C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nbm » Joi Mar 16, 2006 4:01 pm

deci e bine ca cineva s-ar putea intelege cu kant emiru :D uneori ma intreb daca se intelege iel pe iel insusi, in sinea lui...
alfel buon giorno la tuata lumea. din nou munci grele

mai tziu sa va anuntz ca producatorul tigaretelor anghelescu o fost gasit spinzurat in propria casa. inca nu s-a comunicat daca funia era timbrata sau era introdusa prin evaziune
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde angus » Joi Mar 16, 2006 4:01 pm

aj trebui sa fiu pusa in corent pa scurt cu pulsu la forum care prin inprajtiere lam pierdut shi nu mai shtiu depe unde sal iau, dama bucur macsim sa ma intzeleg prin pricepere prietenuasa cu kant emir care ie un nume nou shi intzelept spre filozofic care cant ierea iel mai mic il chema altfel sau sa nascut dupe ce am mierlito je?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mar 16, 2006 4:12 pm

daca e ceva, iaca a revenit angusu, ceea cei de bine si doi la mana, gudbai pa larevedere !

fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua fortza steaua !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Mar 16, 2006 4:19 pm

las nashico, capare iel voievodu sio sati dai seama de la primu post, clar, lapidar si lojic (dupa spusele lui) cate afinitati iezista intre voi

papadie, meciu ie deseara la 10 juma unte pleci la ora asta? sau merji la sevilla cu jiji becali cu aveonu personal si particular?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mar 16, 2006 4:34 pm

cautai intre timp pa gugal casa nu par neinstruita shtiintzific shi aflai cacantemir ierea un liceu. care dacam aduc io bine aminte ierea anplasat intro intersectzie cam pacolo pa unde ieream shi io in acelaj tinp. deci da! meam adus aminte. hai ma, ca duar no fi neatza??? sa zic ca recunosc tinbru vocal dela sonoritatea glasului...
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Mar 16, 2006 4:40 pm

angus scrie:cant ierea iel mai mic il chema altfel sau sa nascut dupe ce am mierlito je?

da

.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Mar 16, 2006 4:44 pm

nu nashico, voievodu facu ochishori dupa plecarea matale intenpestiva, neasteptata, nechibzuita si inoportuna
eyewitness

Mesajde angus » Joi Mar 16, 2006 4:45 pm

itz luneca mana pe tastatiura intre da si punt? ca nu vazui nica sicris intre dansele. shi detei shicu font de litere colorat ca puate iexista freo iecsplicatzie shi nu o vaz io linpede din cauza de diferse motive electrotechnice. de geaba.
im pare sincer rau pentru canapeaua individuala incendiata local putzintel. da puate dai cu carioca shi nuse mai vede. sau faci o floricica jur inprejur...
angus
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 5:26 pm

decida, nashico, iacatamas! in tuata splenduarea virtoalei mele prezentze (si, deasemenea in prezentza nickushorului mau, carele iel, de fatza intotdeauna fiindum, ofcors ca nu puate libsi - osebit de unii iuzarashi shi iuzaritze care spre zentz duar iei, numele shezand binishor ascuns; or invers - tot aea!) am venit sa-mi inshiruesc in logica succesiune ideile cele lin pezi, in cea aleasa linba (ofcors - aghein - ca rumaneasca! natiurlihlibe, no?); ear casa ma prezint pana la (de fabt nu la, ci duar mai spre) capat, nu-s nici dejtebt precum kant si nici bogat ca frun iemir, da-m plce sa sugerez, ca da bine la lume (or macar lalu tze)
eara la restu lo bobor (icsept gaga - da asta se jtie) - AI noroc, vb dupa ce cetesc den urma, ca n-o fo net de asdimineu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Joi Mar 16, 2006 5:30 pm

emire, o scurta intrebare: tu asha vb shi cand deschizi gura? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Joi Mar 16, 2006 5:36 pm

cand deschide gura ie si mai nasol, cai balbait :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 6:03 pm

shaki - sarna, mneatsa si ce mai pohtejt matale (caca fia cala mine n-AI pupat in veatsa ta, bi shor!), eara can deschid pupatuarea - mmm, dupa auditoriu (si numa daca mi se pare ca e necesar sa priceapa totz; alfel ajunge unu, macsim doi)

sprancenatule, domol cu balba (shorcum nui b'AI daca ie la botic, b'AI ie can ie m'AI sus), c'AI saj ungi ca ienbi ("uneori ma intreb daca se intelege iel pe iel insusi, in sinea lui..."), satz pui intrebari cu rapsunsuri provocatuare de raspunsuri d'alea, jtii tu de care (fincan sinea mea - or in sinele meu masculin - ehehe, nutz mai spui io amu)
kant emir

Mesajde nbm » Joi Mar 16, 2006 6:07 pm

kant emire, nu ma sili sa te pun shi pe ignore, ca oricum de mult nu mai cetesc mesajele matale ~p
nbm

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 6:14 pm

ca oricum de mult nu mai cetesc mesajele matale
mintz ca un uom mare (macar nuantzeaza, gen: alea mai lunji de zece vorbe sau cum jtii tu)
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Mar 16, 2006 6:15 pm

lasa bre ienbieme ca poasa fie si mai rau :D
io mantreb daca iel pe iel sentzelege sau are frun alter emir carei traduce?
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Mar 16, 2006 6:16 pm

nbm scrie:kant emire, nu ma sili sa te pun shi pe ignore, ca oricum de mult nu mai cetesc mesajele matale ~p

ibidem ~p

. <- pt nenea angus, punctu ie pt 10 caractere ca vbuletinu ceteshte si spatziile
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde angus » Joi Mar 16, 2006 6:24 pm

cantemire, tu iecxishti shin realitatea nevirtuala sau ej duar un cadou de lam primit io in dar casa am cu cine man tzelge in frumosul grai?? ca num vinea crede ca sa gasit shi pentru mine un suflet pereche in aceiaj lungime de unda carem doream shi nu se nascuse iel inca. da precis nu ej neatza?
angus
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 6:26 pm

iel pe iel sentzelege sau are frun alter emir poi daca stai si presupui ca unu scrie (emite, emana - aleaalea) haotic da' asa, ca maimutza aia nemurituare care tresa bata la infinit in tastatura in sperantza cosa scrie, canva, operele conplecte alelu Shecspir, eara alteru cela sta numa sa priceapa (haulio, ce suarta grea pe iel!) untear trebui sa fie conecsiunea dentre danshii (adica noi) shincare sens? ca daca ien anbele, uare najung sase con topiasca, or con funde? shatunci care ie rostu? na jungi la uo treaba care so mai discutatara p'aci?

shun iedit, ispeshali pentru angus:
cantemire, tu iecxishti shin realitatea nevirtuala sau ej duar un cadou..

hu chears? (chear asa, conteaza frum pic? den moment ce posturile mele curje - chear si singurele - p'aci, ce sa mai desgropam si realitatzile nevirtoale - dale la buala!)
si ofcors ca nu-s neatza (ceai cu betu om, di cel insultz asa?)
kant emir

Mesajde angus » Joi Mar 16, 2006 6:34 pm

acu vazui ca baga aiu manan fuoc ca nu ej neatza, care iol cred pe iel tot deauna oricear fi. apropos, mai triejte sau sucomba shi dansul (aca neatza) care am vazut ca nul am mai vazut pontand in cu randul apropiat din urma.
deci cantemire cu respect macsim, daca nu ieream sigur ca io insum nu sunt tu, nash fi crezut pa nimen ca ej alt cineva da creca am mancat acelaj lucru cand ieream noi mici ca tare gand la gand ni se patzi patzania...
angus
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 6:46 pm

neatza traejte si acaemejte
creca am mancat acelaj lucru cand ieream noi mici
in cazu meu, io creca den causa ca nam mancat nica, ca eram baet sarac - ca la shcuala, daca libsia fro litera, ziceau totz c-am mancato - shincercam si io in taina sam unplu fuamea mancand litere, sa ma nutresc cu iele, da' no mers (ca naveau nici gust, nici inteles), asa ca am incercat sa rumeg idei - shi uite ceo eshit! (cantre tinp am ince put sa halesc si proteina, fabt careo condus la uo jenerala confuzie, care la randu iei o condus la rezultatele alegerilor den noozeci-noojdoi, cu care io nam nicio legatura)
kant emir

Mesajde nbm » Joi Mar 16, 2006 7:31 pm

pt pasionatii de folbal ca gaga si kant emiru:
http://www.uefa.com/magazine/news/Kind=1024/newsId=399299.html
nbm

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 7:45 pm

o mai spus-o naie (creca iel iera, ca iera cam baut si nu se mai jtie) pe asta, acu fro cateva zile si m-am cutremurat - ofcors ca daca ie adevarat:
"We are upset because we lost twice - firstly because we lost a good player and secondly because we lost our team's food for a whole week," said an official.

(cum masancur se poate asta? si pe ce lume traim?)
kant emir

Mesajde Shaki » Vin Mar 17, 2006 12:55 am

dedicatie pentru hova:

HAI STEAUA !!!!!!!!!!!

[size=84][color=Black]:D
[/color]
[/size]
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nbm » Vin Mar 17, 2006 1:06 am

2-0 pt steaua :D
hehehe
nbm

Mesajde nae cinefil » Vin Mar 17, 2006 1:06 am

ni bre la steaua! hehe, s=or fi trezit de tot sau numa cat sa se pishe-un pic?
;)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nbm » Vin Mar 17, 2006 1:09 am

naie, mai conteaza? enjoy the moment...

ce plinge sevilla... steaua are 3
nbm

Mesajde nae cinefil » Vin Mar 17, 2006 1:21 am

betis-steaua 0-3! ma duc sa gat stecla! hehe!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 1:23 am

dedicatie pentru hova:

felicitari stelei.

?!
h0va

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 1:56 am

bre, io amu incep sa am o dilema (penca daca lance put iera asea, fantasmagoric, amu incepe sa fie tot mai plauzibil): daca ajunge in finala Steaua cu Rapidu, io (io ca nemicrob, ne-consumator de fotbale) cu cin' mai sin patizez? ca amu ie clar: juaca ai nojtri cu altzii, da' atunci?
panla urma si la urma, io creca o sa fie (pentru mine, ofcors) ca orce meci intern - nosa ma intereseze in nici un fel (iaca mare jme: juaca Steaua cu Rapidu, banii lu jiji cu banii lu Copos, Lucescu ala micu cu Olaroiu; decinu, nu intereseaza, faca borsh, ie treaba lor)
da' sajunge la asta?
kant emir

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 4:45 am

brava stiaua!

kante mire, ceva probleme pe tinpu veghii?
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare