La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
multiani miraculosule!
sper ca si azi, ca in fiecare an de zioa ta, sa inviti o lutza pruaspata de pe loco la tine acasa si sa-i pui "forest gump" la dividiu...sau anu asta ie gladiatoru?
sper ca si azi, ca in fiecare an de zioa ta, sa inviti o lutza pruaspata de pe loco la tine acasa si sa-i pui "forest gump" la dividiu...sau anu asta ie gladiatoru?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Dragi prieteni de pe fanclub, va multumesc mult ! Si imi pare bine ca nu m-ati uitat, chiar daca eu nu mai petrec la fel de mult timp alaturi de voi.
Delphyna, sa nu exageram. Avem o poza frumoasa impreuna din seara aia. Poate imi aduci si mie o bentita d'aia portocalie cand te mai duci prin Olanda.
Shaki...imi pare bine ca urezi la multi ani si locomaniei :p
eye-ule, astazi a fost programata partea a doua a trilogiei Lord of the rings
Black Moon, tu cine esti ? o domnisoara tanara si dragutza ? te astept pe loco
Lasand gluma la o parte....multe multumiri tuturor ! A fost o reala placere sa vad ca nu ati uitat de mine.....
Delphyna, sa nu exageram. Avem o poza frumoasa impreuna din seara aia. Poate imi aduci si mie o bentita d'aia portocalie cand te mai duci prin Olanda.
Shaki...imi pare bine ca urezi la multi ani si locomaniei :p
eye-ule, astazi a fost programata partea a doua a trilogiei Lord of the rings

Black Moon, tu cine esti ? o domnisoara tanara si dragutza ? te astept pe loco

Lasand gluma la o parte....multe multumiri tuturor ! A fost o reala placere sa vad ca nu ati uitat de mine.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
la mulţ ani, Dia, şi să ai parte de cat mai mulţ d-ăia din poză.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Tot ce e mai bun si mai frumos in lume pt Dia, za most nice Koala in the world! sa fii fericita shi sa ai tot ce doresti, si nu uita..."nu te da inapoi, de la nimic, nu te da inapoi...." Me loves you!
La Multi Ani, Moshule, scuze de intarziere! Numa bine shi un meniu suculent la MaC iti doresc!

La Multi Ani, Moshule, scuze de intarziere! Numa bine shi un meniu suculent la MaC iti doresc!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Multumesc mult tuturor ... ma flateaza ca nu m-ati uitat ... baixule te astept cu baietii aia pe la mine
Weet
esti o scumpa !!! don'shuara k@tzy ... multumesc mult pentru sms si pt urarea de aici
cr3tzule...la multi ani si tie ma...ca pe subiectu asta nu ti-am urat
Jasmine..si mie mi-e dor de tine
whatever... party people...multumesc..te astept pe-aici
Neo ... the first one ... thank you
Teo ... asteapta-ma ca vin in Cluj si serbam ziua mea cu intarziere...serbam si zile inexistente...o sa petrecem intr-una ! me loves you

Neo ... the first one ... thank you

Teo ... asteapta-ma ca vin in Cluj si serbam ziua mea cu intarziere...serbam si zile inexistente...o sa petrecem intr-una ! me loves you

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
La Multi Ani River 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
urmand sfatul consoartei mele adorate.. ii urez La Multi Ani lui River, sa fie fericita, iubita si sa se bucure de tot ce isi doreste:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
la multi ani, river ! sanatate maxima si indepliniri atat pe plan spiritual cat si material.
ps : mi-e dor sa vorbesc cu tine pe YM. cred ca sunt cel putin 2 ani de cand n-am mai vorbit
ps : mi-e dor sa vorbesc cu tine pe YM. cred ca sunt cel putin 2 ani de cand n-am mai vorbit

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hei bărdei lu flowriver
ANTI
-
englezitil-or(cb), deh unii ie culti
multzeani river!
multzeani river!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Va multumex din suflet!!! Cred ca datorita voua a iesit acum putin soarele
Va multumesc inca o data si va iubesc,
riverflow, free (water) fall, flowriver sau cum vreti voi

riverflow, free (water) fall, flowriver sau cum vreti voi

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
la mulţan lu cine ia-m trimis esemeseu la 12 şi 5 nuoaptea..
ANTI
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma