A murit Laura Stoica intr-un accident de maşină. Nici nu ştiu dacă mai are vreun sens să scriu ceva in plus.
Dumnezeu s-o odihnească in pace!
Un actor mult prea grăbit
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Un actor mult prea grăbit
- Fişiere ataşate
-
- Laura Stoica.jpg (27 KiB) Vizualizat de 518 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Sunt de-a dreptul socata, trista, dezamagita, nici nu mai stiu...
Intr-adevar, doi actori mult prea grabiti.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Intr-adevar, doi actori mult prea grabiti.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
[quote="baixinho ©"].. Nici nu ş]
Da, atat trebuie sa spunem toti. poate si cateva ganduri bune.
.. nu o sa povestesc aici prea mult , doar atat: e omul care m-a determinat sa aleg scena. m-a facut sa inteleg ca locul meu e ACOLO, pe scena si nu altundeva. a schimbat ceva in mine, definitiv. probabil si in altii. deci viata ei nu a fost in zadar . iar asta conteaza , la final .
Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si pe logodnicul ei si pe copilul lor nenascut.
Da, atat trebuie sa spunem toti. poate si cateva ganduri bune.
.. nu o sa povestesc aici prea mult , doar atat: e omul care m-a determinat sa aleg scena. m-a facut sa inteleg ca locul meu e ACOLO, pe scena si nu altundeva. a schimbat ceva in mine, definitiv. probabil si in altii. deci viata ei nu a fost in zadar . iar asta conteaza , la final .
Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si pe logodnicul ei si pe copilul lor nenascut.
-
Bortzianu' - Junior Member
dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
nu vreau sa par carcotash, dar dupa ce ca miscarea rock merge cum merge in romania, nenorocirile lovesc doar aici.
mi-aduc aminte ca acu cativa ani, sa tot fie vreo 6, am facut o cantare cu Laura. eu, fiind acultator de grohaieli, am fost ff sceptic, vis a vis de succesul cantarii. ei bine, dupa cantare....
am sa caut zilele astea poze de atunci.
sa va odihniti in pace si sa faceti treaba buna acolo unde sunteti acum !
nu vreau sa par carcotash, dar dupa ce ca miscarea rock merge cum merge in romania, nenorocirile lovesc doar aici.
mi-aduc aminte ca acu cativa ani, sa tot fie vreo 6, am facut o cantare cu Laura. eu, fiind acultator de grohaieli, am fost ff sceptic, vis a vis de succesul cantarii. ei bine, dupa cantare....
am sa caut zilele astea poze de atunci.
sa va odihniti in pace si sa faceti treaba buna acolo unde sunteti acum !
-
SOD - Mesaje: 6035
7 mesaje
• Pagina 1 din 1