"Rapid vs. Steaua" - cu miza!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Daimon » Sâm Apr 01, 2006 3:17 am

deci varu h0va zice bine... sunteti penibili... voi arienii plii.
io zic ori sa va lasati de meserie ori sa va schinbati repertoriu:D
Daimon

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 01, 2006 7:57 am

pe saitu uiefa:

"steaua a obtinut un punt pretios in meciu cu rapid"

aberant
corect ar fi fost: "rapid a obtinut un punt pretios in meciu cu steaua"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cutuma© » Sâm Apr 01, 2006 11:08 am

Daïmon scrie:deci varu h0va zice bine... sunteti penibili... voi arienii plii.
io zic ori sa va lasati de meserie ori sa va schinbati repertoriu:D

News Flash : aici se vorbeste despre Steaua si rapid. Fanii Politehnicii din Timisoara sunt rugati sa intre aici -> http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=3249

iar cei ai Fulgerului Bragadiru aici -> http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=465816#post465816
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde nocturna » Sâm Apr 01, 2006 11:28 am

daimoane, de cate ori tzi-am zis sa nu-tzi mai injectezi benzin?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Daimon » Sâm Apr 01, 2006 12:39 pm

ciavetz bre! ? io am vorbit numa de steaua si de rapid aci.. continuand ideile altor forumijti.

bre.. probleme pe via nocturna? ca vad ca azi esti mai antipatica decat de obicei
Daimon

Mesajde bhuttu » Sâm Apr 01, 2006 7:22 pm

Aveam, deci, toate motivele sa ne dezlantuim in tribune impotriva rapidistilor si, totusi, nu am facut-o. De-a lungul meciului, in zona ocupata de suporterii stelisti nu s-a auzit o singura scandare rasista, si au avut loc foarte putine scandari obscene. Rapidistii, in, schimb, s-au simtit ca pestele in apa: au dat drumul la celebrele "M**e Steaua, na la p**a", "Mirel Radoi, sa-mi bag p**a in mortii tai", continuand cu repertoriul uzual. Nu a fost vorba doar de peluza lor, ci de intreg stadionul, adica de cei 17.000 de rapidisti albi ca laptele, aceiasi care nu conteneau sa urle din toti rarunchii, cu femei si copii cu tot, "cine sare, huliganii". Cum am raspuns noi ? Aplauze ironice, numai ca ironia fina nu prinde in Giulesti, e destul s-o incerci si ti se mai raspunde cu un "M**e".

Am avut si noi momentele noastre de rebeliune, sa recunoastem. La imnul Rapidului ne-am intors cu spatele, cu degetele din mijloc ridicate. Exista vreo problema ? Ne poate obliga cineva sa respectam asemenea hal de suporteri ai unui asemenea hal de club ? NU. Nu ii respectam, si nici nu o vom face vreodata. Si nimeni nu ne poate condamna pentru asta ! I-am strigat lui Lucescu la scorul de 0 - 1 "Razvane, suna-l pe tac-tu". Vreo problema ? In cazul in care cineva nu-si mai aduce aminte, Razvan Lucescu ne-a facut acum cativa ani "aurolaci" fara menajamente in Prosport Magazin. E prea mare pretul pe care i l-am platit ? Nu ar merita mult mai mult ?

SURSA: http://www.fcsteaua.ro
Intreg articolul aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2288
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 01, 2006 7:37 pm

butulica, stii ce faci tu acum? ceva de jenu : io pup puala popii popa pupa puala mea. asta-i amatorism juvenil.

ce plm, orice rapidist normal iti va spune ca in tur ati fost mai buni, ce plm vrei mai mult?

mai bine refa postu ala stufos cu meciu pe care zici ca l-ai pierdut, ar fi mult mai interesant, cred io.
eyewitness

Mesajde bhuttu » Sâm Apr 01, 2006 8:32 pm

Mie doar mi-a placut cum a scris nenea ala. Cer scuze de inadecvare. Oricum, era vorba de suporteri, nu de meci.

Sa refac postul ala zau ca mi-e lene. Ideile de baza era ca:
1. Steaua a castigat prima repriza, Razvan Lucescu a castigat repriza a doua.
2. Olaroiu trebuia sa ramana la 4-4-2, cu Oprita varf in fata lui Dica, nu sa treaca la 4-5-1, cu Cristocea in centru si Dica varf impins, pentru ca nici unul dintre ei nu da randament in pozitiile astea.
3. Olaroiu nu trebuia sa inchida jocul, si-i bateam la scor.
4. Nu prea avem rezerve.
5. Ne calificam in semifinale.
6. Luam UEFA, pentru ca Middlesborough - de care-mi era cel mai frica - o sa fie probabil scosi de Basel, dupa 2-0 in Elvetia.

Si a-propos, am si-o poza misto, de pe gsp.ro:
Fişiere ataşate
2006-04-01 Coregrafie Basel.jpg
2006-04-01 Coregrafie Basel.jpg (168.25 KiB) Vizualizat de 4588 ori
bhuttu

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 01, 2006 8:52 pm

1. Steaua a castigat prima repriza, Razvan Lucescu a castigat repriza a doua

steaua a castigat prima repriza, rapid a avansat in repriza a doa ca asa a frut olaroiu, steaua s-a retras. ce-am vazut io

2. Olaroiu trebuia sa ramana la 4-4-2, cu Oprita varf in fata lui Dica, nu sa treaca la 4-5-1, cu Cristocea in centru si Dica varf impins, pentru ca nici unul dintre ei nu da randament in pozitiile astea.

vezi puntu 1

3. Olaroiu nu trebuia sa inchida jocul, si-i bateam la scor.

vezi puntu 1

4. Nu prea avem rezerve.

normal, o parte din rezerve sunt titulari, rapid sta mult mai prost la capitolu asta

5. Ne calificam in semifinale

da, sansele vuastre sunt mult mai mari decat ale adversarei

6. Luam UEFA, pentru ca Middlesborough - de care-mi era cel mai frica - o sa fie probabil scosi de Basel, dupa 2-0 in Elvetia
.
mi-as dori, dar nu comentez
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Apr 06, 2006 10:52 pm

pentru ca asta am propus, si indiferent daca o s-o mai faca cineva:
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine

devine (pentru o saptamana):
am sustinut pe Rapid, dar Steaua a invins: cinste Steaua!
kant emir

Mesajde cutuma© » Vin Apr 07, 2006 1:10 am

RAPID CFR. INTOARCE-TE IN B. N-AI CE CAUTA. IN DIVIZA A

Acum serios vorbind, cele 2 meciuri au fost f. echilibrate, insa Steaua s-a dovedit a fi echipa mai buna si IN OPINIA MEA s-a calificat pe drept mai departe. Felicitari Rapidului pt parcursul de pana acum. Multa MUIE rapidistilor ce au venit azi pe 23 August sa se comporte HULIGANIC la sfarsitul meciului. STIMA ETERNA unei galerii impresionante astazi.

P.S. Daca jucam in Ghencea fara 3-0 nu scapati :D

cutuma©

Mesajde bhuttu » Vin Apr 07, 2006 1:24 am

HOVA, TI-A PLACUT MECIUL????

S-A CALIFICAT STEAUA, IAR SUPORTERII VOSTRII DE CACAT S-AU COMPORTAT HULIGANIC SI ANTI-FAIR PLAY LA SFARSITUL MECIULUI.

MULTA MULTA MULTA, ENORM DE MULTA MUIE TUTUROR CIOROILOR BORATI!!!!
bhuttu

Mesajde Daimon » Vin Apr 07, 2006 1:33 am

butule... asa am o impresie ca tu esti unu din megalutrashii aia de tastatura.. care comenteaza pe tot felu de forumuri si de fapt nici nu ies pe strada cu fular cu echipa lor.. de frica sa nu si-o ia.

esti penibil! daca esti rasist cum plm poti sa tii cu steaua unde juam din joc il face nicolita! aceeasi stea , al carei simbol e lacatus

aipa
Daimon

Mesajde cutuma© » Vin Apr 07, 2006 1:39 am

Daïmon scrie:butule... asa am o impresie ca tu esti unu din megalutrashii aia de tastatura.. care comenteaza pe tot felu de forumuri si de fapt nici nu ies pe strada cu fular cu echipa lor.. de frica sa nu si-o ia.

iti garantez eu ca vorbesti prostii.

cutuma©

Mesajde Daimon » Vin Apr 07, 2006 1:42 am

aha.. atunci e doar penibil. si ramane in picioare partea a doua a mesajului meu de maininte
Daimon

Mesajde kant emir » Vin Apr 07, 2006 1:43 am

bhuttule, ce e cu tine?
kant emir

Mesajde RajaF » Vin Apr 07, 2006 1:54 am

Eh unii oameni, se umfla tare in spatele tastaturii.

Tine minte butule, Lacatus - tigan, Nicolita - tigan, istoria voastra e scrisa de tigani rasistule.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 07, 2006 2:47 am

Multa **** tuturor antistelistilor (a nu se citi **** rapidistilor adevarati). Multa **** cacatilor veniti de la TM sa sustina gunoierii. Multa **** huliganilor de la rapid care au rupt scaune si au aruncat cu ele. Sunteti niste zerouri frustrate, pe care ne-am pisat in orice epoca la orice capitol.

Sa tineti minte acest lucru. Cu rezultatul asta v-am marit frustrarea pe o perioada nedeterminata.

Ar fi prea multe de zis dar niste butonari care nu au vazut un stadion in viata lor nu au cum sa realizeze. Multumim celor de la TSKA. Respect. Ca de obicei prezenti cand avem meciuri importante.

Razvane suna-l pe tactu. Duce-ti-va acasa si plangeti TOMBEROANELOR. Nu vreau sa mai aud de rapid bucuresti de acum inainte. pt mine acest club nu mai exista.

CAPAT DE LINE. DE AICI CONTINUAM NOI.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde jeorj » Vin Apr 07, 2006 8:39 am

gigiell scrie:daca meciu urmator se incheie cu un "dramatic" 0-0 mai iau o pauza de vreo 10 ani(sau poate mai mult) pana sa ma uit din nou la folbal
aliosha scrie:tinand cont ca ai recunoscut ca te uiti la un meci odata la 10 ani te pot considera doar naiv
sunt prea "naiv" pentru JOCUL asta care sport nu se poate numi

la revedere Fotbal, ne revedem dupa 2016
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 07, 2006 9:20 am

O completare: "Cea mai frumoasa galerie din Romania", complexatii de la Poli au iesit in strada aseara sa bata suporterii stelisti care se bucurau. Asta e far-play ul cu care va laudati ???
Aliosha

Mesajde piskeshu » Vin Apr 07, 2006 10:13 am

Mi-e greatza de voi!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde RajaF » Vin Apr 07, 2006 10:31 am

Sa tii cu Steaua e o onoare. Dar din pacate unii "suporteri", gen Aliosha, nu merita bucuria pe care le-o aduce Steaua prin performantele ei.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Apr 07, 2006 10:35 am

1. sper ca la un moment dat cineva sa stearga posturile de mare angajament ale lui bhuttu si aliosha.
2. n-a iesit nimeni sa-i bata. i-am lasat in complexu lor nenorocit. ideea era sa nu mai vina in centru. si n-au venit.
aliosha. daca eu ma duc prin bucuresti cu fular cu Poli si daca trec de Giulesti iau bataie de 3 ori in 200 de metri, asta fara sa strig nimic si chiar daca nu e nici un meci in ziua respectiva. aici stelistii se plimba linistiti prin orash si complexu e tara lor, ca deh acolo sunt majoritari cei mai buni dintre romani.

eu cred ca sunt mult mai temperat ca tine si nu sunt de principiu ca ar trebui sa bat orice stelist pe care il intalnesc, dar scuza-ma, nu m-i se pare normal sa se adune aurolaci, de orice etnie si din orice zina a tari ar fi ei, si sa-mi cante melodii borate de doi lei in centrul orasului.

(p.s. diferenta dintre noi.. ca de la beatles la scooter... asta spune totul)

3. keshule esti mandru de stelistii tai?
Daimon

Mesajde memetshot » Vin Apr 07, 2006 10:49 am

sa se adune aurolaci, de orice etnie si din orice zina a tari ar fi ei, si sa-mi cante melodii borate de doi lei in centrul orasului.

ochila: sper ca numi dai ban, da cu avert asta e..

daimoane: sugi pl.
in momentul in care cacatii vostri de policlinicaAekRocaruBragadiru Timisuara vor face ochi, atuncea satz permitzi bah pula sa ridici ochii din pamanut fotbalistic in care suntetz. Plm Rapidu se face de rusine cu faptu ca este unit cu voi ma. Daca aia e civilizatie io ma pish la modu fara echivoc pe ea si pe toti prostii civilizatz.
Apropo bah policlinistule: dute bah si bucurate ca baturatz bacau si lasa folbalu la oamenii mari
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Vin Apr 07, 2006 10:52 am

Daïmon scrie:
eu cred ca sunt mult mai temperat ca tine si nu sunt de principiu ca ar trebui sa bat orice stelist pe care il intalnesc, dar scuza-ma, nu m-i se pare normal sa se adune aurolaci, de orice etnie si din orice zina a tari ar fi ei, si sa-mi cante melodii borate de doi lei in centrul orasului.

Ba pula, esti la fel ca aia doi. Si nu-s stelistii mei. Ar trebui sa va infratiti si sa faceti o asociatie "Asociatia oamenilor tampiti de fotbal".
piskeshu
banned

Mesajde Aliosha » Vin Apr 07, 2006 11:05 am

Daimoane. Uita-te la stiri si imaginile sunt de ajuns. Vei vedea ce au facut ultrasii lui Poli azi noapte. Probabil tot aia care l-au facut tigan pe Nicolita. Ipocritii ! Ne arata pe noi cu degetul. Ce incerc eu sa subliniez pe un ton sau altul aici este ca as vrea sa vad din partea celor ce se bat cu pumnul in piept ca sunt fair-play, fair-play.

Diferenta dintre "noi" Daimon este ca noi avem istorie si facem istorie. Voi sunteti ciuca batailor. Niste frustrati fotbalistic care ne doriti noua raul. Nu voua binele.
Nu aveti mentalitatea pe care pretindeti ca o aveti.
Aliosha

Mesajde Daimon » Vin Apr 07, 2006 11:06 am

bah mai usor cu limbaju asta de munictori zilieri, si mms si keshu.

memetule.. esti prea jalnic ca sa ma obosesc sa-ti raspund. cred ca nici nu mai vorbesc despre fotbal, ca aici nu prea am cu cine.

asa ca aipa si sa mergeti tot inainte pastoriti de oieru vostru de mare angajament.
Daimon

Mesajde RajaF » Vin Apr 07, 2006 11:12 am

Aliosha, las-o moarta ca o dai de gard. Singurul oras din Romania unde oamenii iau bataie pe strazi pentru un fular nenorocit e Bucurestiul. Si in general singurii "suporteri" din Buc. care fac din astea sunt dinamovistii si stelistii. Ce s-a intamplat la Tm aseara (cu toate exagerarile de rigoare) a fost doar exceptia de la regula.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 07, 2006 11:15 am

RaJAF, ce au facut Maple Leafs aseara ? Dar Vulturii plesuvi ?
Aliosha

Mesajde piskeshu » Vin Apr 07, 2006 11:20 am

Bai, Rajaf, te rog io nu mai pune citate din retardati ditrusi a caror singura fericire pe lumea asta e sa vada meciuri.
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii