so...la 12 jumate ieri a fost conferinta de presa, despre care nu va vb acum, e mai important concertul

sala a fost plina, plina!!!!! prima piesa a fost "Prima zapada" ,iar mai incolo nu mai stiu ordinea pieselor

ideea e ca am cantat eu cu ei, pana la un moment dat cand pur si simplu nu puteam sa mai scot nici un sunet....Bodo canta dumnezeieste, superb, mi s-a taiat respiratia...nu stiu, parerea mea e ca concertul asta a fost extraordinar, magnific, special, parca a avut ceva mai deosebit decat celelalte. in pauza baietii au stat cu cei dornici de autografe, de poze. au fost extraordinari!!!!! ca intotdeauna:) iar in partea a doua...absolut nimeni nu a mai putut sa stea p scaun. am dansat atat de mult incat am febra musculara; aplaudam cu enorm de multa putere, vroiam ca numai aplauzele mele sa se auda

, incat ma dureau mainile:) cand a inceput Bodo sa-i prezinte pe baieti, mi-am dat seama ca se termina concertul, iar cand s-au luat toti 6 de mana si au venit la marginea scenei si s-au aplecat in fata noastra...mi-au dat lacrimile:( noroc ca toata sala a fost in asentimentul meu, si am aplaudat atat de tare si de mult, incat ne-am mai bucurat de 2 piese:) dupa bis, cei care mai vroiau autografe, sau pur si simplu vroiau sa-i salute pe baieti au putut sa intre in cabina lor, toata echipa fiind minunata ca intotdeauna!!! vestea buna e ca mi-a soptit o pasarica ca..Iasul va mai avea parte de o portie de buna-dispozitie alaturi de PROCONSUL pe 15 aprilie!!!!!!de data asta in aer liber:) ce sa va mai spun?! ca m-am simtit atat de bine, ca imi era atat de dor de ei!!!!! eram atat de mandra de ei aseara, parca eu i-as fi descoperit:D aaa, baietii au dedicat piesa "Cerul" artistilor care au disparut dintre noi in ultimii ani. as fi vrut sa nu se mai termine, as fi vrut sa ii am numai si numai pt mine macar juma d ora, as fi vrut sa-i strang pe toti in brate tare tare tare si sa nu le mai dau drumul....

chiar nu am cuvinte....vreau sa le multumesc din tot sufletul pt tot ce fac, pentru toate ocaziile pe care ne li ofera de a fi impreuna cu ei!!!!! sunt niste oameni extraordinari, extrem de deosebiti, de speciali; merita tot ce e mai bun, Dumnezeu sa vegheze asupra lor intotdeauna!!!!! MULTUMESC DIN SUUUUUUFLET, PROCONSUL!!!!!!!!!!!!