)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

Daimon - Mesaje: 5074
si io il caut.. da' vad ca nu mai e sinella pe aici.. asa ca sigur nu ma cert cu nimeni in seara asta. noroc ca am io clientii mei pe maine dimineata:D
am I evil?:D yes I am:D
am I evil?:D yes I am:D
-

da, da chiar asa. a inbatranit uaminii.. feceu e fad si plicticos. nasol rau.
bre, emire citii pe cm (acolo unde nu po sa scriu) cum ca iei vacantza, deci vacantza placuta bre, si sa nu lipsesti mult.
migule, incepi sa tii cu Faru?
bre, emire citii pe cm (acolo unde nu po sa scriu) cum ca iei vacantza, deci vacantza placuta bre, si sa nu lipsesti mult.
migule, incepi sa tii cu Faru?
-

ca la tzara, unde ie linijte si io nu pot sa dorm - enteresant: meamintejt de uo asemena vizita la uo "tzara" undeva, unde nu iera nicio lumina si nici frun sunet (dupa mezu noptzii, ca tot nopturn ieram shatunci), sham eshit sa ma plinb prin cel satuc; ei, se vedea un cer de steleeeeee, cum numa de pe varfuri de munte am mai vast
vrei sa nen juram, casatz treaca de plictis?
vrei sa nen juram, casatz treaca de plictis?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mig29,io vreau scandal,da nush daca pot face fatza
oricum,hit me si vedem noi p-orma 
oricum,hit me si vedem noi p-orma 
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Sica_wine scrie:de notat:
NU MA MAI IMBAT LA PETRECERI
bun sfatu,as mai adauga-in baruri,cluburi,cabane,sau oriunde interactionezi cu altii.cel mai bine bei acasa ca smecheru si arunci cheia pe geam.deci bautura sucks.
noapte buna.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
sica ce ai vrut sa zici acolo ca am incercat o corectare in word si ui ce sugestii dau astia~p~p~pSica_wine scrie: In semn de protesc nu ma voi duce azi la facultate
- Fişiere ataşate
-
- protesc.JPG (11.43 KiB) Vizualizat de 1258 ori
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!! RAPID!!!RAPID!!! RAPID!!!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
eu as spera ca totusi e doar un suporter infocat...chit ca putina nebunie[in cazul in care asta intelegi cand spui ca-i cu nervii] la casa omului nu-i chiar asa de rea
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
Nu, asculta-ma pe mine, e cu nervii.
Daca nu l-ai intalnit in realitate, iti spun io: are o privire pierduta intr-un spatiu 3D de marimea unei cutii de bomboane cip, care (privirea, nu cutia) te urmareste printre genele-i lungi si dese, iar cand se intoarce spre tine sa-ti vorbeasca, privirea-i duhneste a bautura racoritoare cu o concentratie CO2 de 17, 457%.
Daca nu l-ai intalnit in realitate, iti spun io: are o privire pierduta intr-un spatiu 3D de marimea unei cutii de bomboane cip, care (privirea, nu cutia) te urmareste printre genele-i lungi si dese, iar cand se intoarce spre tine sa-ti vorbeasca, privirea-i duhneste a bautura racoritoare cu o concentratie CO2 de 17, 457%.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
deci bre, ne'au dat aia trei boabe shi noi una mare cat o calificare ca in tur capriorii impinsh de la spate de subsemnatu le'au bagat doo ghiulele la baetz in poarta..asha ca datorita golului inscris in deplasare de ai nosh, Rapid joaca sferturile iar Hamburg sta shi se uita le teve..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049