)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde baixinho© » Vin Mar 17, 2006 10:30 am

piskesule, nu pot să zic că erai febleţea mea sau că iţi citeam posturile pe nerăsuflate, dar incepand cu ora 9.00 a zilei de az mă piş de la distanţă pe părerea ta despre Rapid, Steaua, fotbal (in particular) şi sport (la modul general).

norocul ţine cu cei puternici. Rapid a invins şi a eliminat in actuala ediţie a Cupei UEFA pe Feyenoord Rotterdam, Rennes, Şashtior, PAOK Salonic, Hertha Berlin şi Hamburg. il dau in pizda mamii lui de fotbal dacă mai poate fi vorba de noroc.

Olăroiu a gandit genial tactica pentru meciul ăsta. ştia foarte bine că Betis va juca duminică impotriva lui Real Madrid, iar pentru echipa din Sevilla orice meci este decisiv in lupta pentru evitarea retrogradării. gazdelor le-ar fi convenit ca meciul să se termine in 90 de minute, nu după prelungiri sau executarea loviturilor de departajare, pentru că orice minut de odihnă contează cand urmează să intalneşti peste trei zile Real Madrid (chiar aşa, in vrie, cum sunt "albii"). pe Oli, in schimb, nu cred că il interesează prea mult meciul de duminică, de aceea a jucat la tercerea timpului: a baricadat apărarea şi a mers pe varianta contraatacului.

cu excepţia lui Dică, toţi au fost imperiali. de Carlos nu mai zic nimic. l-am spurcat la ieşirea aia la marginea careului cu mingea in braţe, dar la reluare am realizat că numai un "bonlav" poate să facă acest lucru. jos pălăria in faţa celor două echipe romaneşti, mai ales in faţa suporterilor, care la ore tarzii din noapte şi-au cantat fericirea in Piaţa Universităţii. nu-i puţin lucru să pleci la 12.30 noaptea de acasă pe jos ca să-ţi arăţi ataşamentul pentru echipa favorită.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cr3tz » Vin Mar 17, 2006 10:37 am

h0va scrie:la hamburg a jucat ft bine

eu nu as merge pana acolo.rapid a jucat la rezultat.a avut si noroc (in aparare) si ghinion (in atac).

p.s. eu nu am inteles o chestiela rapid:ataca hamburg ei 4 noi 3,apoi contra atac rapid,noi 2 ei 3.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde piskeshu » Vin Mar 17, 2006 10:39 am

Baicsule, lasa ma ca nu stii tu parerea mea despre sport! ~p Nu te excita asa tare. Poti sa zici si muie steaua si muie fotbal ca nici un floc nu mi se clinteste pe pl. Nu-s un excitat fanatic care vede deja steaua si rapidu jucand finala cupei uefa. Si imi mentin parerea ca ultimele meciuri ale stelei si rapidului au fost de mare cacat . Asta nu inseamna ca nu m-am bucurat ca s-au calificat, desi nu mi-am pierdut vocea pe strazi.
Aiule, n-ai dreptate, n-am nimica cu echipele bucurestene.

Olaroiu e varza, a reusit sa incurce jocu ala frumos al stelei. pacat!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 10:55 am

bre vb de prima repriza..nemtzii au tras primu shut pe poarta cu un minut inainte sa marcheze primu gol adica in min 24 or so..daca perja nu lufta shi rada n'o facea de oaie 10 min mai tarziu n'ai fi vazut tu macelu din finalu celei de'a doa reprize..hai, mai sunt 4-5 ore pana vom afla numele urmatoarelor adversare pencele doo echipe..

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Vin Mar 17, 2006 11:00 am

la ce ora e trajerea la sortzi? transmite in derect, ceva? (merluc)

pijkej, io te iert atunci pentru ieshirea ta necontrolata :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 11:19 am

http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/news/Kind=1/newsId=405152.html

deci ora 2 locala..potz sa urmaresht pe http://www.onlinesport.ro tragerea la sortz, ie mai putzina lume pe situ ala decat pe gsp sau pe prosport.

?!
h0va

Mesajde gaga » Vin Mar 17, 2006 11:51 am

pacha, apropos de titlu, brobabil ca asha ii invatza pe siaristi la shcuala bre iote:

[quote=" jiji"]norocul ţ]

eh? ~p~p~p

peseu: kktor postu keshului cu floci pe p00lah ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Mar 17, 2006 12:28 pm

aiule, mai ai varianta sa te duci in faţa unui tv şi să comuteşti pe tvr1 sau pe eurosport.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde pacha » Vin Mar 17, 2006 2:22 pm

"norocul ţine cu cei puternici. Rapid a invins şi a eliminat in actuala ediţie a Cupei UEFA pe Feyenoord Rotterdam, Rennes, Şashtior, PAOK Salonic, Hertha Berlin şi Hamburg. il dau in pizda mamii lui de fotbal dacă mai poate fi vorba de noroc"

Vorbeam de meciul de ieri.De mare cacat.Daca o sa vedeti reluarea la rece o remarcati acelasi lucru.Adica nimic din ceea ce e footbalul.
Sa-i ajute si pe ei norocul sa ia o cupa dar eu cand ma uit la un meci de footbal vreau sa vad joc.Nu un cacat jalnic de alergatura haotica dupa minge.De aceea ma uit foarte rar si vad ca nu se schimba nimic.

HAI BAIETII NOSTRII !!!
Si asta trece !
pacha

Mesajde baixinho© » Vin Mar 17, 2006 3:48 pm

nu mai bine iţi faci tu un grupaj din cele mai frumoase faze din toate timpurile si te uiţi la caseta aia pană se strică banda?
ANTI

baixinho©

Mesajde pacha » Vin Mar 17, 2006 4:12 pm

Golurile fusera clasice fara prea mare munca.Da voi inregistra urmatoarea partida a lu' Steaua ca sa am probe ca joaca un footbal slab.Ma gandesc sa inregistrez si partida lui Rapid.Din acelasi motiv. :)

Cum spuneam vreau footbal.Daca sunt si goluri e cu atat mai frumos.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Shaki » Vin Mar 17, 2006 4:16 pm

mult lol pacha, o sa inregistrezi aceeashi partida pt ambele echipe cum ar veni mai economiseshti din banda :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nbm » Vin Mar 17, 2006 4:20 pm

ba poate chiar pe amindoua :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde pacha » Vin Mar 17, 2006 4:24 pm

Mah,ma puneti la ambitz? :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 5:38 pm

o sa inregistrezi aceeashi partida pt ambele echipe cum ar veni mai economiseshti din banda

hehehehe, rechinuaso, AI uo bere!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde h0va » Vin Mar 17, 2006 6:51 pm

ia uitatz bre, o noo emisiune cretina importata din State

Una din invitatele emisiunii "Da-i papucii" distruge masina fostului sot

Pentru emisiunea "Da-i papucii", prezentata de Luminita Anghel si Luana Ibacka, programata, luni 20 martie, la Antena 1, filmarile au demarat de cateva saptamani.

Tema show-ului este inedita, respectiv vor fi prezentante telespectatorilor cazuri de femei care, dupa un esec in relatia de cuplu, vor fi ajutate in diferite moduri sa treaca peste acest necaz, iar scenele sunt spectaculoase, pentru ca fiecare participanta la aceasta emisiune doreste sa se razbune pe fostul partener, imaginand scenarii uneori comice, in ciuda dramatismului situatiei.

Luminita Anghel, se implica foarte tare emotional in ajutorarea femeilor cu probleme in cuplu: "La filmarile pentru prima editie am fost extrem de multumita sa constat cat de repede am reusit sa-i schimbam atitudinea protagonistei. O data ce i-am schimbat
imaginea si garderoba femeia capatase incredere in ea. De asemeni, unul din momentele cele mai haioase e cel al razbunarii, cand protagonista trebuie sa distruga un obiect care ii aduce aminte de fostul ei barbat.

In prima emisiune s-a distrus o masina, Dacie veche, si a fost uimitor sa vad cu cata «sete» dadea femeia cu bata pusa la dispozitie in acel automobil..", povesteste vedeta. Pe de alta parte, Luana spue: "Va fi o experienta lunga si interesanta si, sunt convinsa ca dupa aparitia primei editii, sute de femei din Romania vor dori sa devina protagoniste ale acestui show. De ce?

Pentru ca, in cateva zile, faci curatenie acolo unde s-a facut murdar cu
anii, primesti curaj, sfaturi si solutii la probleme care par fara iesire!
Nemaivorbind de bucuriile pur femeiesti, terapia prin shopping, discutii in cafenele de lux, rasfat cosmetic,realizarea unor scenarii cu tenta
razbunatoare,adresate barbatilor
...".

HotNews.ro, 14 mar 2006

i'auz bre gaga, cica tu nu n'ai bucurii pur femeisht ~p

dupa fascinanta emisiune de pe National TV prezentata de oligofrena shefa Catrinel Sandu shi vaca shefa Gina Pistol, o noo emisiune destinata femeii "moderne" intra in grila de programe, probabil in prime'time, a postului Antena 1..cred ca protagonistele acestei emisiuni ar trebui cuplate cu protagonishtii deosebitului show intitulat "Nationala de bere" ce ruleaza pe NTV..

fabulos bre, fabulos!

?!
h0va

Mesajde kant emir » Vin Mar 17, 2006 7:02 pm

tuantele platejte, telenovelejte
kant emir

Mesajde cutuma© » Vin Mar 17, 2006 11:07 pm

bahi a expirat domeniul la loco. Ma primiti o vreme p'aici? :D
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 17, 2006 11:11 pm

da' pe mine ma primiti ?
sau poate da baixo 30 $...sa mai platim 1 an domeniu la locomania :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mar 17, 2006 11:34 pm

ce ie aia loco si ce domeniu a iecspirat?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Daimon » Sâm Mar 18, 2006 4:17 am

decret, daca iti schinbi avataru io-s de acord sa te bagi si p-acilea.
bre ce kkt, ce-i aia 30$? 100 de lei noi. plm locomania e forum de homleshi de-aia care n-are bani sa-si ia un cico? pune-ti mana de la mana si luati domeniu, ce plm!
Daimon

Mesajde kant emir » Sâm Mar 18, 2006 6:12 am

rautate de daimon, cum posa crezi tu asa?
kant emir

Mesajde Shaki » Sâm Mar 18, 2006 1:52 pm

back ontopic, eu tzin cu steaua :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde incoherent » Sâm Mar 18, 2006 2:29 pm

io nu ma uit la meci,doar ca ar fi bine sa castige ai mai buni,ca mai e de jucat semifinala... poate si finala.care-s mai buni? :D
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Mar 18, 2006 3:55 pm

Bre, Migu a pus o intrebare intemeiata, zic io. Ce e loco si ce domeniu a ecspirat? Haica m-ati facut si pe mine curios. Poate stii tu ceva, oribile.
indescifrabil
cubu

Mesajde Daimon » Mar Mar 21, 2006 12:30 am

cesentampla? azi numa pe toapicele cu folbal s-o scris.. plm.
tin sa ma repet si sa mai spun o data mueconta.
Daimon

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 4:41 am

numa pe toapicele cu folbal s-o scris.. plm.

poi daca acolo arde mai tare?
nai optservat ca am scris chear si eo p'acolo?
kant emir

Mesajde Daimon » Mar Mar 21, 2006 8:36 am

am observat, cum nu.
neatza.. ca la mine cel putin nu e deloc buna...
Daimon

Mesajde nbm » Mar Mar 21, 2006 11:53 am

ce au patzit bre astia de la tvr de dau la ora 10:00 AM emisiunea "Nocturne" ??
o fi si nocti inplicata in productie? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Delphyna » Mar Mar 21, 2006 6:19 pm

estem bolnava da` cica nu-i cazu` sa ma speriu....
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati