C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Djinn » Lun Apr 10, 2006 1:25 pm

nae cinefil scrie:cre ca bassu avea pe unteva o poza cu un capac de canalizare den sibiu. putetz face o espozitzie de cabace!

~p ~p

sa pozeze si p-alea din capshunaria
mai gasesc si io doo-trei din bucuresti si constanta, facem colecta si de prin alte orase si facem o iespozitie sa muara toti aurolacii de ciuda :D

vizigot nem, poate vandal :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Lun Apr 10, 2006 2:09 pm

poate vandal

citinduti posturile de pe meseria bratara de aur mai degraba avara :D

kante mir si ienbiem, deci propunere de concurs foto fuljer : cel mai induioshator capac de canalizare :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Lun Apr 10, 2006 2:30 pm

nu mere, finca prea multe s-au furat si s-au inlocuit cu dale de beton
(dar am notat propunerea - daca ma mijca freunu promit sa-l pozez si sa tzi-l supun atentziei)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Djinn » Lun Apr 10, 2006 2:58 pm

bre, deci daca nu iau premiuntai cu coronita cu capacu meu marca "Hermannstadt capitala culturala iuropeana doomiishapte" ma supar ~p
mai degraba avara

shhhhh, nu mai spune si la altzii, oficial is migrator cuminte :D

peseu: sau cel mai vechi capac de canalizare, ca la cel mai nou clar va iau, al meu ii de domeniu anticipatie ~p
Djinn

Mesajde jeorj » Lun Apr 10, 2006 3:24 pm

pot merge in concurs si astea noi(sf) si alea dinainte de aparitia "magnetilor" da si cele de tranzitie(antimagneti) unde imaginatia umana este foarte bine evidentiata. din nefericire nu mai am aparat foto landemana ca sa va prezint o mostra:D

altfel spus: guzbai si aufiderzen
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Djinn » Lun Apr 10, 2006 3:59 pm

salutam gigielu :)

bre, cand se mai pune d-un concurs de literatura? Pliiiiiz .... ca tare mi-e dor. pe bune.
Djinn

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 4:14 pm

fluf, merluc, de ce nu te implici tu in organizare? ;)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Lun Apr 10, 2006 4:18 pm

aaaaaa, flufa si enbi, punetz de-un megascandalau? si nu ma invitatz?
kant emir

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 4:22 pm

eu nu pun nimic. cu atit mai putin nu pun nimic cu flufa. nu vezi ca are pasiuni de hermannstadt? ~p
nbm

Mesajde Djinn » Lun Apr 10, 2006 4:27 pm

bre, deci io nu ma bag la organizare, ca vreau sa fiu concurent :)

asa ca avem nevoe de urmatoarele categorii:
- organizator(i)
- juri
- neste alti concurenti, ca doar nu ma bat cu mine insami :D

sa deschid tred pe literaturi sau ma bate gaga? ;)

nebeme, ce dai bre bir cu fugitzii? ierea vorba doar d-un concurs literar, voi ce va inchipuiti? :blink:
Djinn

Mesajde kant emir » Lun Apr 10, 2006 4:29 pm

bre, "merlucu" (vostru as si mane!), daca va hotaratz, putetz conta pe mine (orce calitate (icsept concurent)
kant emir

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 4:34 pm

fluf, nu trebe neaparat sa ai si functia, nu la asta ma refeream
dar poti sa faci o propunere de regulament, de probe... macar poti sa creezi thredul de propuneri :D
adica sa te implici in crearea unui nou concurs, nu in administrarea lui

nu dadeam bir cu fugitzii, duar ca io nu ma bag la scandaluri si nu ma bag in treburile altora. nu vezi ca nu zisei nimic de capacele de canal ~p
nbm

Mesajde Djinn » Lun Apr 10, 2006 4:54 pm

Djinn

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 4:58 pm

vazui, raspunsei :D
nbm

Mesajde SOD » Lun Apr 10, 2006 5:15 pm

bre, si azi ma omorat astia cu munca.
ofofofofof....
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Apr 10, 2006 5:35 pm

sal baji in pizda lu masa sodi care te mai saluta personal pe tredu asta

io zic asa ienbiemule :

-tu organizator
-5 jurati +1 sau 2 de rezerva
-si o multime ce tinde spre +optculcatpedreapta de concurenti

-8-10 probe (se pot aleje din multitudinea de probe de la cele 3 concursuri foste si netermenate)
-perioada 6 luni
-sistem de notare asemanator cu cel de la ultimu concurs

ar mai fi o varianta cu sa zicem 12 probe, 2 obligatorii si 5 la alegere fiecare concurent participand efectiv duar la 7 din 12, oricum trebe gandita
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Apr 10, 2006 5:38 pm

bre nauzi, ceai? ofofof, bre ochiosu meu mic, da io te pup bre si te alint bre. ceai? tia venit pielea pe ochi?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Lun Apr 10, 2006 5:52 pm

ca sa te speli de pacate tresa tenscrii la concursu de literaturi editia 2006

la fel si kante miru care are o datorie morala la mine cu ocazia lu nea preda
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Apr 10, 2006 5:57 pm

bre, sa mapuc sa promit? nu vezi ca nici de zakusca nam vreme cu toate cam promis? + ca intro luna plec cu treaba si stau plecat 1,5 luni. daca e ceva si faceti sio rubrica de amatori ( stii ca io nu ma amestec cu profesionistii ), in afara concursului, ma bag.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Lun Apr 10, 2006 6:03 pm

SODi plus aiulicuţelu egal LOVE

sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă, sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă!

aşa să ştiţi
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Apr 10, 2006 6:09 pm

deci daca e ceva, io cam plec spre casa, nu inainte de a ura un fierbinte " te sarut tu, dragule ochios " lu ochila normal, si un "te pup languros gigica " lu gigica evident!

deci gudbai pa larevedere !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde kant emir » Lun Apr 10, 2006 7:24 pm

si kante miru care are o datorie

adevarat, are - da iel nu uita, stei cul!
kant emir

Mesajde eyewitness » Lun Apr 10, 2006 7:40 pm

sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin şi pun suflet de pomană in toate căcaturile pe care le fac la muncă

iati carnet de marinar sio rezolvam jijica. merluc acu, caut bucatari de vapuare
eyewitness

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 10:55 pm

boooon. deci invitam muncitorii si cei aflati inca in conceduri sau vacantze perpetue:
- sa isi exprime preferinta pentru una dintre imaginile din ultimul concurs de fotografie:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16595
- sa isi exprime preferintele pentru a patra editie a concursului de creatii literare (mai ales sa participe):
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16600

va multumim.
cu stima,
echipa de organizatori
nbm

Mesajde nbm » Lun Apr 10, 2006 10:59 pm

kant emire, pe unde umbli domne? iar vrei sa stau peste program? :D
nbm

Mesajde kant emir » Lun Apr 10, 2006 11:09 pm

io? ar iu tochin tu mi? tu mi?
aici bre, unsa fiu!
kant emir

Mesajde kant emir » Mar Apr 11, 2006 2:57 am

Utilizatori Activi: 265 (1 membri si 264 vizitatori)
kant emir
deci nu mai intrebatz unde-s io, da? ca vad treaba asta cu 1 membri de muuuult mai multe ori decat restu lumii
(si urmeaza: neatza, pupaturi, somn, zmorning, lene, martzieni, lalei, buenos dias - jtitz voi! - deci ie bine)
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 6:04 am

bon dimine

azi ie marti si ie inundantii la galatzi
kante miru duarme, jijica sia cunparat carti de 140 ron si gaga alearga
deci ie bine si joi plec la ctza
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Apr 11, 2006 8:21 am

să trăi-ţ

pupici dulci la SODi şi la aiu
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mar Apr 11, 2006 8:32 am

deci buenos dias la evribodi !

pupici ochila + gigica.

sio concluzie asa, de dimineatza. ie bine domle ca mai iecsista oamnini de caracter care ei nu uita niciodata.
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare