mancat - io, cu gura me - frodat' carne de cal; puate de-acu, daca ma mai nerfezi tu mult!)
- kant emir
nu ma otzarasc da' nu faci decat sa ma sacai cu aceeashi plaCA CAre nici macar nu e a matale proprie si personala ci imprumutata de la pacha si vaz ca nu io mai dai inapoi.
da-mi pacha inapoiu si pace pe pamant ca am eo grije de je nutz face atatea griji mai bine vezi de sodi ca az nu se mai plictiseste peaici. pe unde o fi.
da-mi pacha inapoiu si pace pe pamant ca am eo grije de je nutz face atatea griji mai bine vezi de sodi ca az nu se mai plictiseste peaici. pe unde o fi.
- gaga
ba are, daca navea cu cine facea iel ditamai vila in buricu la munte? tza dat si el macar o ciuperca uscata de sustinere? nu tza dat, na.
shaki nu mai zice carierista ca ma ia gruaza, imi amintesc de multele mueri care trag cu dintzii de asta in asa hal ca se dezfiminizeaza. si is muuulte pe care le stiu asa ... brrr.
ce e moda asta cu munca in conpanii multinatzionale care numa bine nu face in tinerele creiere, invetzi slogane pe derost si daca mai stii si dictionaru de marketing pe dinafara sa spargi la interviu cu romano-englezizme te angajezi in no time!
mare branza, io sa nu mai aud de deastea.
shaki nu mai zice carierista ca ma ia gruaza, imi amintesc de multele mueri care trag cu dintzii de asta in asa hal ca se dezfiminizeaza. si is muuulte pe care le stiu asa ... brrr.
ce e moda asta cu munca in conpanii multinatzionale care numa bine nu face in tinerele creiere, invetzi slogane pe derost si daca mai stii si dictionaru de marketing pe dinafara sa spargi la interviu cu romano-englezizme te angajezi in no time!
mare branza, io sa nu mai aud de deastea.
- gaga
tza dat si el macar o ciuperca uscata de sustinere? - ie drept ca inca nu, dara aktzentu cade pe "inca" (nah, tragem nadejde si noi, ca duara vrabia mihaiviteazu si calicu prasnicu)
- kant emir
bre parerea mea ie ca oricum nare nevoie iel sal ajutz sa se apere de mine, cu toate ca s-a subtiat 8 kilishuare e dita omu' asa ca ciuciu ciuperca
intarzie trebile tre sa mai astept pretz de niste tzigari (neteleportabile).

intarzie trebile tre sa mai astept pretz de niste tzigari (neteleportabile).
- gaga
da' nu casa se apere de tine il sustineam io, bre! numa asea, de bagare in seama (asa ca io to mai visez la fro ciumpearca moca si de mana altuia culeasa - ca de fript oi frige-o io, cu mana me)
- kant emir
la ora asta nu creca mai are decat uscate asa ca poate la vara cand o fi sa stranga recoltele alea de lea pozat iel
bre de ce nu meatz zis ca meciurile e in bukale? ca miancurcat socotelili
ocazie cu care va anuntz ca am perdut si pariu desi omu al ama sfatuit sa facem la victorie da io nu si nu si nu ca ma gandeam, zise jiji 4 peo m00ie, sigur la 3 iau 5 beri.
sa nu zic ceva acu' ...
@^%$@&^*($@#($&@(

bre de ce nu meatz zis ca meciurile e in bukale? ca miancurcat socotelili

ocazie cu care va anuntz ca am perdut si pariu desi omu al ama sfatuit sa facem la victorie da io nu si nu si nu ca ma gandeam, zise jiji 4 peo m00ie, sigur la 3 iau 5 beri.
sa nu zic ceva acu' ...

- gaga
dana, meciurile se joaca in bukale. vezi sa nutz incurce socotelile
bre, azi se bea patrujde pa'are?? hic
si un banc vechi, da vechi de tot:

bre, azi se bea patrujde pa'are?? hic
si un banc vechi, da vechi de tot:
La ora de matematica invatatoarea ii intreaba pe copii:
- Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o impuscam. Cite ramin atunci pe craca?
- Nici una, pentru ca celalalte isi iau zborul.
- Matematic nu este corect, Gigele, dar iti apreciez totusi logica.
- Doamna invatatoare! As dori sa intreb si eu ceva: trei femei maninca inghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Invatatoarea se gindeste.
- Cea care o suge.
- Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica!
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nu mam trezit, penca nam reusit sama mbat
si mam prince ca ie de fotbal - uite de aici:
si de aici:
rese clar ca e de fotbal
eara den bancu ala (pe care lo facut posta totz ielevii din lumea asta) reese si cine juaca, da meo fo mie lene sal mai citesc
si mam prince ca ie de fotbal - uite de aici:
meciurile se joaca in bukale. vezi sa nutz incurce socotelile
si de aici:
bre, azi se bea patrujde pa'are??
rese clar ca e de fotbal
eara den bancu ala (pe care lo facut posta totz ielevii din lumea asta) reese si cine juaca, da meo fo mie lene sal mai citesc
- kant emir