de weed13 » Sâm Apr 01, 2006 12:02 am
deci asta este o mica lectie de gramatica, si va zic asta doar asa, de imagine.
anume, mare atentie la verbul "a fute" (forma infinitiva). astfel, verbul asta este singurul verb care are forma reflexiva si forma nereflexiva. adica nu ii singuru, dar schimba radical intelesul morfosintactic al expresiei.
astfel, conjugarea normala este:
eu fut
tu futi
el/ea fute
noi futem
voi futeti
ei/ele fut
nimic anormal pana aici, dar cand conjugam reflexiv, deja se schinba problema:
eu ma fut (pe mine insumi ma, -m) = adica fac laba, deci ii mult mai usor de zis asa
tu te futi(pe tine) = adica te futi cu cineva, care nu ii acelasi lucru cu tu futi.. o femeie sa zicem, care se poate interpreta ca ii tragi tzeapa.
el/ea se fute = foarte corect, in sensu ca de abia aici ajungem unde vrem toti, adica la orgasm, iar altii la bere
noi ne futem = intre noi, ceea ce ie bine daca ne stim de mult, ca evitam BTS-urile
voi va futeti = ceea ce ne dorim si noua
ei/ele se fut = speram cu noi, daca nu, mai ada doo tuborg, ca mi-i uscat gatu.
astfel, mare atentie la ce scrieti, deoarece in functie de folosirea reflexiva a formei verbului, lumea poate ajunge la urmatoarele concluzii: ori ma fut in sensu de fac sex, ceea ce ie bine; ori fut in sensu de trag tzeapa, ceea ce nu ie bine; ori fac laba, ceea ce ie bine, da numa pe moment, si invariabil transmite o stare de mila ulterioara, ascunsa sub forma unei simple dar cuprinzatoare propozitii: "te-n pula mea de labar!"