maestre, se vede treaba ca il impart cu tine ca un adevarat prieten ce sunt
1. poi rapid joaca in acest retur cu alta echipa decat cea folosita in retur ca sa nu mai zic ca nici macar nu e aceiashi cu care jucam in cupa UEFA
2. cand zici Steaua te referi la echipa din '86? Nu de alta dar cand zici ca o echipa are mai multa experientza tre' sa te referi la experientza jucatorilor ce compun echipa..daca da atunci ce zici de prezentele in uefa a urmatorilor jucatori: Carlos Alberto Fernandes, Dorin Goian, Petre Marin, Banel Nicolita, Nicolae Dica, Victoras Iacob, adica 6 din cei 11 jucatori folositi de Olaroiu in meciu cu Betis?..
3. pai pe jiji l'au anchetat asta toamna, ai uitat ca voia sa schimbe numele Shtoiei in Steaua Cre(s)tina ca sa scape basma curata? Ai dreptate Piturca, Olaroiu, Zenga, Protasov, Olaroiu, nu'i prea schimba ai dreptate
4. macar pt acest punct te rog sa'mi permitzi sa zic pas la rahat
iaodi, daca roza e microbista atuncea eo sunt alba-ca-zapada shi tu iesht cei 7 pitici..hai bre sa fim serioshi, una e sa te uitz la 2 meciuri pe an shi alta e sa shi intzelegi ceva din asta..fac pariu ca pe vremea cand eo jucam la pronosport shi scoteam lejer 9 rezultate saptamanal ashtea de care imi vorbesht matale nici nu shtiau ce'i ala haut..
baix, exact ce zici matale am zis eu in primu post pe acest thread, mai putzin treaba aia cu Iacob, ca nu shtiam inca