Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 6:38 pm

Nu-l da nimeni afara pe Bebey acesta

lasa pacho ca poate ie un indemn mobilizator pentru manelijti :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Mie Ian 18, 2006 6:42 pm

Nu m-am gandit la aceasta posibilitate.Fara sa doresc a supara pe nimeni,asa, sunt de acord cu omul.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Bebey » Mie Ian 18, 2006 6:49 pm

Nenea....nenea Pacha (ca tot zici ca esti batran). niciodata nu esti prea batran sa faci ceva (in nici un caz sa sinucid nu poti sa sinucizi :) )
Iar cu datu' afara.. care a murit si te-a facut lider?
Bebey
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Ian 18, 2006 6:54 pm

bebey, vezi ca pacha ie un tip mucalit. nu loa in serios nici greselile gramaticale voite si nici indemnurile mobilizatoare. iti spun asta duar ca esti nou pe forum deci nu cauta galceava
eyewitness

Mesajde pacha » Mie Ian 18, 2006 6:55 pm

Bebey-"Iar cu datu' afara.. care a murit si te-a facut lider?"

Esti tanar,deci vei afla.

P.S.Am corectat ca nu sa creada cineva ca vreau "sa sinucid "manelistii :)
P.P.S. Intre timp mi-am deschis o bere "holsten" si m-am impacat cu lumea.
Hai noroc ! si sa traim...bine.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Bebey » Mie Ian 18, 2006 8:46 pm

Sunt de acord ca sunt nou. Si nu caut galceava lol. Am facut post o opinie, si nu cred ca raspunsul lui pacha a fost foarte dragutz ca sa zik asa. Faza cu greseala mi s-a parut amuzanta, de aia am scos-o in evidenta. :)

Noroc Pacha, si bea una si pentru mine :P
We all are born stupid, but it takes a special person to remain that way...
Bebey
Junior Member

Mesajde shiona » Joi Mar 02, 2006 2:52 pm

eu sincer nu m-as sinucide
ce-i indeamna pe altii sa faca asta....eu zic ca lipsa curajului de a infrunta problemele ce apar in viatza....prea se asteapta sa le vina totul pe tava...si intr-adevar...sunt egoisti...nu se gandesc la tot ce lasa in urma...nu se gandesc ca e posibil sa traga dupa ei si pe cei care le sunt aproape....pana la urma fiecare face ce crede de cuviinta...numai sa se gandeasca bine la ceea ce face si sa se gandeasca ca intotdeauna exista o solutie
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde incoherent » Joi Mar 02, 2006 6:26 pm

io cred ca dimpotriva sinuciderea e un act de curaj numa bun cand devii opusul a ceea ce ai vrea sa fii sau ti-ai pierdut respectul fatza de tine insutzi.parerea mea.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 6:37 pm

e un act de curaj numa bun cand devii opusul a ceea ce ai vrea sa fii sau ti-ai pierdut respectul fatza de tine insutzi

da' cine cuada canelui tempedica satz faci curaj sa lucri la a deveni "ceea ce ai vrea sa fii" or satz recapetz respectu ala? or sunt si solutzii mai sinple, mai comode - de ce satz mai batz capu?
decinu - parerea mea!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde incoherent » Joi Mar 02, 2006 6:47 pm

kant emir,nu totu in viatza decurge cum ai vrea.mi-am expus doar parerea,nu zic ca sunt pro sinucidere,dar nu mi se pare o lasitate ci dimpotriva un act de curaj.
incoherent
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 02, 2006 6:53 pm

zablu, problema ie ca sinuciderea ta afecteaza si pe altii, deci, pe langa multe altele este si un act egoist
eyewitness

Mesajde incoherent » Joi Mar 02, 2006 7:14 pm

egoist absolut,io protestam la ideea ca ar fi neaparat dovada de lasitate
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 8:48 pm

da mah incoherente, da! io jtiu si accept ca fiecare are direptate-n felului, nu-i b'ai! si se puate sa fie sitoatii cand sinuciderea este, realmente un gest curajos (or nobil, or blablabla) - numa ca aste sunt sitoatzii de mare ecsceptzie (cum ar fi - spre-o pilda - USA president uo muiere ciocolatie la piele, cu ochii olbici si nascuta prin Mexic; teoretic, si-n sitoatzii superspeciale ie posibil, numa ca asa ceva nu ezista!)
de obicei ie cah, si, oricat de inputsita ar fi sitoatzia, se mai gasesc variante (mai nobile, mai curajuase, mai blablabla)
decinu aghein
kant emir

Mesajde incoherent » Joi Mar 02, 2006 9:13 pm

uite exemplul japoniei medievale-in momentul in care onoarea si datoria reprezinta totul pentru tine,cum poti trai cu gandul ca le-ai pierdut?pe urma sa presupunem ca pentru tine liberatatea e bunul cel mai de pretz.n-ai cocheta cu ideea sinuciderii in sclavie?si in momentul in care iei lucid o astfel de decizie,fie cazurile extreme de le-ai enuntzat tu,sau eu nu vad unde e lasitatea,avand in vedere ca fiecare celula te trage spre supravietuire in orice chip?repet,nu-s de acord cu sinuciderea,dar sunt cazuri cand e justificata.uite alt exemplu-kant emir infiltrat in al quaida si descoperit.stie ca nu poate rezista torturii mai mult de 15 zile.daca spune ce stie,multi oameni o incurca.ce face kant emir?ia pastila sau nu?
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 02, 2006 10:08 pm

kant emir infiltrat in al quaida - poi iepzabt ce tsam spus: la fel cacu cuana afro-asiatico-hispanica ajunsa prezident iuesei!
shapoi ce spui tu acolosha nu prea ie optiune, ci ie datorie, risc asumat or alte cele
kant emir

Mesajde shiona » Joi Mar 02, 2006 10:52 pm

ioncoherent, cum sa nu fie un act de lasitate in momentul in care tu prin sinucidere vezi o fuga de problemele pe care le ai?...ce problema e irezolvabila?....si daca u nu gasesti o solutie...sunt parintii...prietenii...care te pot ajuta intotdeauna....
nu mi se pare corect decat in cazul in care esti extrem de grav bolnav si ink o zi pe pamant ar fi un chin...atunci da....no comment.dar altfel?
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mar 03, 2006 8:38 am

shiona scrie:...si daca u nu gasesti o solutie...sunt parintii...prietenii...care te pot ajuta intotdeauna....
permitetzi-mi... ~p~p~p
asta numa pe la optshpe anishori sau in cazurile fericite
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde shiona » Vin Mar 03, 2006 10:16 am

Shaki scrie:permitetzi-mi... ~p~p~p
asta numa pe la optshpe anishori sau in cazurile fericite

ok...aici ai dreptate tre sa recunosc...dar mai tarziu se presupune ca esti indeajuns de matur incat sa te poti descurca si singur...sau aproape singur, nu?
sau poate ma insel...
shiona
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mar 03, 2006 10:21 am

nu te insheli, duar k nu shtii in ce situatzii potzi ajunge in viatza :) de-aia ie bine sa nu generalizezi
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Vin Mar 03, 2006 2:17 pm

bre, atz dat-o pe lutzareala? adica de unde va priceprtz voi la sinucidere? ce, atz practicat voi, sa jtitz cum ie?
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Mar 03, 2006 2:18 pm

in principiu e o dovada de lasitate, dar sunt si cazuri in care se poate aplica "codul japonez"
Daimon

Mesajde paiacec » Vin Mar 03, 2006 2:23 pm

omu cu numere scrie:nu-s de acord cu sinuciderea

Pai nimeni nu e de acord, pana intr-un anumit punct.
Bre, deci daca ar desfiintza cineva numerele, io sunt sigur ca te-ai sinucide pe loc.Mare lucru sa rezishti o zi.Hai maxim doo,da' mai mult nu.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde =ll=Kain » Sâm Mar 11, 2006 7:29 pm

d c sa te sinucizi??!?!?!......poate nu ai curaj sau timp de asa ceva ;)daca tot vrei sa mori, poti sa te duci mai simplu cu tricoul rapidului pe tine in galeria stelei......si sigur se gasesc 2000-55000 de oamenii care sa se ofere sa te sinucida...... :eat:
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Mar 11, 2006 7:38 pm

bre =ll=Kain, ejt o dulceatza!
decida, ofcors ca tu!
d c sa te sinucizi??!?!?!......poate nu ai curaj sau timp de asa ceva

deci nu se pupa intre barea d c sa te sinucizi??!?!?! cucu raju (ce ie aia ca puate nai curaj? nai curaj, nu tea puci de sinucis si basta!) or cu tinpu! poi ce cuada canelui ai putea sa mai ai de facut asa de inportant, casa nutz ramae tinp de sinucis? cear putea satz ocupe uo atat de procsima eternitate
deci bre aghein, ai uo bere!
kant emir

Mesajde The_FrozenLord » Dum Mar 12, 2006 10:54 am

de obicei cand iti vine sentimentul asta de sinucidere and stuff, ai si timp de. daca ai fi procupat de alte chestii nu te-ai mai gandi la asta..
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde shiona » Dum Mar 19, 2006 12:05 am

unii se sinucid ca-s mai slabi de inger si mai creduli...din lipsa de personalitate...din cauza ca unii sunt mai usor influentabili si sunt extrem de naivi...ca sa nu zic mai tontzi...care se sinucid pt ca s-au strans mai multi care au stabilit sa se sinucida in ziua x la ora y... [asta pt ca de curand am auzit de-un caz de genu]
shiona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mar 19, 2006 12:45 am

iar altzii din lipsa de foduri, or din causa ca n-au putut sa muara can erau copii shau ajuns sa creasca mari si
tontzi...
kant emir

Mesajde pitwontstop » Joi Iun 29, 2006 3:09 pm

deci eu m`as impusca in cap... dar unde gasesc pistol ? Iar otravuri nu cred ca este una prin uzul casnic care sa fie destul de letala pt o moarte rapida ..
pitwontstop
Junior Member

Mesajde pitwontstop » Joi Iun 29, 2006 4:10 pm

deci eu m`as impusca in cap... dar unde gasesc pistol ? Iar otravuri nu cred ca este una prin uzul casnic care sa fie destul de letala pt o moarte rapida ..
pitwontstop
Junior Member

Mesajde carmenutza_me » Sâm Iul 01, 2006 12:33 pm

hy all :) vreau doar sa imi spun si eu parerea :) am incercat si eu sa ma sinucid intr-un moment"critic" din viatza mea ....si as fii reusit daca nu m-ar fii gasit mama in pat aproape in coma...metoda aleasa de mne?...30 de diazepame...cea mai usoara....nu simti durere,nu simti nimic...doar dormi...numai ce de data asta daca ai noroc "somnul vesnic"
carmenutza_me
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma