RajaF, sa ma mai chinui sa iti explic ca ultras nu implica violenta fizica ?
pardon dar:
Asta e: Carlos nu joaca. Lu' Victoras i-au rupt javrele clavicula (cand va veni vremea va omoram si noi pe voi !), lui Paraschiv i-au rupt urechea. Bostina nu joaca.
postul asta ce implica? Flori si imbratisari cu bata?
Si te rog frumos nu imi insulta inteligenta. Stii mai bine ca mine ca ei sunt singurii responsabili de violenta din tribune.
Sau vrei sa te trimit pe steaua.ro sa citesti declaratiile mandre facute de fratele tau ultras stelist despre "luptele" date cu dinamovistii si cum au spart geamurile tuturor tramvaielor cand cainii erau in ele.
Sau vrei sa imi spui tu mie ca daca eu ma duc in Ghencea imbracat intru-n tricou visiniu o sa fiu infrant de polemica superioara a ultrasilor si o sa plec acasa. Sa fim seriosi... sau vrei sa iti mai detaliez notiuni pe care nu le stapanesti?
aiule nu e chiar asa, ca toata uefa sta cu un "eye" pe noi (:D) si de abia asteapta sa o pecim.
edit: si vreau sa ma scuz pentru postul cu m*** Steaua si Rapid. Cluburile nu au facut nimic rau. ce vroiam sa zic de fapt era m*** Armata Ultra si m*** tuturor celor ca ei.