tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
e bine da vez ca nu le rezolv, de egzemplu aveam o dilema ca am zis ca gata cu berea si am castigat dozele alea. dilema era, le iau, le dau, le beau?
da' am rezolvat-o ca pe capac scria "racoreste-te cu 4 doze de skol" si suna fuarte imperativ asa ca nu am avut incotro. ma racoresc.
da' am rezolvat-o ca pe capac scria "racoreste-te cu 4 doze de skol" si suna fuarte imperativ asa ca nu am avut incotro. ma racoresc.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
am zis ca gata cu berea
da' mai bine lamurejte-ma tu de ce, atunci can tze lumea (or berea, vodca, yamsu, cafeaua or pescuitu, or masancur, ceofi!) mai draga se gasejte un doftor, uo conjuctura or pursisinplu tzi se pune ciuca: "gata, de az nu mai perd vremea cu fanclubu!" sau: "aaa, probleme! da' cu alcolu cum mere? - mmpoi o bere-dooshpe acolo! - aaaa, poi asta era! gata cu berea, tratamentul si regimul trebe loate in serios, nu ne jucam!"
ori ca-i postu mare, ori ca tresa slabejt ori ca ie sotzu gravid si tresal sustzii - ce cuada canelui, fics de ce tze mai drag tresa tem pedici? ca parca ai avea de trait fro cinste de ani, din care 15 copilarie si 2 batranetze (casa ai tinp sa te pocaejt, nu degeaba) - restu fiind inflorituarea tineretze, o plenitudine de tinp: si de baut si de iubit, si de halit da' si de postit si de toate celelalte frane pe care toata lumea ten vatza sa (ti) le pui (cat mai des, dadada!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
e bine: amu urmeaza sam fac io probleme de conjtiintsa, ca te-am intors de pe calea cea dreapta
(olaieolaieolaie! daca omu se simte bine, si, mai ales, nu face rau nimanui - poi ce sa nush faca dan blaua? sa sho faca pana so ghiftui, sa ee paosa si so ee de la cap!)
(olaieolaieolaie! daca omu se simte bine, si, mai ales, nu face rau nimanui - poi ce sa nush faca dan blaua? sa sho faca pana so ghiftui, sa ee paosa si so ee de la cap!)
- kant emir
salut, gaga! mae bere? ca uite, ma'c sa beau cafeaua cu river si man treb daca tu jtii sa apreciezi uo cafea trasnet (ca n-am optservat sa comentezi), chiar si inainte/dupa niscai bere
alfel - tuate bine? cum mai mere cu alea? ceva noutatz?
aaaaasa, cu avataru - ai rezolvat risaizueala?
alfel - tuate bine? cum mai mere cu alea? ceva noutatz?
aaaaasa, cu avataru - ai rezolvat risaizueala?
- kant emir
salu kantemire. nu am rezolvat ca am perdut avataru. noutatz cat ncape, cantari, aragaze, scaune, masoni ... eheeee.
iaodi: unde e bre fetele noastre? sinela, alienor ... unde e ele?
iaodi: unde e bre fetele noastre? sinela, alienor ... unde e ele?
- gaga
pacha scrie:Salut Gaga,n-am avut de lucru si mi-am comandat oarece mistret,urs si un pic de caprioara.Ai ceva idei?
salut pacha ... sunt contra vanatului in anii doomii si peste, da' idei este, ne auzim luni ... ba nu ca munc ... martz dupa amiaza.
o sami lipsejti pana atunci barbarule, baibai.
- gaga
-
Daimon - Mesaje: 5074
fu bine, nus in recuperare. cel putin io
iaodi: citesc pe forume diverse si manpietresc.
o tante care are posturi jen: stiti retete de nushce plm prajiturea sau: azi fac ciorba de verishuare si nushce plm, ca postu urmator sa fie: sotzu meu are ciroza hepatica si cancer in gura si a zis cas prea tari perishuarele, ce sa fac?
in plm. a si ca sa fie tacamu complet urmatuarea idiuata i- zis: da-le prin blender si insanatosire grabnica sotzului tau.
nush daca sa rad sau sa plang ... la noi aicisha invincibilii era consideratz proshti. si saracii is superchampioni pe langa ce e in alte curti.

iaodi: citesc pe forume diverse si manpietresc.
o tante care are posturi jen: stiti retete de nushce plm prajiturea sau: azi fac ciorba de verishuare si nushce plm, ca postu urmator sa fie: sotzu meu are ciroza hepatica si cancer in gura si a zis cas prea tari perishuarele, ce sa fac?
in plm. a si ca sa fie tacamu complet urmatuarea idiuata i- zis: da-le prin blender si insanatosire grabnica sotzului tau.
nush daca sa rad sau sa plang ... la noi aicisha invincibilii era consideratz proshti. si saracii is superchampioni pe langa ce e in alte curti.
- gaga
ajteabta pacha, ca az e luni shi svonu lansat de gaga e ca az muncejte! deci maine e martz!
un traditzional salut gaga!(shi lu` gaga)
un traditzional salut gaga!(shi lu` gaga)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
salut gaga
pupa te rog frumos pe toata lumea din partea mea ca e niste oameni rautaciosi care spune ca e doar un mit urban aia cu gripa 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
gaga scrie:...nu am muncit...am amanat pe maine.
nimic mai sinplu pentru o caznica - decinu!
alfel: salutgaga va dorim si dvs!
pupa te rog frumos pe toata lumea din partea mea ...
da' tu ce-ai? itz menajezi pupatuarea, te temi sa nu (mai) iei ceva, ori ... nai cu ce?
- kant emir
Serus Dana! Futi gripa ma-sii
No, amu ma tem shi yo ca-s infestata, ca m-am pupat virtual cu Incoerila
Iote ce mini cu tzatze am gasit
puate te mai inveselesti 

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
nusjtiu...da daca un pigment oarecare (oricare altu, nua sa nu fie masina alba) e sutici bune sau miutze de euroi, iti dai deama tzatzele cat costa!
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
iti dai deama tzatzele cat costa!
dai un ban, da' stAI in fatza!
(nah, zic si io - ca mascul, nu alfel: o pereche de tzatzishuare calumea's nepretzuite; nu se mai pune problema de "cat costa", ci cat merita, sau cat valoreaza)
incohe... da...
(ete nasu: care "da"? ce "da"?)
bah tzest, da nai fro poza si din spate? ca-s CURios si io
salut gaga, nush dacam mai spus az!
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma