Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Weet-weet scrie:Older, pe la mine, capacele gurilor de canal, cele cu 6 gauri aduceau noroc baietilor, iar cele cu 4, fetelor. Si cand trecea o masina nagra trebuia sa zici " stop masina neagra cand sa am noroc"
Se pare ca fiecare curte de bloc are (avea) ritualul propriu

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
azi mi-am dat seama k nu mai sunt adolescenta
ti-a mijit paru la pitpalac?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
shaki, culmea ie ca asta m-a mirat si pe mine, vezi sa nu fii spana 

-
cine? cine? fluff a avut si chestii mai dragutze decat asta...
iesit: shakule is fro 6 ani de cand nu mai esti adolescenta.. iar in ceea ce ii priveste pe pretenii tai.. chestia asta variaza.. dar oricum.. nu mai e nici ei.. de multa vreme..
iesit: shakule is fro 6 ani de cand nu mai esti adolescenta.. iar in ceea ce ii priveste pe pretenii tai.. chestia asta variaza.. dar oricum.. nu mai e nici ei.. de multa vreme..
-
Daimon - Mesaje: 5074
chestia asta variaza
jtim asta bre, vino cu noutati

-
Daïmon scrie:fluff a avut si chestii mai dragutze decat asta...
care bre?

Fac si io acu ca Dexter: aaaah, my latest creation... compleeeted!

Acu, serios, asta chiar mi se pare foarte reusita, if not the best I've written so far.
ps - mersi, weet-weet, da' daca se poate, vb. lu Daimon: cine? cine? ('nafar de darky

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Cu cati iti bati mai mult joc de-o femeie cu atat te iubeste mai mult.
..................................................................................................................
Daca insa faci greseala sa te implici, sa fii dragut, sa incepi sa ai grija de ele, sa-ti pese de ce spun si ce simt si ce vor....vai de capul tau.
De acord... din pacate...
Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
Djinn scrie:ps - mersi, weet-weet, da' daca se poate, vb. lu Daimon: cine? cine? ('nafar de darky)
ma nush la cine se referea weet, dar eu m-am simtit

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
A fost totala aia de saptamana trecuta, bhuttule
"Dernií¨re éclipse totale intéressant le continent africain avant celle du 3 novembre 2013" cam asa zice un site..
Djinn, eu am zis asa, ca no, cine stie, in caz ca, vreo chestie.. Si da, e si el vampir, da e vampir bun
bun rau de tot..
"Dernií¨re éclipse totale intéressant le continent africain avant celle du 3 novembre 2013" cam asa zice un site..
Djinn, eu am zis asa, ca no, cine stie, in caz ca, vreo chestie.. Si da, e si el vampir, da e vampir bun

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Miri, trist, fuarte trist 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
Sephinoro, ultimul tau post m-a facut sa-mi amintesc de niste timpuri....numai ca era un Azor, nu Tarzan
...si eu nu l-am batut...
Bai whatever, ce i-ai facut baiatului de e asa suparat pe viatza??
Acum ai realizat ca tembenovelele sunt doar niste filme proaste cu happy end??
ar trebui sa te-ntalnesti cu un om albastru (il gasesti aici pe forum) sa stati la un pahar de vorba ( ca si-asa nu are cu cine iesi de Valentine, 8 martie). Cred ca v-ati intelege de minune!!

Relaxatul scrie: Nici nu stiu de ce sunt asa trist.Whatever.
Bai whatever, ce i-ai facut baiatului de e asa suparat pe viatza??
Relaxatul scrie:...opiniile romantice au fost zdruncinate de mult si...
Acum ai realizat ca tembenovelele sunt doar niste filme proaste cu happy end??
Relaxatul scrie:...Ideea e ca am douazeci si ceva de ani si inca ma mai intreb ce rost are sa ne strofocam sa ne cuplam cu cate-o tampita sau cu cate-o nebuna ca dupa aia sa avem de indurat tot felul de rahaturi (evident tema cea mai terfelita pe aici - chestiile de corason).
ar trebui sa te-ntalnesti cu un om albastru (il gasesti aici pe forum) sa stati la un pahar de vorba ( ca si-asa nu are cu cine iesi de Valentine, 8 martie). Cred ca v-ati intelege de minune!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale