C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
serus!
maine-i luni!
maine-i luni!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
durere de salam scrie:ma plictisesc de pocnesc. ce sa fac? ce sa fac?
bre, io te-ntreb ashea: Mai ai torpila alba?
Daca da, atunci confirma la paiacec shi-tz zice baiatu cum sa scapi de plictiseala.Trastmi!
in alta ordine de idei, daca azi e duminica shi lucrurile au luat o intorsatura(unele)aproape buna, e shi pacat sa nu beau pentru asta!Deci, hai noroc, noroc, noroc Shiu sa bem tzuika cu foc!Io acuma o sa beau/ Pana face matza ... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
betzivan pe betzivan povatzuind ... unde vor ajunge?
deci o zi de luni cat mai plina de indatoriri ce trebe loate-n serios macar cat ie sefu de fata) va doresc, muncitori!
(poi da, la mine mae uichend! si la gaga, dealfel)
deci o zi de luni cat mai plina de indatoriri ce trebe loate-n serios macar cat ie sefu de fata) va doresc, muncitori!
(poi da, la mine mae uichend! si la gaga, dealfel)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bon dimine,
urmeaza o sactamana najpa
autocaru echipei vasluiene sa rasturnat aznuapte la fro 20 km de vaslui. na fost incidente grave
urmeaza o sactamana najpa
autocaru echipei vasluiene sa rasturnat aznuapte la fro 20 km de vaslui. na fost incidente grave
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Neatza buna tutulor lunaticilor, intr-o zi de azi urata ca oribilu!
IeriAmFost cel mai tare la "Brad Pitt"!I-am facut pe totz!Ce m-a ofticat a fost faptul ca n-am reushit sa fac nici o matza sa zica : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!UnaSingura parca a zis uheeieieiieeeeeeeeeeauuu! in loc de clasicul miau.Creca am nemerit-o cu punga de apa fiarta.
IeriAmFost cel mai tare la "Brad Pitt"!I-am facut pe totz!Ce m-a ofticat a fost faptul ca n-am reushit sa fac nici o matza sa zica : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!UnaSingura parca a zis uheeieieiieeeeeeeeeeauuu! in loc de clasicul miau.Creca am nemerit-o cu punga de apa fiarta.

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
iunopotkivanok vantos la totz!
zenga o vazut meciu d-asara din loja! sa fie vrun semn?
zenga o vazut meciu d-asara din loja! sa fie vrun semn?

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
morning, io nu poc ca sa dorm de vijelie ca lovesc crengile geamu si zdrangane tofelu de chestii prin cartier.
tutengura paiacec cu bulionu tau de zarzare az nuapte am visat ca furam zarzari din toti pomii din bukale sami fac bulion
merjem la manstarz zof rooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!
tutengura paiacec cu bulionu tau de zarzare az nuapte am visat ca furam zarzari din toti pomii din bukale sami fac bulion

merjem la manstarz zof rooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!
- Fişiere ataşate
-
- monstrii.jpg (40.74 KiB) Vizualizat de 1406 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre da mult mai scrietz ca sa nu se plictiseasca SODi, nu?
io am doo mesaje deaia va deranjesc:
primu de ieri de la neco care pleaca spre tzara pastelor fainoase si va transmite tuturor toate bune si a promis sa sune sa spuna cum a calatorit ca e cu masina.
al doilea e un sms de la aiu: muierds nam net.
cam atata.
io am doo mesaje deaia va deranjesc:
primu de ieri de la neco care pleaca spre tzara pastelor fainoase si va transmite tuturor toate bune si a promis sa sune sa spuna cum a calatorit ca e cu masina.
al doilea e un sms de la aiu: muierds nam net.
cam atata.
- gaga
gaga scrie:merjem la manstarz zof rooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!
mancavash oichii, felicitari!!

gagagaaaa, asteptam si io un raspuns de la necko hapropou de spaniola, ii dadusem pm vineri

iaodi: neatsa. weather sux, work sux, I have a new signature

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
moe carţul
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
plm
si n-o sa aiba nici acolo? oricum n-aveam telefonu lu' dansa. Daca mai vorbesti cu ea zi-i ca vreau sa stiu de studenta aia la spaniola, oamenii ie seriosi, copilu bun (clasa a III a, ca varsta) si daca e ok vreau si eu un nr. de telefon al fetei.
Uof.

Uof.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
buon giorno,
se pare ca muierds si-a revenit, ca alfel nu apucam sa va salut...
alfel, tre sa-l anuntz pe baicsu ca ma las de pronostice ca mai rau ma inervez
dana, te apuci sa invetzi bulgareste??
nenea SOD, voiam ca sa va zic ceva, da' am uitat
hova, te dadushi cu placa?
si un calduros muierds si lu kant emiru pt glume proaste
~p
se pare ca muierds si-a revenit, ca alfel nu apucam sa va salut...
alfel, tre sa-l anuntz pe baicsu ca ma las de pronostice ca mai rau ma inervez

nenea SOD, voiam ca sa va zic ceva, da' am uitat

hova, te dadushi cu placa?
si un calduros muierds si lu kant emiru pt glume proaste

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
si lu kant emiru pt glume proaste
las' bah, n-ai vast ca tzo adus iuzaru?
nu poc ca sa dorm de vijelie ca lovesc crengile geamu
si daca ramuri bat in geam
am visat ca furam zarzari din toti pomii din bukale
de aia!
si salutam palmashii (loatz lopetz si eshit la facut partie, ca vine popa cu ajunu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nacsualo, carţu e un muist. un fel de erdees.
aiulicutzelu, pupăm
SODy, pupăm şi pe matale. ce faci?
merluc: merge careva diseară la Defect?
aiulicutzelu, pupăm
SODy, pupăm şi pe matale. ce faci?
merluc: merge careva diseară la Defect?
ANTI
-
SODi, ok, da ce mai faci?
diseară nu mă mai duc la Defect din oareşce pricini, dar sper sa nu ratez concertu din 25 martie, care va avea loc in locanta Viching.
diseară nu mă mai duc la Defect din oareşce pricini, dar sper sa nu ratez concertu din 25 martie, care va avea loc in locanta Viching.
ANTI
-
baix, detaliaza cu partzu!
-
fluf scrie:oricum n-aveam telefonu lu' dansa
pai imi ziceai mie si il dadeam io pal tau tu nu vazush ca na mai intrat? cui ai dat pm, la ulii? daca ma suna ii zic. si ma suna cand ajunge. acolo nare net la inceput.
draghieli priateli nema
sodi scrie:ma plictisesc.
vedetz ce iatz facut? railor.
- gaga