http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16506
shi sa votezi cu Rapid.
Nu trebuie sa te pricepi la fotbal, nu ne intereaza daca ai auzit sau nu de aceste echipe, nu ne intereseaza nici macar daca esht sau nu din localitate..Tot ce ne intereseaza este sa votezi acolo. Imagineaza'tzi ca este iar campanie electorala shi ca Bunicutza candideaza din nou sub numele de Rapid, fa ce ai facut probabil shi la ultima votare: inchide ochii shi pune X-u acolo unde vezi ca scrie Rapid..
Sa shtii ca prin gestul tau contribui la atingerea unui scop maretz, poate chiar mai important decat eradicarea foametei din tzarile lumii a treia sau a gasirii unui vaccin anti-HIV, vei reushi sa dovedeshti unei lumi intregi ca spalarea pe creier a maselor exista shi poate fi dusa la indeplinire fara prea mult efort..Mai mult decat atat vei face shi tu parte, alaturi de altzi votantzi pe acel poll, din marea familie a romanilor care ishi dau cu parerea chiar shi atunci cand nu au nici cea mai VAGA idee despre ce este vorba.
In incheiere itzi propun o ghicitoare:
La ce intrebare se poate raspunde cu urmatoarele variante:
a/ C'asha vrea plm
b/ C'asha am visat az noapte
c/ C'asha zicea unu in autobuz az mancatzash
d/ Ce'i aia RAPID???!?
e/ Hai STEAUA!
Daca totushi nu reusheshti sa dai un raspuns corect am sa itzi ofer eu raspunsul insa tre' sa'm promitzi ca n'o sa'l cititeshti decat dupe ce te gandeshti intens, timp de 5 minute la aceasta intrebare. Am scris mic pentru ca totushi sa depui shi tu un minim efort pentru rezolvarea acestei ecuatzii cu ..o singura necunoscuta

"Cine credeti ca se califica in semifinalele cupei UEFA [...] argumentatzi"
Itzi multzumesc draga cititorule, shi sper eu votantule, pentru atentzie shi rog moderatorii sa lase acest thread deschis pentru a putea fi contactat in legatura cu eventuale probleme ivite in timpul procesului de votare sau pentru eventualele nelamuriri starnite de aceasta idee electorala..
Itzi multumesc pentru sprijin shi te mai ashteptam in cooperativa noastra!