)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde kant emir » Joi Mar 16, 2006 1:39 am

asa bre! asta am vrut, sa ma luminez si io! multzam, sa traejt bine!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde incoherent » Joi Mar 16, 2006 10:32 pm

naseara.
sica demult voiam sa te intreb cum mere cercetarea aia in domeniu fizicii cuantice la care lucrai saptamana trecuta?e gata?tot pentru NASA sau ai oferte mai bune?
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde Sică » Joi Mar 16, 2006 10:36 pm

ma, deci pt. NASA nu mai lucrez ca aia este muisti, ma plateau slab, acum sunt prin uzbekystan la osama si lucrez pt. el.
vrea sa ii fac o bomba atomica, cica urmeaza statuia americanilor.

p.s. sa nu spui la nimeni ca ma ia C.I.A -ul de acasa pe sus
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde nbm » Joi Mar 16, 2006 10:49 pm

sica, mai ai in program si alte glume de autobaza (c. radio guerila) ?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde incoherent » Joi Mar 16, 2006 10:56 pm

bre sica baga si tu un eufemism ca nu-i frumos ce-ai zis acolo,p-orma se supara si se intampla urmatoarele
1)pierzi proiectu,pierzi banii
2)nu mai mergi pe picioarele tale 3 luni
3)juma de an te hranesti cu paiu
4)iti mai gasesti de lucru in Jamaica (nu ca ar fi o perspectiva sumbra)
Haide Steaua!!
incoherent
Junior Member

Mesajde Sică » Joi Mar 16, 2006 10:59 pm

in jamaica nu v-as recomanda sa mergeti, te pun aia sa lucrezi la bombe si sa lucrezi la fizica ( cuantica desigur :D ) in timp ce fumezi has. si nu e de fumat dar gresesti naibii o fomula si iti sar degetele in aier, apoi cu ce mai tii tigara :(
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Mar 16, 2006 11:09 pm

sica, iar te-ai inbatat shi delirezi virtual? :P
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde shiona » Joi Mar 16, 2006 11:22 pm

Sica_wine scrie:si nu e de fumat dar gresesti naibii o fomula si iti sar degetele in aier, apoi cu ce mai tii tigara :(

pai faci un mecanism smecher care tine tigara...si eventual o duce si la gura...daca nu duci u capu la ea...un amic a reusit cu un pachet de tigari gol si un betigas de plastic de ti-l da la cafea sa amesteci ;)
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Mar 16, 2006 11:32 pm

fumezi pe ma-sa "has", daca tot vrei sa creada lumea ca stii ce se intampla, zici si tu "mananci o ciocolata"
whatever

Mesajde cubu » Vin Mar 17, 2006 1:24 am

Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua
STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA STEAUA

Da, sunt cu nervii!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 1:29 am

Da bre iesht cu nervii ~p

In rest, felicitari Steaua. Sa va traiasca baiatu ala care a dat 2 goluri si care v-a salvat de la multe belele. Bine ca s'a apucat de fotbal c'alfel daca era la fel de talentat la shutit portofele in 102 era dramatic pentru calatorii cu RATB.

In rest doamne'ajuta sa nu picam impreuna maine la tragerea la sortz..

?!
h0va

Mesajde cubu » Vin Mar 17, 2006 1:40 am

Amin. Acu poti sa ma iei in brate. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 1:43 am

bre ne luam da' nu aicia ca intra ominii ashtea la idei :)

in alta ordine de idei iote ca deja au bagat ashtea pe uefa cronica meciului:

http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/FixturesResults/Round=2211/match=83817/Report=RP.html

?!
h0va

Mesajde incoherent » Vin Mar 17, 2006 3:14 am

bine STEAUAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
ba deci la cati baieti m-au imbratisat azi io zic ca ajunge
dialog dupa primu gol
"ba nu-l iert pt cat a gresit pana acu nici daca mai da unu"
"nu te cred"
dupa al 2-lea gol al aceluiasi,unu in genunchi celalalt cu picioru in pieptu lui
"l-ai iertat ma?"
"tu ce crezi?"
prima repriza buna.a doua fantastica.
in caz ca n-am zis
BINE STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
incoherent
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 5:41 am

bre, care jtie, merluc, ie posibil sa cada stiaua cu rapid in sferturi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Crazy Babe » Vin Mar 17, 2006 5:45 am

cam asa se pronosticheaza... eu sper ca nu! oricum hai steaua! jos rapidu!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 5:50 am

ie posibil sa cada stiaua cu rapid in sferturi? - bre, io m-am luminat (citind parerile altora) ca da, ie posibil

(iar daca o dai pe paranuaie, ie chear sigur: "opritzi-i pre rumani! or, macar, injumatatzitzi-ii pre iei! amu, cat mae vreme")
kant emir

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 6:04 am

io me-aj dori capriorii sa cada cu shalke 04 ca deja razvan are artileria pregatita pentru panzerele nemtzejti dupa ce a scos din lupta doo batalioane, herta si amburg.

stiaua poa sa cada cu oricine da me-aj dori middlesbrough, basel sau chiar sevilla
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 6:10 am

stiaua poa sa cada cu oricine da me-aj dori middlesbrough, basel sau chiar sevilla

bre, oi fi io pe langa fot bale, da' nu cu Betis Sevilla o jucat Steaua aseara? si nu eo ieliminat? ca ejt al doilea (deci musai ie ceva la mij loc!) care pomenejte de o posibila viituare confruntare a Stelei cu Sevilla; or mai ie fro alta Sevilla?

(moam', ceam mai comentat despre fotbal in nuaptea asta!)
kant emir

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 6:23 am

ie doo bre, una ie fc sevilla si alta ie betis sevilla asa cum si la noi ie unirea urziceni si avantu urziceni :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 6:34 am

aaaaaaaaa, ashea! ceai drec ie iei mah! noi avem (shin premiera, cred) doo echipe la nivel de tzara, eara ei are doo equipe la nivel de targ (or sat, comuna, ceofi si Sevilia asta a lor - sevilia, castilia, bastilia, geamilia, otilia, senilia, chilia, crevedia; sau puates doo sevilii?)
kant emir

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 9:09 am

bre, care jtie, merluc, ie posibil sa cada stiaua cu rapid in sferturi?

da bre..ie posibil :( shi daca nu se intalnesc in sferturi shi trec amandoo atuncia ie shi mai probabil sa se intalnesc in semifinale.. :(

?!
h0va

Mesajde Shaki » Vin Mar 17, 2006 9:17 am

baicsule, itzi schibi desctopu ala cu rapid cu unu cu steaua, sau le rulezi cu schinbu? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde pacha » Vin Mar 17, 2006 9:28 am

Am vazut ieri trei goluri.Da fotbal deloc.Jalnic as zice.N-am avut niciodata mari echipe.Dar am avut noroc de cateva ori.
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 9:41 am

las' pacha, tresa jtii si tu ca decat un car de minte (mai ales daca-i si ... marog, cum o fi ia) face mai multa treaba uo ruaba de noroc cheor
kant emir

Mesajde pacha » Vin Mar 17, 2006 10:01 am

Da mah,da sa nu sara in sus (lumea)sapoi sa caza pe spate de admiratie.Ca n-are de ce.
"Eroi au fost eroi sunt inca",titlu de ziar.Patetic!.
Si asta trece !
pacha

Mesajde piskeshu » Vin Mar 17, 2006 10:09 am

De acord cu Pacha, si Rapidul si Steaua au jucat infect, pe Rapid i-a scapat norocu, pe Steaua i-a scapat Carlos si prostu ala de-a dat cu cotu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 10:17 am

bre de carcoteala suntem si noi buni. cunuajtem afinitatea ardelenilor visavis de echipele bucurejtene asa ca ciocu mic si tur de stadion. ajteptam cu viu interes evolutiile lu poli si chefereu in cupele europene, pana atunci mai ruadeti la unghii sa nu va intre prea mult in gatzi :D
eyewitness

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 10:19 am

keshule, exagerezi bre..rapid a cashtigat fara drept de apel la bucuresti iar la hamburg a jucat ft bine insa doua greseli personale ne'au adus in situatia disperata din finalul meciului..daca prima repriza se termina 0-0 itzi spun eu ca n'ai mai fi vazut tu finalul ala de cacat..cat priveshte jocul stelei nuj ce e de comentat, aia n'au jucat nimic iar steaua a profitat de asta..bravo lor.

important e ca ne'am calificat, cum-necum suntem in sferturi spre deosebire de hamburg shi betis, baetzii de la steaua meritau sa aiba shi ei parte de momente fericite dupa coshmarul cu rosenborg :(

?!
h0va

Mesajde cr3tz » Vin Mar 17, 2006 10:23 am

pacha scrie:Am vazut ieri trei goluri.Da fotbal deloc.Jalnic as zice.

jalnic e si murihnio si jalnice par si echipele din italia.sa ajungem noi sa castigam trofee pe plan european si promit sa fiu mandru de fotbalul nostru jalnic.brazilia e una si a fost deja inventata,hagi e retras,eu zic sa ne bucuram de rapiduletz si steaua.ma intreb cand o sa mai avem 2 echipe din divizia a la nivelul asta. A-)

copos a zis :"uitati ce face sportul pentru romania.si ce face romania pentru sport?nimic,zero." asa,si?te oftici?pai nu cumva esti tu ala de vroia sa dea potu cu drepturile tv?nu esti tu ala care e vicepremier?nu esti tu ala care ar trebui sa se ocupe si de sport?sa inteleg ca te acuzi indirect domnu copos? :n:

una peste alta a big fucking day ahaid :*
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati