de basstard » Lun Apr 10, 2006 12:52 pm
Salu tare
Deci eu vreau sa imi exprim sentimentul de sam bag castravetele in reprezentantii besericii catolice care e niste betzivi si niste egoisti.
Sambata, de buna voie si silit de consuarta a trebuit sa asist si sa joc un anumit rol in taina botezului (deci nu, nu pe mine m-a botezat si nici n-am facut vrun plod)
No, ma pun la tzol de duminica, merem la beserica, poporu se aseaza iar nefericitii care jucam roluri MAI principale in tarasenia asta o trebit sa ne aliniem in fatza (deci pula stat pe scaun, mai putin fericitul botezat care din motive de inposibilitatea de a sta in picioare - care la 5 luni cre ca nu poate - a stat in bratze)
Asa, deci ne-am aliniat, o venit preotu care o inceput polologhia fuarte calm, nici o graba, nici un paragraf sarit (futu-i muma-n cur - o juma de ora pe ceas) tinp in care io am facut inventaru bisericii si al vestimentatiei celor din canpul meu vizual)
La un momendat vaz pe popa ca mere la altar, tuarna vin intr-un recipient argintiu si incepe sa bodoganeasca ceva de ¨comulgar¨(care in linba corsarilor inseamna cuminecatura). Io deja m-am inviorat la fatza, cum imi era sete imi curgeau balele dupa o gura sanatuasa de sanjele domnului (de preferat demisec Ribera del Duero). Cupa de vin erea destul de mare, si io eram al doilea daca o lua logic de la dreapta lui dei sigur prindeam ceva. Mai bodoganeste acolo popa, mai ia o gura de sanje (io cu ochii pe cupa de vin), mai zice ceva si de trupu lu Jizas, mai inca o gura si tot asa de vro 3 ori.
Fericire mare, se pare ca a gatat cu sfintzitu. Lasa cupa de vin jos (magaru), ia de pe masa niste biscuiti rahitici pe care nici macar nu i-a inmuiat in vin(ostias le zic astia) si vine la noi. Buun, hai ca iau o mushca, sa nu beau pe stomacu gol. Ne da la totz si se intuarce la altar. Acolo ia si el o muscha, mai bea o gura de vin si ne face semn sa urcam cu copilu. Io sa innebunesc nu alta, futu-i natzia ma-sii de corsar imputzit, adica noo ne da o juma de biscuite uscat si el bea vinu? pai ce pula mea de religie e asta, io trupu si popa sanjele? Pastele si grijania ma-sii, to mai bine e la noi la ortodocsi, chit ca itzi induaie vinu cu apa, macar se uda gatu de atata stat si ascultat prostii.
Am facut dupa aia reclamatie la consuarta, da mi-a zis ca asa e la iei, deci imi bag castravetele inca o data in religia lor, mie daca nu imi da vin ma duc la altii care imi da.
In vino veritas (c paiacec), catolicus asinus, ortodoxus veritat
human being/being human