C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimine
la mare ie suare si cald
marea ie linijtita si in port pustiu de unde trajem concluzia ca comertu exterior romanesc ie pe calea cea buna a autodesfiintarii
shaki, enitaim mai diar...enitaim
file, mersi de grije da io stau pe barca bre, poasa vina si braila, ma duare la salam
da kante miru undei? iar shia loat liber?
la mare ie suare si cald
marea ie linijtita si in port pustiu de unde trajem concluzia ca comertu exterior romanesc ie pe calea cea buna a autodesfiintarii
shaki, enitaim mai diar...enitaim
file, mersi de grije da io stau pe barca bre, poasa vina si braila, ma duare la salam
da kante miru undei? iar shia loat liber?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
miercuri, zi de refacere! cabesa e cam incetzoshat, da` pana mai dupe pranz, ashea, sper sa nu ma deranjeze nime!
ser`us!
ca sa-l scutesc pe aiu de-un anuntz, anuntz io ca shtiu ca azi apare pe eibisi episodu opshpe, deci maine la noi, deci poimaine il vad!
shi finca veni vorba de aiu, bre, ai de grija shi cu barca sheea, ca nu cumva din barca amarata(nu amí£ratí£!) la mal sa n-ai o barca in mishlocu apii! asha ca mola paramele shi fuji(nu kodak) la turci!;)
ser`us!
ca sa-l scutesc pe aiu de-un anuntz, anuntz io ca shtiu ca azi apare pe eibisi episodu opshpe, deci maine la noi, deci poimaine il vad!
shi finca veni vorba de aiu, bre, ai de grija shi cu barca sheea, ca nu cumva din barca amarata(nu amí£ratí£!) la mal sa n-ai o barca in mishlocu apii! asha ca mola paramele shi fuji(nu kodak) la turci!;)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
deci neatza...aici imi bag poola ca iar a venit ninja....creca aici sa antrenau japonezii frate ca asta e fics tzara lu ninja tuata ziua
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
să trăească SODi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
SODi, merluc, incerc să mă detaşez de subiect sau măcar să nu il privesc dpdv al suporterului, dar in mod sigur maine de pe la 17.00 incolo o să am o intreagă grădină de morcovi in rect.
ANTI
-
[quote="baixinho ©"]SODi, merluc, incerc să]
pup baics pt asta de sus.
alfel saliu, planurile nu e intodeauna ce par a fi.
alfel: bag pla in melitzie ca suna la ushe la mine continuu si precis numa finca am luat (legal) locu de parcare alu sectoristu de la scara de alaturi, sa ma pish pe iel.
pup baics pt asta de sus.
alfel saliu, planurile nu e intodeauna ce par a fi.
alfel: bag pla in melitzie ca suna la ushe la mine continuu si precis numa finca am luat (legal) locu de parcare alu sectoristu de la scara de alaturi, sa ma pish pe iel.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
salutam bobor
venitam din port unde ie la fel de pustiu
bate putin briza deci shaki nui de plaje inca. stei blanda, teanunt io
flufa, ce plan bre? singuru terminal de containere mai activat ie cel din ajijea unde mai mijca ceva si ala nici macar nui al nostru ie al dpa(dubai port authority), in rest sufla vantu macaralele precum salciile.
file, deci pe eibisi lost 18 se difuzeaza azi, maine il gasejti pe torrente si poimaine ai si suburile, deci poimaine poti sal vezi, asta in caz ca nu jtiai
pe sod si jijica o sai salut cand ma vor saluta si iei, momental au tandreturi separate, bilaterale si independente
pe gaga o salut pe tredu iei
venitam din port unde ie la fel de pustiu
bate putin briza deci shaki nui de plaje inca. stei blanda, teanunt io
flufa, ce plan bre? singuru terminal de containere mai activat ie cel din ajijea unde mai mijca ceva si ala nici macar nui al nostru ie al dpa(dubai port authority), in rest sufla vantu macaralele precum salciile.
file, deci pe eibisi lost 18 se difuzeaza azi, maine il gasejti pe torrente si poimaine ai si suburile, deci poimaine poti sal vezi, asta in caz ca nu jtiai
pe sod si jijica o sai salut cand ma vor saluta si iei, momental au tandreturi separate, bilaterale si independente
pe gaga o salut pe tredu iei
-
io voiam aici. raule care ejti
team salutat de dimine pe tredu tau, tiam transmis ca mie pohta de marinate si mai tratat cu sictiru pe carel oferi nanucilor gospodine
sodilicutzicu, cand tzoi desprinde ventuzele rujate de jinjiile lu jijica mai stam de vorba

-
eyewitness scrie:in rest sufla vantu macaralele precum salciile.
si care ei sa planjea ca n-o sa-si mai poata transporta tot volumu de marfa pe calea ferata daca intra in reparatii Bucuresti-Constanta si sa vezi atunci contrastalii si despagubiri, ca nu pot baga tot pe auto, ca taman in aceeasi perioada se repara si rutieru

ps - Mai ie si Maersku langa South Container Terminal, cica si ala merjea bine-ntr-o vreme....
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
eyewitness scrie:sodilicutzicu, cand tzoi desprinde ventuzele rujate de jinjiile lu jijica mai stam de vorba
deci bre ochios mic si rumen in obrajori, aici imi erai? uf doamne, ca bineai venit bre. cum ie in pontu euxin?
-
SOD - Mesaje: 6035
ochios mic si rumen in obrajori
cum plm deai ghicit?

mam bronzat ca tractorijtii
sunt suparat pe tine, numajuti deloc la kakuska industriala si miai promis

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=466387#post466387
-
bre, jtiu cam promis sio sa ma tiu de cuvant. maine asta fac. ma jur pe rosu. auzi bre ochila, daca e ceva, pe 10 mai dam o tura pana prin olanda cea frumos crescuta verde si limpede ca lsd-ul? ca cica ie rost de folbal peacolo.
-
SOD - Mesaje: 6035
bag p00la in iel de sorin cartzu cu autocamioane, autobuze si tractuare plasate pe linia portii. bre, imi bag p00la in iel de ANTIFOLBAL. bah, la baietii ajtia de la sportu pot sa le fiu si io antrenor, nu trebe sa le spui decat, bah intrati pe teren si jucati folbal, adica jucati ce jtiti voi. ie suficient. da ce plm folbal sa joci cand ai in fata o echipa destructiva?
savarina mea insiropata, mie teama ca ma invita jijica inaintea ta la cules de lalele pe 10 mai mai ales ca de mult imi zicea "bah aiule, plm, miaj dori si io nijte saboti daia olandejii, meseriasi"
savarina mea insiropata, mie teama ca ma invita jijica inaintea ta la cules de lalele pe 10 mai mai ales ca de mult imi zicea "bah aiule, plm, miaj dori si io nijte saboti daia olandejii, meseriasi"

-
team salutat de dimine pe tredu tau, tiam transmis ca mie pohta de marinate si mai tratat cu sictiru pe carel oferi nanucilor gospodine
mere de kkt netu si nam ajuns acolo plm.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
SOD scrie:ca cica ie rost de folbal peacolo.
aiule, nu te mai agita, ca nu pricepe. cinci ore m-am chinuit sa-i explic cum e treaba, dar n-a priceput nimic. o tinea una si buna ca vitezistii in sus si vitezistii in jos. culmea e ca din cand in cand avea momente de luciditate si recunoastea ca capciorii e mai in forma, da dupa aia o lua iar pe aratura.
ANTI
-
jijica, pozitia mea o cunojti, de cand jiji oieru nea bagat in B pt 150.000 para in 2003 siam pierdut la masa verde cu bacaul cu 0-3 ceea ce nea trimis pachet in B ma cam pish pe anumite echipe de aia fac un efort deosebit sa fiu obiectiv. putea sal ia pe dinita si alfel. tu iejti singuru care inteleje.
vrei sati zic o chestie mijto, calda si hot? ia batut hienele pe iubitii tai, uamenii lu cartzu, cu 1-0, sia razbunat tuate echipele bucurejtene si mai vrei sati spui ca din 15 punte posibile in retur am loat 13 si ca am marcat 9 buabe si nam loat niciunu? sau le jtii?
vrei sati zic o chestie mijto, calda si hot? ia batut hienele pe iubitii tai, uamenii lu cartzu, cu 1-0, sia razbunat tuate echipele bucurejtene si mai vrei sati spui ca din 15 punte posibile in retur am loat 13 si ca am marcat 9 buabe si nam loat niciunu? sau le jtii?
-
serustoc.
corcodushe, orhidee parfumata, eram az intro anumita parte a clujului cu nejte trebur inportante de stateam aiurea, fics vizavi de hotel sportu. cand la un moment dat, am vazut o figura cunoscuta in spate la o tejghea acol, sau ce plm era aia. asa ca am tras aier in piept, miam facut curaj, si am intrat. care femeie mio zis : buna ziua! va pot ajuta cu ceva? pai da, deci am un prieten care o zis ca are ceva trebi la cj, si ma ruaga sa vin sa va transmit un mesaj. deci, sangeeeeeeee!
ai cuvantu meu ca mio raspuns ca vai Doamne, sper sa nu mai vina anu asta, ca iar o sa imi sara in cap oaspetii de la etajul unu, si iar ramanem fara jumate din micul dejun. deci in alte cuvinte, ejt ajteptat de mai multa lume.
corcodushe, orhidee parfumata, eram az intro anumita parte a clujului cu nejte trebur inportante de stateam aiurea, fics vizavi de hotel sportu. cand la un moment dat, am vazut o figura cunoscuta in spate la o tejghea acol, sau ce plm era aia. asa ca am tras aier in piept, miam facut curaj, si am intrat. care femeie mio zis : buna ziua! va pot ajuta cu ceva? pai da, deci am un prieten care o zis ca are ceva trebi la cj, si ma ruaga sa vin sa va transmit un mesaj. deci, sangeeeeeeee!
ai cuvantu meu ca mio raspuns ca vai Doamne, sper sa nu mai vina anu asta, ca iar o sa imi sara in cap oaspetii de la etajul unu, si iar ramanem fara jumate din micul dejun. deci in alte cuvinte, ejt ajteptat de mai multa lume.

-
weed13 - Mesaje: 1868
kante mire, gata bre, intran schinb ca io ies
revin maine pe la 6
revin maine pe la 6
-