de kant emir » Lun Mar 20, 2006 6:29 am
deci io posa va anuntz ca nuapte ca asta mai rarutz! daca n-aveam trebi prin alte partz, era jale mare, ca m-ash fi plictisit ca SOD!
(eh, nici chear asa, am ecsajerat umpic)
dara asta nu-mi poate stirbi nicanica den placerea care ma infiuara can ma gandesc la zioa de luni (care, pentru unii dintre voi - inconjtientzilor! durmitz ca sugarii si nu jtitz ce va ajteapta! - nici nu a inceput; de fabt a inceput, ish ascute dintzii, da' voi nu jtitz!), ah, dulcea zi de luni! nica de muncit (numa maruntzishuri, pe care si asa le aman de fro cateva luni incua), nica program, giob, obligatzii - nicanica, numa bun de trandavit; si daca o mai fi si o vreme de aia plunburie - pfuoa, o sa dorm nen tors!
savuratz, dragii mei, savuratz inceputul de saptamana! e ca o burta de femee gravida: o vescai mare si unflata, da nai de unde sa jtii ce dihanie se cuace acolo (puate uo bonbonica de bebelush cumintzel si scun pel, care face numa la uala, den prima zi; or puate un monstru care urla-pisa-urla-caca-urla-urla-urla si can mai crejte umpic darama casa si neibarhudu - cine puate jti? daca-s doi-trei? lozu burtzii ie asta)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine