Azi n-am avut incotro shi am gatit pt frate-mio. Frigiuderu fiind cam gol, am facut ceva rapid dar foarte bun si hranitor. Deci...
Sufle de paste se paote face si cu spaghette, da yo am ales taietei lati, facuti in casa de buni. Care n-are bunica, sa-si cumpere taietei de la alimentara

La
ingrediente mai avem asa: cascaval, porumb, mazare, rosii (n-am vrut sa iau rosii proaspete, de la piata, ca sunt foarte tari si fara nici un gust, asa ca am folosit rosii din conserva, pomodori pellati sau cum le spune), sunca, o cana de lapte si o un borcan mare de smantana, 3-4 linguri de unt si vreo 3 de faina. Buuunn. Sa fierbem macaroane stim cu tontii, asa cum a zis si Dana
Sosul se face super simplu, se topeste untul, se adauga apoi faina si se caleste la foc mic. P'orma se ia de pe foc, se adauga laptele, smantana si multe condimente (mai ales oregano, care face tot farmecul sau chiar si un pic de nuscoara). Se pune sosul pe foc si se fierbe cam 5 min, pana se ingroasa, se mesteca non-stop, ca sa evitam cocoloshii
Sunca se taie bucatele mici, m rog, fiecare dupa cum prefera. P'orma se unge un vad de iena cu unt, si se aseaza in straturi macaroanele, sosul, porumbul, mazarea, rosiile si cascavalul ras si, totul la cuptor, cam o juma de ora! Cam atat! E super bun, foarte rapid si nici prea costisitor. pofta mare, cea mai mare!