C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
capshunare, mersi mult, cand urarea vine de la tine inseamna ca cel putin juma din pogoanele plantate cu orz se vor face in ciuda inundatiilor 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci da. iera si tinpu sa mai scriu si pe aicia, ca duar thredu asta ie fuarte special ptr mine. si daca tot ie primu post dupa multa vreme (hoo, nu datz cu paru ca nu ie chear asa multa), atuncia profit si io de ocazia care este, ca sa ii urez la multzean stropitzi de techila lu aiu, care este.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Seara buna tutulor lunaticilor!
Azi am trecut pa langa complexul national lia manoliu.Cata nesimtire si indiferenta domle! Curge rugina pa tabala aia de la poarta principala.Halal.Baixule, potzi sa faci o minicronica la gazeta delo sport pe treaba asta.
Inca mai traiesc.Azi am aflat ca fordu mondeo are distributzia pe lantz shi are shi doo axe cu came, cu tachetzi hidraulici, iar un injector ie 15 bulioane ROL.Deci nu va loatz mondeo!(are patru injectoare):D
A cui ie ziua azi?Sa curga techila!LMA!
Azi am trecut pa langa complexul national lia manoliu.Cata nesimtire si indiferenta domle! Curge rugina pa tabala aia de la poarta principala.Halal.Baixule, potzi sa faci o minicronica la gazeta delo sport pe treaba asta.

Inca mai traiesc.Azi am aflat ca fordu mondeo are distributzia pe lantz shi are shi doo axe cu came, cu tachetzi hidraulici, iar un injector ie 15 bulioane ROL.Deci nu va loatz mondeo!(are patru injectoare):D
A cui ie ziua azi?Sa curga techila!LMA!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
mersi voinice, insa cadou daca ie sa fie, mil face capriorii nu tu, da?
-
bre ienbi, vazui cum face kante miru, pune rimotu pe who's online, se ducen intralelui si porma are pretentii ca vegheaza feceu, adica labageli comuniste ieftine
-
bon dimine,
la mare ie suare si cald
marea ie calma
aiu vegheaza nu hiberneaza, da?
la mare ie suare si cald
marea ie calma
aiu vegheaza nu hiberneaza, da?
-
ie suare, suare da nu creca ie de plaja, cam traje la ovare 

-
buenos dias
eri am consumat oareşce cu nişte consumatori, şi acu am bile in creer. cam duare.
eri am consumat oareşce cu nişte consumatori, şi acu am bile in creer. cam duare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aiule, grija ta pt mine ie induioshatuare 
ajuns biro dupe ce am aflat pt a nu shtiu cata oara k trenu se limiteaza la statzia eroilor. intr-o zi o sa-i intreb cum se calculeaza limita aia shi prin ce metoda...

ajuns biro dupe ce am aflat pt a nu shtiu cata oara k trenu se limiteaza la statzia eroilor. intr-o zi o sa-i intreb cum se calculeaza limita aia shi prin ce metoda...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
traditzionalu` ser`us tutulor asupritzilor muncitori!
aiule, marea o sa mai fie calma pana pe la pranz,ashea, ca vine viitura de la braila bre! ashea ca pune cearceafu mai departe de apa azi!
aiule, marea o sa mai fie calma pana pe la pranz,ashea, ca vine viitura de la braila bre! ashea ca pune cearceafu mai departe de apa azi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
vash spune zmorning in conditiile in care mash fi trezit fara sa imi fie somn si incercand sa pun muzica sa remearga ...
am dat peste imeu unde un om drag ma mesagea si ...
iam raspuns moment in care dupa doo trei replici ...
mam dus iute la buda secunda in care ...
suna telefonu, a doua secunda a fo crezaciunea ca e angajatoru' si ...
am iesit cu izmenelen vine ...
secunda in care si rezidentu partii a doua a patului venea cu ochhinchisi ca noctambulii cu telefonun mana catre buda ...
moment in care vorbitoru de pe iahu mia comunicat ca i sa taiat corentu in localitatea aia de cacat a lui ...
moment in care mi-am amintit de adjectiv si i-am zis ce a intrerupt ...
moment in care mia zis: scuze ma mai suna cineva te sun io mai incolo.
deci: NUguzmornin.
am dat peste imeu unde un om drag ma mesagea si ...
iam raspuns moment in care dupa doo trei replici ...
mam dus iute la buda secunda in care ...
suna telefonu, a doua secunda a fo crezaciunea ca e angajatoru' si ...
am iesit cu izmenelen vine ...
secunda in care si rezidentu partii a doua a patului venea cu ochhinchisi ca noctambulii cu telefonun mana catre buda ...
moment in care vorbitoru de pe iahu mia comunicat ca i sa taiat corentu in localitatea aia de cacat a lui ...
moment in care mi-am amintit de adjectiv si i-am zis ce a intrerupt ...
moment in care mia zis: scuze ma mai suna cineva te sun io mai incolo.
deci: NUguzmornin.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga, ne-ai lasat in suspans: ai finalizat cu bine actziune defecoasí£ au ba?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
pupăm SOD.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
gaga*, memetShol, piskeshu
in alta dezordine de idei uite unde unbla golanii (nu io) cand scrie flufa
gaga*, memetShol, piskeshu
in alta dezordine de idei uite unde unbla golanii (nu io) cand scrie flufa
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Seara buna tutulor martzienilor, ca mae umpic din martzi.
Azi am trecut iar pe langa complexu ala!Rushine natzionala!
Alfel zis, : sa-m bag poola!Creca am hemoroizi!Ma duare-n cur!:D
uitnei hiustoan cica a devenit dependenta de cocaina.plm, faima duce de rapa pe uom.
Nu drogurilor!Ma pish pa ele!
Azi am trecut iar pe langa complexu ala!Rushine natzionala!
Alfel zis, : sa-m bag poola!Creca am hemoroizi!Ma duare-n cur!:D
uitnei hiustoan cica a devenit dependenta de cocaina.plm, faima duce de rapa pe uom.
Nu drogurilor!Ma pish pa ele!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901