comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
SOD scrie:bre oameni buni, cine e baiatu ala de sta in piciore langa lars urlich, in clubu ala din campina?
I varu'lu'kurt.
bre SOADE ..ma uitasi?

-
Bortzianu' - Junior Member
Ce frumoasa e Ioana 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
hova, ma intreb cum ai sarit peste banca ceea 
cubule, nais ez olueiz
katzy mai are putzin shi tuarce in puloveru ala, ceea ce nu m-ar surprinde la ea
btw, nu shtiu ce tzi-ai facut la sprancene, dar din fericire nu se vede...

cubule, nais ez olueiz

katzy mai are putzin shi tuarce in puloveru ala, ceea ce nu m-ar surprinde la ea

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
hova, ma intreb cum ai sarit peste banca ceea
moaaa, deci sa vez bre..deci eo veneam in fuga cu viteza luminii, c, masurata experimental, nu in vid cum zicea unu acu ceva vreme pe un tred de pe shtiintze, shi deci veneam eo cu viteza luminii shi cand am ajuns in dreptu bancii, s'a deschis o gaura de verme shi atunci eo am zis "ahead warp treishpe" shi pac am zburat prin poarta interstelara pe partea celalalta a bancii unde ma ashteptau reporterii sa'm fac poze..
ce zici, fain nu?
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
marian jan, licoarea zeului Dionysos - cea mai buna bautura
DECRET - un stelist adevarat
Wild_Rose esti mumuoasa
O distractie pe cinste in zapada a Domnului Hova, eu nu am avut parte de asa ceva anul asta
Cubule, misto aparatura
Bortzianu' cand ai castigat premiile acelea ?
ohooo ce ochi are K@tzy, stai departe de mine in caz ca ma vezi pe strada fiindca s-ar putea sa vin si sa iti fur ochii.
p.s. Zoso impare rau dar nu ai dreptate, nu sunt manelist.

DECRET - un stelist adevarat
Wild_Rose esti mumuoasa
O distractie pe cinste in zapada a Domnului Hova, eu nu am avut parte de asa ceva anul asta

Cubule, misto aparatura
Bortzianu' cand ai castigat premiile acelea ?
ohooo ce ochi are K@tzy, stai departe de mine in caz ca ma vezi pe strada fiindca s-ar putea sa vin si sa iti fur ochii.
p.s. Zoso impare rau dar nu ai dreptate, nu sunt manelist.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
k@tzi, superba poza de pe 1 martie.
wild rose, vezi ca iti cade ochiul stang
wild rose, vezi ca iti cade ochiul stang
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
cubule, esti ca nuca in perete langa tobele alea. cred ca te-ar prinde mult mai bine o poza langa o harpa 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
SODi, dar ce caută acolo intrusul ăla in albastru in poza a treia?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci corcodushe, eo eram fics diametral opus de neatza, dupe cum se puate vedea in poza nr a.
in poza cunoscuta sub denumirea generica de aialalta, intrebarea ie daca mai stii ce ii ziceai fix atunci lu ala in trico rosu ?!
in poza cunoscuta sub denumirea generica de aialalta, intrebarea ie daca mai stii ce ii ziceai fix atunci lu ala in trico rosu ?!

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
weed13 - Mesaje: 1868
a treia e partea cu felicitarile...cine se recunoaste...sa ridice manuta...
cin'sa se recunoasca bah? ca duar n-o fi chear warbyncu-n persuana! ca ie unu p'acolo care arata cam cum scria baetu ala p'aci (am nemerit?)
shin rest - pace tzie (ca mai mult nu, cu tuate ca ... macar pastorii?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma