"Rapid vs. Steaua" - cu miza!
hehehe, asa da, mariane, asa da! poi asta era scopu, sa atrajem ghemblari, nu sa se certe poporu ca si dincolo (ca si peste tot, dealtfel!)
ete ca sho dres butu semnatura (nici macar no puso la loc pe aia cu moses! nare nica, o pune el) - mare jme, noi am avut grija sham tras o captura: spre jtiintza viitorimii, nu de alceva
iedit, ca nam vast bine: are omu semnatura rapidista bre! ie acolo - cinste lui!
ete ca sho dres butu semnatura (nici macar no puso la loc pe aia cu moses! nare nica, o pune el) - mare jme, noi am avut grija sham tras o captura: spre jtiintza viitorimii, nu de alceva
iedit, ca nam vast bine: are omu semnatura rapidista bre! ie acolo - cinste lui!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
am aflat cu bucurie ca-s gay,ceea ce ma scuteste de multe probleme
acu nu stiu pe noi astia ne intereseaza fotbalu?

acu nu stiu pe noi astia ne intereseaza fotbalu?
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
bre butule nu.. dincolo de aparente, io chiar nu-s psihopat. radem, glumim, ne injuram.. da fotbalul e doar fotbal.. sunt si chestii mai importante;)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Mig: sper ca nu ai luat bataie la Cta.
Daimon: 2-1. Nu am vazut in viata mea o echipa mai umflata cu pompa de presa si de fani. Noi avem motive sa umblam cu nasu pe sus. Voi inca nu ! Cat despre M. "Jabba The Hut" Iancu... ce caracter infect. Declaratii de prost gust inainte de meci. Impaciuitoare dupa cand a plecat cu coada intre picioare. Pana una alta : "Serie C, serie C / Voi n-aveti istorie. "
Daimon: 2-1. Nu am vazut in viata mea o echipa mai umflata cu pompa de presa si de fani. Noi avem motive sa umblam cu nasu pe sus. Voi inca nu ! Cat despre M. "Jabba The Hut" Iancu... ce caracter infect. Declaratii de prost gust inainte de meci. Impaciuitoare dupa cand a plecat cu coada intre picioare. Pana una alta : "Serie C, serie C / Voi n-aveti istorie. "
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
aliosha: daca nu erau greselile lui olah si nu dadeati golurile alea ciudate nu stiu ce se intampla. oricum in repriza a doua cand au disparut unii bancari din teren am fost cam peste voi. e o aberatie sa spui ca a fost nu stiu ce diferenta in joc intre echipe.
-
daimone, pan la proxima ocazie, ciocu mic in fata stelei. folbalu nu ie pe "daca nu era...daca nu avea...daca..."
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Fir-ar ea sa fie de sportivitate mai Daimoane...
Nu ti se pare ca asta e ipocrizie ? Am dat gol in minutu 96 dupa fault la portar ? ce intelegi prin goluri ciudate, voleul lui Nicolita ?
Ai ma puterea sa recunosti cand trebuie. Acum voi o sa fiti cei mai fideli rapidisti joi, pentru a va revarsa frustrarile acumulate.
Nu ti se pare ca asta e ipocrizie ? Am dat gol in minutu 96 dupa fault la portar ? ce intelegi prin goluri ciudate, voleul lui Nicolita ?
Ai ma puterea sa recunosti cand trebuie. Acum voi o sa fiti cei mai fideli rapidisti joi, pentru a va revarsa frustrarile acumulate.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
aiule.. cand ai dreptate ai.
keshule.. nu mai comentez.. dar poate ca stiu mai multe decat tine.
Aliosha.. asta e ati castigat, fotbalul e fotbal unii castiga altii pierd. cum nici eu nu pot sa zic ca ati castigat din noroc, nici tu nu poti spune ca ati fost mult mai buni decat noi. in afara de o perioada din prima reprizameciul a fost echilibrat.
keshule.. nu mai comentez.. dar poate ca stiu mai multe decat tine.
Aliosha.. asta e ati castigat, fotbalul e fotbal unii castiga altii pierd. cum nici eu nu pot sa zic ca ati castigat din noroc, nici tu nu poti spune ca ati fost mult mai buni decat noi. in afara de o perioada din prima reprizameciul a fost echilibrat.
-
Aliosha, nu n-am patit nimic, da era sa...
Iar acuma fara suparare, aseara gazdele au fost clar echipa mai buna. Totusi in repriza a doua au aratat si cei din Timisoara ceva fotbal, dar victoria gazdelor e absolut meritata. Si asta o spun in calitate de dinamovist care si-ar fi dorit mult de tot un egal.

Iar acuma fara suparare, aseara gazdele au fost clar echipa mai buna. Totusi in repriza a doua au aratat si cei din Timisoara ceva fotbal, dar victoria gazdelor e absolut meritata. Si asta o spun in calitate de dinamovist care si-ar fi dorit mult de tot un egal.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Pana una-alta, Daimoane, a fost ca mine cu alea 3 puncte. Mai multe am scris pe forumu' Steaua.
Urmeaza rrapid. Sa stai linistita, Silvia, c-o sa ne cinsteasca Dana.
Si ce ma mai intreb eu, mai degraba retoric: cam cat mama dracilor o sa mai trebuiasca sa suportam arbitraje asa de jenante cum a avut Steaua la ultimele meciuri din campionat?
Urmeaza rrapid. Sa stai linistita, Silvia, c-o sa ne cinsteasca Dana.

Si ce ma mai intreb eu, mai degraba retoric: cam cat mama dracilor o sa mai trebuiasca sa suportam arbitraje asa de jenante cum a avut Steaua la ultimele meciuri din campionat?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
flufeaneao, numa pentru atata AI intrat? ca sa catz galceava?
(io speram ca pui si tu botu la pariu, ca sustzi rapizii pana la capat! da' nu-i tarziu, ia baga iute o adeziune si te ert)
(io speram ca pui si tu botu la pariu, ca sustzi rapizii pana la capat! da' nu-i tarziu, ia baga iute o adeziune si te ert)
- kant emir
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Adeziune rapida, ca ne mananca emiru cu flufi cu tot :D
Da bre, hai Rapidu
Of, ca m-au pacalit estia deja de-am pus pariu, desi io am prinzipu de a nu face asa ceva, asadar m-au facut sa-mi calc prinzipu.
Io numa o problema am: nu-mi place costumatia la rapidu si-mi place portaru la steaua
ce ma fac?!
Decrete, c.p.
Of, ca m-au pacalit estia deja de-am pus pariu, desi io am prinzipu de a nu face asa ceva, asadar m-au facut sa-mi calc prinzipu.
Io numa o problema am: nu-mi place costumatia la rapidu si-mi place portaru la steaua

Decrete, c.p.

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
nu-mi place costumatia la rapidu
pai ii feliciti la vestiare dupe ce ies din dushuri, ce, numa loredana gruazei ?

-
decida, flufule: sarna de participatzie
o sa ne straduim sa mijcam ceva in directzia vestiarelor, nudurilor si celelalte trebi ce te mai framanta pe talica
butule, cum e cu berea? e legata de pariu? ejt cumva gata sa dai bere celor ce pariaza pe cei mai buni?
(sau puate am inteles io gresit, nah!)
o sa ne straduim sa mijcam ceva in directzia vestiarelor, nudurilor si celelalte trebi ce te mai framanta pe talica
butule, cum e cu berea? e legata de pariu? ejt cumva gata sa dai bere celor ce pariaza pe cei mai buni?
(sau puate am inteles io gresit, nah!)
- kant emir
ati pacalit fata sa se bage in ce nu se pricepe:D
butule, cum se conpleteaza semnaturile noastre:D
aliosha.. acu am fost atent la semnatura ta. total de acord cu tinela faza asta!!!!!
butule, cum se conpleteaza semnaturile noastre:D
aliosha.. acu am fost atent la semnatura ta. total de acord cu tinela faza asta!!!!!
-
-
bah cutuma, parca-i reclama la bere cu no1 since 1947
alexei, ajtia la teveu nu prea au aratat tribunele asear, ziceai ceva acu cateva zile de-un baner surpriza, ce zicea in iel?

alexei, ajtia la teveu nu prea au aratat tribunele asear, ziceai ceva acu cateva zile de-un baner surpriza, ce zicea in iel?
-
Aiule te-ai plimbat prea mult prin fire
http://images.art.com/images/-/Beer---Helping-Ugly-People--C10007026.jpeg

http://images.art.com/images/-/Beer---Helping-Ugly-People--C10007026.jpeg
-
bhuttu scrie:Deci a doua bere de la tine o bem?
Jupane, treaba sta asa: estem trei contra trei, deci da?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
duha scrie:estem trei contra trei
poi nu te baza tu numa pe trei pe trei, ca mai primim inscrieri! shapoi daca invinshii ne-or coplesi prin numarul de bericiuaice (pe care ni le vor aduce la masa neinspiratii sustinatori AI Stelei) n-o fi b'AI, ca s-o gasi freun Rapidist (aaaah, ce placere sa tastezi Rapid! uite: Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid Rapid) care sa te ajute cu beutu! ear daca n-om face fatza (ca tresa recunojt ca-s multz stelistii! stelijt, da' multz - asta o fo pentru butu), om mai pune si la rece, no?
- kant emir
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii