C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
să-mi introduc eu penisul in cavitatea bucală a tuturor celor de la UEFA. pe langă faptul că Romanai va avea o echipă in semifinale, mai este cert un lucru: a inceput să le fie frică de noi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nene baicsule, nush de unde ai dedus matale treaba asta, mie nu mi se pare. ba chiar am impresia ca fac pe romania ce fac SOD si aiu pe saboti si lalele
kant emire, ie ienervatzi pe tragerea la sorti pt sferturile de finala ale cupei UEFA. uita-te si tu pe threadurile de folbal

kant emire, ie ienervatzi pe tragerea la sorti pt sferturile de finala ale cupei UEFA. uita-te si tu pe threadurile de folbal
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
kant emire, ie ienervatzi pe tragerea la sorti
am aozit bre la radio - AIa ie, ce sa-i faci!
(ce zicetz, se pune de-un blat?)
shapoi ie bine de suporteri, ca n-au de facut deplasari
(shi mai ganditzi-va si la dinamovijti, macar atata bucurie sa aiba si iei)
am aozit bre la radio - AIa ie, ce sa-i faci!
(ce zicetz, se pune de-un blat?)
shapoi ie bine de suporteri, ca n-au de facut deplasari
(shi mai ganditzi-va si la dinamovijti, macar atata bucurie sa aiba si iei)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Ziua buna tutulor.
Imi vine sa va dau cate un paar de tzuika sa va aduc cu moralul pe linia de plutire, care v-o fo cazut in urma tragerii la sortzi.
Iar lu kantemiru i-ash intrerupe netu vreo doo saptamani drept pedeapsa ca nu impartasheshte tragedia natzionala.
Imi vine sa va dau cate un paar de tzuika sa va aduc cu moralul pe linia de plutire, care v-o fo cazut in urma tragerii la sortzi.
Iar lu kantemiru i-ash intrerupe netu vreo doo saptamani drept pedeapsa ca nu impartasheshte tragedia natzionala.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
lu kantemiru i-ash intrerupe netu...
numa raotatz AI in capu ala tarantulesc!
shapoi ce, nu era si asta o probabilitate marisuara? poi ia vez (de fabt, ajteabta-l pe albastru, cantze leg ca nu te baji la cifre) cat la suta era shansa sa pice iele in preuna?
io creca trebea sa te multsumejt cu :
Imi vine sa va dau cate un paar de tzuika
- kant emir
deci comenta unu azi la radio ca in felu asta avem SIGUR o echipa in semifinale, pe cand altfel putea amadoua sa ia bataie si sufletu' mandrie nationala
asa ca tot e bine, lasati scatologiile, sa mai vorbim si de lucruri delicate~p

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
asa, flufaciune, asa! partea plina trebe vazuta, mereu parte plina
si alfel: amu sa va vaz, rapidijt careatz felicitat pe Steua, si stelijt care vatz in cantat sufletu cu victoria lu caprorii
nu va incearca niciun regret? nici macar unu micmicmic?
si alfel: amu sa va vaz, rapidijt careatz felicitat pe Steua, si stelijt care vatz in cantat sufletu cu victoria lu caprorii
nu va incearca niciun regret? nici macar unu micmicmic?
- kant emir
bre, pe mine ma incearca un regret. si nu micmicmic, ci chiar marishor....
regret ca am venit azi la biuro, in loc sa stau sa dorm acasa. plus ca regret ca nu am o sticlutza de jack la mine aici, sa ma dedulcesc umpic
regret ca am venit azi la biuro, in loc sa stau sa dorm acasa. plus ca regret ca nu am o sticlutza de jack la mine aici, sa ma dedulcesc umpic

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
bre nbm, io am stat acas si tot n-am avut parte, asa ca... masancur!
eara tu h0v0 - bucuratz inima si nu mai framanta de grija lu uaia (daca este ciuara vopsita, de ce nar fi si uae microbista?)
eara tu h0v0 - bucuratz inima si nu mai framanta de grija lu uaia (daca este ciuara vopsita, de ce nar fi si uae microbista?)
- kant emir
bre, is p-aici, numa ce-am gatat de vazut CRASH, filmu cu idei ciudate despre cum nejte uoameni normali pot fi rasijti azi shi antirasijti maine(sau ieri, ma rog!) numa ca cu tuata vrajeala , concluzia a fost ca de murit in film, au murit tot negrii! deci cum e treaba?!
ser`us Delphyna shi bine-ai venit pe la noi!
ser`us Delphyna shi bine-ai venit pe la noi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
poi bun (am loat si io Crashu, ca m-o atras recenzuca, da n-am avut vreme sa-l vaz)
aoz, ma framanta uo treaba: io nush daca i-am adresat frun post lu oribilu (nu cash fi avut ceva cu iel, ci numa no fo cazu), da amu, daca tot ie in inpas cu locojmequeria AIa a lui, ma gandesc sa-l introduc umpic in sama (c-am vast ca ish comemoreaza najterea az)
tu ce zici? io zic sa catam un tread mai vechi (ca mere shasha: daca in libsa de loco ie bun si fece, de ce nar fi bun shun tread sh, no?)
aoz, ma framanta uo treaba: io nush daca i-am adresat frun post lu oribilu (nu cash fi avut ceva cu iel, ci numa no fo cazu), da amu, daca tot ie in inpas cu locojmequeria AIa a lui, ma gandesc sa-l introduc umpic in sama (c-am vast ca ish comemoreaza najterea az)
tu ce zici? io zic sa catam un tread mai vechi (ca mere shasha: daca in libsa de loco ie bun si fece, de ce nar fi bun shun tread sh, no?)
- kant emir
consecutivu corector
ispeshali for junele h0va (si - eventoal - altz rapidijt)
postu (de umpic mai sus) cu uaea si ciuara o fo den pura intanplare si fara fro legatura cu fro porecla (ertatz mintea pruasta, nu ne-am priceput), deci a nu se loa drept rautate gratuita or smth, ca nu ie cazu
multzam lu naie ca ne-o luminat asupra gafei ce facuram
postu (de umpic mai sus) cu uaea si ciuara o fo den pura intanplare si fara fro legatura cu fro porecla (ertatz mintea pruasta, nu ne-am priceput), deci a nu se loa drept rautate gratuita or smth, ca nu ie cazu
multzam lu naie ca ne-o luminat asupra gafei ce facuram
- kant emir
bon dimine
mai tarziu azi ca acasa mea inchis netu pentru neplata, plm am uitat ca espirat ieri.
kante mire, ceva noutati in afara de migrarea in masa pe fanclub a menbrilor locoprostiei?
mai tarziu azi ca acasa mea inchis netu pentru neplata, plm am uitat ca espirat ieri.
kante mire, ceva noutati in afara de migrarea in masa pe fanclub a menbrilor locoprostiei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
peste vre-o 20-25 de minute, cam aşa, o să plec la şcoală.
peste vre-o 20-25 de minute, cam aşa, o să plec la şcoală.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
salutam bobor
undei bre kante miru ca trebea sa intren tura de la 8, plm isi cam bate joc de servici de la o vreme
undei bre kante miru ca trebea sa intren tura de la 8, plm isi cam bate joc de servici de la o vreme
-
eratatz pardon, am zabovitara umipc prin crajma, apoi pin bucatarie apoi ... nu mai spui, ca se pot traje nejte concluzii pripite
alfel: sanatosh, voinici (adica voi, cemeimea - icsept gaga)?
apoi bun, mai voro vim, ca ie vreme
alfel: sanatosh, voinici (adica voi, cemeimea - icsept gaga)?
apoi bun, mai voro vim, ca ie vreme
- kant emir
bre, serviciu ie servici, adeca lasi crajme si bucatarii cand ie vorba de datorie, da?
azi facui un pact cu diavolu, nu ma duc la biuro. azi se duce duar fraieru de baics
azi facui un pact cu diavolu, nu ma duc la biuro. azi se duce duar fraieru de baics

-

ie prea dimine pentru bon dimine, io intrai duar sati mai tin de urat sa nu te plicti in tinpu serviciului insa vazui ca ie supercontra care tza fost ghid in labirintu incoierentei din nuaptea asta. ie mai tare ala ca matale bre

-