"Rapid vs. Steaua" - cu miza!
In Giuleşti vor fi peste 3000 de stelişti
Cu toate că organizatori au alocat un număr de 850 de bilete pentru susţinătorii Stelei, aceştia au reuşit, prin diferite mijloace, să achiziţioneze peste 3000 de bilete. Acest lucru ridică probleme de securitate, pentru că locurile aferente acestora nu sunt amplasate intr-o singură zona a stadionului Giuleşti.
Astfel, un număr important de stelişti se vor amesteca printre fanii rapidişti, existand posibilitatea de izbucnire a unor conflicte. Avand in vedere acest aspect, sarcina organizatorilor de a păstra ordinea pe stadion devine mult mai dificilă.
==========
Cu respiratia tinuta timp de 90 de minute. INVADATI GHENA !
)
Cu toate că organizatori au alocat un număr de 850 de bilete pentru susţinătorii Stelei, aceştia au reuşit, prin diferite mijloace, să achiziţioneze peste 3000 de bilete. Acest lucru ridică probleme de securitate, pentru că locurile aferente acestora nu sunt amplasate intr-o singură zona a stadionului Giuleşti.
Astfel, un număr important de stelişti se vor amesteca printre fanii rapidişti, existand posibilitatea de izbucnire a unor conflicte. Avand in vedere acest aspect, sarcina organizatorilor de a păstra ordinea pe stadion devine mult mai dificilă.
==========
Cu respiratia tinuta timp de 90 de minute. INVADATI GHENA !

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
minunat..sunt din ce in ce mai convins ca se lasa cu suspendari. daca nu a echipelor, cel putin a stadioanelor, asta daca nu cumva astea sunt doar zvonuri si scenarii.
aliosha.. fara sa caut galceava sau ceva.. toata tara stie ca GHENA = ghencea! ori eu stiu ca primul meci se joaca in Giulesti
aliosha.. fara sa caut galceava sau ceva.. toata tara stie ca GHENA = ghencea! ori eu stiu ca primul meci se joaca in Giulesti
-
Daimon - Mesaje: 5074
daimone nu se joaca nici un meci in ghencea,steua joaca pe lia manoliu
sa nu cumva sa patim ce a patit anglia in anii '80,sa fim exclusi din competitiile europene la nivel de cluburi.mai ales ca acum suntem pe val
si cu pariul da,merg pe mana alor nostrii

sa nu cumva sa patim ce a patit anglia in anii '80,sa fim exclusi din competitiile europene la nivel de cluburi.mai ales ca acum suntem pe val

si cu pariul da,merg pe mana alor nostrii
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
In folclorul stadioanelor Giulestiul e "ghena" pt ca acolo sunt "tomberoanele" si "gunoierii". Pancu "tomberon", probabil stii scandarea
) Pe urma, continuand cu rautatile clasice: citez din nou galeria lui dinamo - mereu mult mai inspirata decat cea a stelei in jignirea Rapidului: Daca paduchii ar straluci Giulestiul ar fi Las Vegas. Culmea e ca pot fi atat de inspirati insa ocazional simpatizeaza cu cei pe care ii spurca. Spurcatii am fi noi insa citeam undeva ca pe vremea cuplajelor galeria rapidului statea mai sus decat cea a lui dinamo, se pisa in pungi de "1 leu" si le arunca in capul cainilor. Povestea unu mai in varsta pe nush ce forum, poate gasesc linkul.
)
Acum pt 3 puncte va rog sa explicati de ce tot in folclorul stadioanelor rapidul sunt "tiganii". De ce noi suntem "aurolacii" e arhicunoscut. Aveti cuvantul.
)

Acum pt 3 puncte va rog sa explicati de ce tot in folclorul stadioanelor rapidul sunt "tiganii". De ce noi suntem "aurolacii" e arhicunoscut. Aveti cuvantul.

-
De ce noi suntem "aurolacii" e arhicunoscut
merluc, io unu abarnam, nu m-a interesat deci efectiv nu jtiu. poate ma lumineaza careva.
Spurcatii am fi noi insa citeam undeva ca pe vremea cuplajelor galeria rapidului statea mai sus decat cea a lui dinamo
vrajeala, galeria rapidului intotdeauna a stat la tribuna doa pe centru, de sus pana jos,
dinamo si steaua stateau fie la tribuna intai fie la peluza intai. pe progresu nu-i punem la socoteala ca erau o mana de uameni. la gardurile de separatie intre tribune/peluze erau sectuare pline de militari in termen fie din MApN fie din MI
pe vremea aia suporterii rapidisti erau ca pondere mult mai numerosi, unpleau usor 2-3 sectuare, galeria stelei sau a dinamovijtilor cu greu ar fi unplut un sector. acu cred ca s-au echilibrat ca numar/pondere. cuplajele au fost interesante ca eveniment sportiv da s-au dus dracu cand a intrat rapidu in B

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Vine de la AU 100% (Armata Ultra 100 %). Unii au gasit de cuviinta ca AU se poate asocia cu termenul mai sus amintit.
Ce sa se echilibreze aiule, nu-l blestema pe Sfintul Pastrator al Adevarului Fotbalului cunoscut in emisfera sudica si sub numele de JogaBonito. Cu rapidul tin o mana de romani si f multi rromi. Dinamo pot spune ca are printre cei mai fideli suporteri dar in acelasi timp e si cea mai detestata echipa din tara. Asta apropos de intrebarile pe care si le puneau cainii la cta... "ce ne uraste lumea dom'le" ... "e din cauza ca suntem pe locul 1" (unde plm e emoticonu ala care se tavaleste de ras). Statistica simpatiilor este covarsitoare in favoarea Stelei, mai ales. Rapidu parca era a-4-a cea mai iubita echipa din Romania. dupa Poli, Craiova si Dinamo. Pe vremuri intr-adevar, aveau mai multi sustinatori in tribune decat rivalele Bucurestene. Probabil ca cei 10 ani petrecuti in B au atarnat greu in "economia jocului."
Ce sa se echilibreze aiule, nu-l blestema pe Sfintul Pastrator al Adevarului Fotbalului cunoscut in emisfera sudica si sub numele de JogaBonito. Cu rapidul tin o mana de romani si f multi rromi. Dinamo pot spune ca are printre cei mai fideli suporteri dar in acelasi timp e si cea mai detestata echipa din tara. Asta apropos de intrebarile pe care si le puneau cainii la cta... "ce ne uraste lumea dom'le" ... "e din cauza ca suntem pe locul 1" (unde plm e emoticonu ala care se tavaleste de ras). Statistica simpatiilor este covarsitoare in favoarea Stelei, mai ales. Rapidu parca era a-4-a cea mai iubita echipa din Romania. dupa Poli, Craiova si Dinamo. Pe vremuri intr-adevar, aveau mai multi sustinatori in tribune decat rivalele Bucurestene. Probabil ca cei 10 ani petrecuti in B au atarnat greu in "economia jocului."
-
bre, acu nu jtiu care ar fi ponderea sustinatorilor diferitelor echipe la nivel national, posibil ca steaua sa fie pe primu loc, pe-atunci insa era alfel, poate ca si datorita faptului ca steaua si dinamo abea facusera ochi pe cand rapidu avea deja anii de pensie si o echipa de vis. cert ie ca anii de B au indreptat simpatiile noilor generatii spre alte echipe iar fuarte multi s-au orientat spre echipele momentului, craiova semifinalista in uefa, dinamo semifinalista in cupa canpionilor culminand cu titlul de canpioana continentala al stelei. in urma acestor performante e clar ca s-a produs o migratie a suporterilor spre performerele romaniei de atunci.
intotdeauna pentru noi, ca romani, unde fotbalu ierea considerat slab spre mediocru, o semifinala de cupa europeana echivala cu o cupa intercontinentala si lucrurile nu s-au schinbat nici azi. daca italienii privesc un sfert de cupa europeana intre doo italiene ca un fapt normal, noi il privim ca un miracol, dedicam utrenii si vecernii la patriarhie, dam onoruri prezidentiale iar massmedia amplifica evenimentu evaluandu-l ca cel putin similar cu aselenizarea astfel ca in randu unor mase de uameni usor de manipulat, cu o educatie dobandita printre blocuri, sustinatori sau pseudosustinatori ai fruneia din cele doo conbatante, se najte si se cultiva un sentiment de ura, de dispret si beligerant ajungandu-se la aberatii de tip rasial si fascist. pacat ca uameni cu mult mai mare cultura si educatie se conplac in aceasta mizerie sub demnitatea lor de oameni.
vom trai si vom vedea ce se va intanpla, duamne ajuta!
intotdeauna pentru noi, ca romani, unde fotbalu ierea considerat slab spre mediocru, o semifinala de cupa europeana echivala cu o cupa intercontinentala si lucrurile nu s-au schinbat nici azi. daca italienii privesc un sfert de cupa europeana intre doo italiene ca un fapt normal, noi il privim ca un miracol, dedicam utrenii si vecernii la patriarhie, dam onoruri prezidentiale iar massmedia amplifica evenimentu evaluandu-l ca cel putin similar cu aselenizarea astfel ca in randu unor mase de uameni usor de manipulat, cu o educatie dobandita printre blocuri, sustinatori sau pseudosustinatori ai fruneia din cele doo conbatante, se najte si se cultiva un sentiment de ura, de dispret si beligerant ajungandu-se la aberatii de tip rasial si fascist. pacat ca uameni cu mult mai mare cultura si educatie se conplac in aceasta mizerie sub demnitatea lor de oameni.
vom trai si vom vedea ce se va intanpla, duamne ajuta!
-
bre nu ma poci aptzine,
bre aliosha de une le scotz bre:
totz tsiganii pe care ii shtiu sunt stelisht..pe cuvant daca te'ntzeleg, de fapt pe cuvant daca va intzeleg pe totz ashtea care spunetz prostia asta..acu crezi ca totz suporterii rapidului care simpatizau cu aceasta echipa in perioada aceea au decedat sau se pun la socoteala doar aia care s'au nascut in/dupa decada glorioasa rosh'albastra?
merluc tu crezi ca singurii suporteri ai rapidului sunt cei care vin pe stadion? ai idee catzi rapidishti sunt prin tzara asta? te rog io mult renuntza la astfel de generalizari pentru ca sunt pur shi simplu nishte ineptzii..
bre aliosha de une le scotz bre:
Cu rapidul tin o mana de romani si f multi rromi
totz tsiganii pe care ii shtiu sunt stelisht..pe cuvant daca te'ntzeleg, de fapt pe cuvant daca va intzeleg pe totz ashtea care spunetz prostia asta..acu crezi ca totz suporterii rapidului care simpatizau cu aceasta echipa in perioada aceea au decedat sau se pun la socoteala doar aia care s'au nascut in/dupa decada glorioasa rosh'albastra?
merluc tu crezi ca singurii suporteri ai rapidului sunt cei care vin pe stadion? ai idee catzi rapidishti sunt prin tzara asta? te rog io mult renuntza la astfel de generalizari pentru ca sunt pur shi simplu nishte ineptzii..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Cand o sa terminati voi cu "comunistii" vom termina si noi cu "tziganii". Si viceversa raspunsul e tot acelasi ... nu prea curand.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Haideti bre nu va mai certati ca oameni suntem cu totii. Mie imi place mult cujetarea din semnatura lui decret (alu becali). A scos-o inainte sau dupa ce a citit cartea aia cu codul scrisa de leonardo da vinci? 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Io cred ca atunci cand a vazut cod s-o fi gandit la un shifru si nu l-a interesat ca banii se pastreaza la punga.
-
-
-
bah gaga, lasa bre folbalu si treci inapoi pe haleli c-ajteapta fetele gospodinele retete inedite sa-i uimeasca pe sotii/iubitii lor...macar cu asta
meciu rapid-steaua va fi arbitrat de o brigada din nemtzia. najpa, ajtia nu fluiera penaltiuri nici daca ii taie beregata frunuia in careu
in plus, nea ala de la centru ie cu ghinion pentru steaua, a arbitrat villareal-steaua 2-0
cata lipsa de imaginatie...de ce nu le-a zis atunci auriferii sau australienii. cacat, ma gandeam la cu totu alceva

meciu rapid-steaua va fi arbitrat de o brigada din nemtzia. najpa, ajtia nu fluiera penaltiuri nici daca ii taie beregata frunuia in careu

in plus, nea ala de la centru ie cu ghinion pentru steaua, a arbitrat villareal-steaua 2-0
Vine de la AU 100% (Armata Ultra 100 %). Unii au gasit de cuviinta ca AU se poate asocia cu termenul mai sus amintit.
cata lipsa de imaginatie...de ce nu le-a zis atunci auriferii sau australienii. cacat, ma gandeam la cu totu alceva
-
bah gaga, lasa bre folbalu si treci inapoi pe haleli c-ajteapta fetele gospodinele retete inedite sa-i uimeasca pe sotii/iubitii lor...macar cu asta
n-am bre nica cu folbalu, am io uareshce antipatii pe fanatici in jenere, in spetza aia cu folbal si muzichie. cand eram io mai mica daca nu ascultai death (nemelodic, da?) nu erai ruacher. da personal nam nica cu nime si pe haleli nu mai scriu ca ma bruscat naie si mia zis ca nam aparat fuoto.
hihi: asa cum mam gandit eo la Luca (prizez aurolac la fete nu am trac). Nici io nu ma gandeam la armata ultra care nam abar de la ce vine macar.
dar sa vedem ce zice fanu:
asa mai merge. Ca eu n-am scris gagone g@g@ sau alte d'astea.
eh? ce a inteles?

peseu: zic guzmorning si incerc sa nani ca febra nu ma lasa sa dorm, asa o gripa n-am mai avut de ... ieri. da parca vaz ca nu poc ca sa efectuez marele nani gamiash, hapciu, strnf, mrc si cum mai face nasu mieu.
editesc ca am gasit un interviu cacaletz cu un "ultrash" cautand sa vaz ce plm ie aia AU:
Cine, cum si cand v-a introdus in lumea ros-albastra?
Bunicul meu era fost general MApN, presedintele clubului Steaua, de aici toti membri familiei au fost sustinatori infocati ai Stelei. M-am nascut in familie de Stelisti si locuiam la Drumetului, vis a vis de stadion, tata ma lua la meciurile Stelei de acasa si deplasarile din Bucuresti. Deja de la varsta de 6 ani cand tata nu putea ajunge la stadion, fugeam de acasa sa venim pe stadion.
gaga: care multa scuala a absolvit dei da, becali
Cand ai participat la prima deplasare si ce sentiment ai avut cand ai intrat pe stadion cu cei mari ai galeriei?
Deja la 11 ani am fugit de acasa si am mers dupa Steaua (ma tineam practic dupa cei mai mari) la Cluj, meci care a culminat cu prima bataie mancata de la suporterii adversi.
se instaureaza ura ... bine baetzii, nu uitatzi minorii in drumurile voastre. ei nu uita!
De la ce varsta oficial te puteai numi Ultras Stelist?
Ultras ma puteam numi in 1995 cand impreuna cu mai multi baieti am pus bazele Armatei Ultra, adica 16 ani.
si scoala ghena se facu ...
Acum fiind vorba de AU si de incidente, povesteste-ne cateva din incidentele remarcabile din istoria gruparii.
Primul incident premeditat a avut loc la Piata Iancului, inaintea si dupa meciul cainilor. 50 de baieti din Armata Ultra, inarmati din cap pana in picioare, cu celebrele bombere pe noi intoarse pe portocaliu si cu glugile trase pe cap, am spart toate tramvaiele in care se aflau fanii dinamovisti, acestia fiind practic calcati in picioare.
Cel mai mare incident nu ma pot pronunta care a fost insa. Erau atat de frecvente, incat cainii nu numai ca nu isi permiteau sa mearga la meci dar nici chiar la discoteci, concerte, eram prezenti peste tot. Aparuse chiar si un cantec pe care il cantam cainilor: "voi nu aveti voie la discoteci".
La fiecare meci al echipei dinamo eram pe strazi si bateam, alergam orice avea alb rosu pe el. Tin minte un meci cand noi plecam la Galati din Gara de Nord: Cainii veneau de la Bistrita, noi ii asteptam pe caini in gara, ei stiau ca ii asteptam si au tras semnalul la basarab, sau litila acolo si au fugit. Patrupezii au fugit prin tot orasul! De aici a plecat si cantecul: "cainii erau in gara, Armata le dadea papara..."
dom'le deci decret si ailalantz stelisht au dreptate, ie civilizatz dom'le ce mai
nu mai dau citate ca' pentru rosh albashtrii sunt de pus la botoniera, doar is luate de pe situl steaua.ro. ultima strigare de la je: vaide plv suntetz bolnavi ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
vejti pruaste pentru steaua, portaru portughez carlos s-a accidentat asear si nu va putea juca in meciu de desear si s-ar putea ca nici in derbiu cu dinamo. titular va fi cernea. oricum jiji becali a declarat ca nu ie broblem ca poate apara si iel puarta stelei ca rapidu nici nu va ajunje la puarta. deh, spiritual ca-ntotdeauna 

-
Asta e: Carlos nu joaca. Lu' Victoras i-au rupt javrele clavicula (cand va veni vremea va omoram si noi pe voi !), lui Paraschiv i-au rupt urechea. Bostina nu joaca.
Scopul acestui post este altul : Multa M*** UEFA ! Cu regulamentele voastre penibile. Stadioanele vor ajunge niste locuri publice de alaptat. Sugeti falusul mai marii forurilor internationale crezand ca daca nu permiteti unor oameni sa strige ce le trece prin cap 90 de minute i-ati facut sa isi schimbe parerile si principiile. Notiunea voastra de fair-Play ma scarbeste.
AGAINST MODERN FOOTBAL
Scopul acestui post este altul : Multa M*** UEFA ! Cu regulamentele voastre penibile. Stadioanele vor ajunge niste locuri publice de alaptat. Sugeti falusul mai marii forurilor internationale crezand ca daca nu permiteti unor oameni sa strige ce le trece prin cap 90 de minute i-ati facut sa isi schimbe parerile si principiile. Notiunea voastra de fair-Play ma scarbeste.
AGAINST MODERN FOOTBAL
-
Lasa Aliosha, mai bine sa isi urle ultrasii cele patru clase de frustrari pe stadioane printre seminte scuipate cu gratie nu?
O flegma mare din partea mea pentru toate galeriile ultras din tara si in general din lume asa, ca mi se face scarba cand va vad si va aud.
M*** Steaua si M*** Rapid! ca mi se face rusine ca sunt roman cand va vad cum va dati in stamba si ne faceti de ras in fata lumii intregi.
Asta asa ca sa intru si eu in atmosfera de meci.
O flegma mare din partea mea pentru toate galeriile ultras din tara si in general din lume asa, ca mi se face scarba cand va vad si va aud.
M*** Steaua si M*** Rapid! ca mi se face rusine ca sunt roman cand va vad cum va dati in stamba si ne faceti de ras in fata lumii intregi.
Asta asa ca sa intru si eu in atmosfera de meci.
Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
rajaf, deci sa-ntelejem ca iejti dinamovist, nu? 

-
Nu aiule nu ma duc eu chiar la nivel de caine. Sange galben negru am si stegar pana la moarte.
Si sa stii ca nici cu "Vulturii Negrii" ai mei nu sunt mai mandru, ca de la ei a inceput scarba cand ne-am luat la bataie cu jandarmii in 2001, ca ultrasii nu s-au putut abtine si au trebuit sa sparga geamurile de la autocarul craiovei, si dupa aia jandarmii nu au mai facut discriminare, si le-au dat drumu si la olteni in public.
Si sa stii ca nici cu "Vulturii Negrii" ai mei nu sunt mai mandru, ca de la ei a inceput scarba cand ne-am luat la bataie cu jandarmii in 2001, ca ultrasii nu s-au putut abtine si au trebuit sa sparga geamurile de la autocarul craiovei, si dupa aia jandarmii nu au mai facut discriminare, si le-au dat drumu si la olteni in public.
Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
o clienta de la cazan scrie:sau ar putea renunta cu totul la costumatzia respectiva ce mai meci ar fi ala...
adica te-ar coafa la culme sa-i vezi pa stelijt cu un jnuruletz rosh albastru shi pe rapidijt cu un jnuruletz alb vishiniu legat de poole care se balangane de colo colo pe tot stadionu in fuga lu folbalijt.
Deci io sunt pentru desfintzarea folbalului!Nashte perversiuni!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
paiacec din flori de prun, ma gandeam sa mai invioram si noi umpic jocu asta prafuit
sa-l mai modernizam oleaca (sau primitivizam si mai mult, de fapt).
Decida, auzii si io ca nu joaCA CArlos, asadar una din dileme s-a dus, ramane numa aia cu echipamentul visinelor.

Decida, auzii si io ca nu joaCA CArlos, asadar una din dileme s-a dus, ramane numa aia cu echipamentul visinelor.

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
RajaF, sa ma mai chinui sa iti explic ca ultras nu implica violenta fizica ? O avea rost sa detaliez notiuni pe care tu nu le stapanesti ?
Ia si din partea mea un calduros multa m*** Vulturii Plesuvi, multa **** toronto Maple Leafs si ce mai vrei tu.
)
Ia si din partea mea un calduros multa m*** Vulturii Plesuvi, multa **** toronto Maple Leafs si ce mai vrei tu.

-
mi se face rusine ca sunt roman cand va vad cum va dati in stamba si ne faceti de ras in fata lumii intregi.
lasa bre nu-ti fa probleme, aia p-acolo pe la tine nici macar n-au auzit de romania d-apai de steaua si rapid. dupa ce invata putina geografie trecem la lectia doa: folbalu pt incepatori
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii