)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ierea cat p-aci sa dea un nemernic de copchil cu trotineta peste mine
si io am auzit ca fac ajtia acuma la zarnejti nijte trotinete solide cu bullbar si shasiu de volga. bine dracu ca n-a intrat in tine ca abtzibild pe dn1 iti facea matizu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre ie prea aglomerat p-acilea acush se strica de tot shandramaua. mie imi da "server tu bizi" din 5 in 5 minute. oamenii nu mai lucra in tara asta? alta treaba decat sa stea pe net n-au ?
-

Daimon - Mesaje: 5074
MiG29 scrie: daca incerci sa te uitz printr-un fund de sticla de br nu merje.
da' daca sticla ie plina, mai stai tu sa te uitz la suare?
si crecar merge sa te uitz prin curu sticlii, daca berea ie neagraneagra (si sticla plina - daca te lasa inima sa te uitz prin ia in locso bei)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Daïmon scrie: oamenii nu mai lucra in tara asta? alta treaba decat sa stea pe net n-au ?
ba da, lucru yo, de acu shi pana la 10 juma! te las in locu meu pa server daca vrei, ca m-am dat jos dipa hard

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
vaz ca s-o facut 6. nu mai stau nici eu pe aici, trebi si de la 8 cica am program de baut. da' chiar n-am nici stare nici chef nici nimic.
-

daimuane, tzin sa te anuntz k mi-am cumparat revista unica. asta pt k te rodea grija pe alte threaduri de ce reviste cumpar io. tzi se pare suficient de matur? 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
lasa, Ana, ca shi el are un Popcorn ascuns sub saltea, sjtiu yo 
- o_tzestoasa
- Junior Member
mompins curiozitatea sa intru pe situl ala din banerul cu skaterul si uite peste ce am dat:
o testoasa indragostita
o testoasa indragostita
- Fişiere ataşate
-
- pentru testoasa.jpg (77.9 KiB) Vizualizat de 1615 ori
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
gigiell, super tareeeeee frateeeeeee
in lta ordine de ise, am cetit cele doo jurnale noi aparute, ambele semnate de veronica shi m-am spariat

- o_tzestoasa
- Junior Member
bah deci care stie sa zica la inculta de mine din ce tzara de origine is nenii system of a down astia de racneste "the most lonliest day of my life"
pe niste acorduri de taiere frumoasa de vene... de-mi vine sa mor de ciuda?
pe niste acorduri de taiere frumoasa de vene... de-mi vine sa mor de ciuda?sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
o_tzestoasa scrie:~p lasa, Ana, ca shi el are un Popcorn ascuns sub saltea, sjtiu yo
acuma Daimonu' are poster cu Piff si Hercule pe usha
Popcornu' mai peste cativa ani, asa... :pPink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-

Mirela - Mesaje: 2566
de cand scuate plaiboiu dividie, nu mai citesc reviste:Do_tzestoasa scrie:~p lasa, Ana, ca shi el are un Popcorn ascuns sub saltea, sjtiu yo
shakule.. Cosmo ti-ai luat?
-

auzi daimone, lasa tu vrajeala si zi-mi cand imi dai inapoi colectia de "cutezatorii"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

cubu scrie:fluf, System of a Down is armeni, da nu stiu exact daca-s nascuti acolo sau strabunicii lor au navigat pe caucioace pana in America.
da, pai dupe numele lu nenea solistu ma gandeam si io ca-s armeni, da' stiu ca-s multi armeni care la un moment dat au avut caucioace
Si ce ma oftica cel mai tare e ca "the lonliest day of my life" mergea perfect pe fraza muzicala

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Si ce ma oftica cel mai tare e ca "the lonliest day of my life" mergea perfect pe fraza muzicala
Ej cam deprimata flufleable!Sa treci pa la mine pa la rafinarie saz dau o doza de mitilic.Shi dup-aia vedem noi ci-om mai face.

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
pacha cand treci prin TM poate organizam o mini intalnire forumistica.. eh..chiar ma gandeam ca acu' is singuru din Timisoara care mai activeaza serios pe aici..
-