da' adevaru' e ca e cam gri peisajul muzical romanesc. ma bucur oricand apare ceva diferit de rahaturile comerciale de dat din buric. stii aia din clipurile cu masini streine si gagici dezbracate. si cel putin in spectrul ska-punk de la noi e destul de pustiu. asa ca sunt binevenite trupe noi care incearca si ele ceva. normal ca n-ai cum sa i compari cu mad caddies daca la asta se gandea leshark cand zicea de genialitate. da oricum... zdraganici, melc codobelc, sau alte teme celebre mie mi se pare ca nu e cazul sa le dai in cap unora care au curajul sa cante ceva ce nu e pe val in romania, din pacate. un pic de sprijin eu zic ca e binevenit pentru niste rookies ca astia de la pistol. e cam monoton sa i urmaresc numai pe emil si alte foarte putine trupe de gen. cu cat mai multe cu atat mai bine.
pana una alta am auzit ca sambata e concert in vama cu emil si... pistol in deschidere. o fi intamplator ca emil ii iau a treia oara sa cante in deschiderea lor?
si tre... mai poti sa incerci si Dance Hall Crashers, daca gasesti albumul Honey I'm Homely ti-l recomand cu caldura.