C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 8:52 am

pupam jijica, sodi nu pupam cai neras :D

gaga, azi la 5 avem meci, la 4.30 vin sa te iau sa mergem in rejie iar pe drum le escavam si pe flufa cu shaki si astfel ne vom alatura numeruasei galerii studentesti de 16 sustinatori fideli. daca io trajem lu haji inchid biblioteca pe dinauntru desear pana maine la dejun :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Apr 11, 2006 8:54 am

de unde stii bre? adevaru ie ca mia cam fost lene azi sa ma barbieresc.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Mar Apr 11, 2006 9:01 am

aiule, a cam devenit obicei sa piarda Hagi. Io nu mi-as face probleme. Da' prindeti Uefa, aia e beleaua?
Ca ai vostrii are fata mai mult decat dinamo ori poli AEK.
Da' v-o primii Uefa fara stadion?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 9:05 am

butulica, anu asta ii lasam pe altii sa se faca de cacat ca de fapt in fiecare an. ajteptam sa ia steaua 4p cu ienglejii si la anu intram derect in turu 3 de calificare in liga ca voi probabil o sa intrati derect in grupe ~p
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mar Apr 11, 2006 9:11 am

E o ipoteza fericita. Daca nu mai vinde Siman 2-3 echipe pana atunci.

Baixule, vrui sa citesc tot ce scrisesi tu unde incepe pagina, da' pe la jumate mi s-a facut lene. Ce mai ziceai pan' la sfarsit?

si 2. Ce-i bre aia lustratie? Ca pe net nu gasii...
bhuttu

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 9:14 am

purificare butulica, adica ce lear trebui la aia de dinapoia lu ficus
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mar Apr 11, 2006 9:21 am

Poi si mai exact? Adeca sa-i spele cu Ariel? Sa-i scoata pe securisti, sau care e treaba cu legea aia? Ca mai mult asta ma interesa.

Da' nu mai stau dupe raspuns, tu scrie-l ca-l citesc io, da' e vorba sa ajung azi la noul meu loc de munca, unde si-au luat angajament solemn sa ma si plateasca. Asa ca pa si spori.
bhuttu

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 9:50 am

neatsa la poporu harnic si muncitor
[quote="baixinho"]sunt un prost, sunt un dobitoc, sunt un cretin ş]
subscriem si noi. din cand in cand. asta e.

in curand, cronicutza de localuri de prin periplu si poze la poze :D

ps- aiule, azi meci? :??: bataie, cotonogeala, razbel? mergem, ii omoram, ii sdrobim mwhahaha
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 10:17 am

sa nu stricam tredu gagalinei de crajme:

flufanela scrie:stia si istoria casei si o povestea oricui (au fost omini care au intrat doar pentru asta), se oferea sa te conduca si in alte saloane sa vezi si sa faci poze...

istoria casei sau istoria casei legata de vlad dracu? dracu a locuit acolo parca fro 4 ani, 1431-1435. in rest nu jtiu ce istorie are casa, gurile rele spune ca si vlad tzepej sa nascut acolo. merluc, m-ar interesa o istorie a casei, independenta de vlad dracu
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 10:28 am

iote ca nu m-a interesat sa intreb :(

pe net am gasit-o ca "fosta casa Paulini" (probabil un fost proprietar) si l-am auzit pe chelner zicand unui vizitator ca e folosita ca restaurant de multa, multa vreme.
Data viitoare cand mai nemeresc p-acolo (io sau alti medievalisti) sper sa nu uit sa intreb.
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 10:40 am

nu chiar asa de mult tinp, parteru, chiar la intrare, era o berarie iar etajele erau folosite ca muzeu/depozite de artefacte. ulterior sa deschis crjma si baru de la etaj ramanand muzeu de arme si armuri duar etaju 2, tuate celelalte mutanduse in turnu cu ceas. io nam gasit nicaieri o istorie conpleta a casei decat cea legata direct de vlad dracu, de aia intrebam de ospataru cunoscator
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 10:45 am

eeeeh, ma bate gandu ca poate nu era chiar atat de cunoscator.... vreun istoric ar putea sa stie mai multe sau vreun prof din Sighisoara? Sunt convinsa ca pe undeva exista istoria casei, macar trunchiata, vreun localnic ceva.... dar cum sa-l gasesti?
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 11:07 am

adevaru ie can centrul vechi al sighisuarei orice casa ai loa fiecare are istoria iei seculara. btw flufa, jtii de ce casele ie vopsite conplet in diferite culori?
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 11:39 am

pai credeam ca asa e gustu propitarului... nu? de ce?

io oricum sunt uimita cum de se mai tin in picioare casele alea. Cred ca multe au nevoie de reparatii.
Am vazut recent una, transformata in mini-hotel (Casa Epoca), chiar propitaru ne-a facut turul casei :) foarte misto, mobilier din lemn imitand originalele, curticica interioara, restaurant in pivnita (da' cica a trebuit sa sape serios). Mama si mirosea a lemn acolo de muream... super.
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 12:21 pm

ca multe alte orase medievale, sighisuara era o comunitate a membrilor diferitelor bresle, fiecare culoare reprezentand o anumita breasla. deasemeni fiecare breasla avea cate un turn/poarta de acces in oras. interesanta ie si biserica din deal cu cimitiru, nu jtiu daca ai urcat pana acolo ca ie nijte zeci de trepte de urcat, interesant ie ca scarile ie acoperite ca un tunel de lemn. jtii de ce? :D
eyewitness

Mesajde jeorj » Mar Apr 11, 2006 12:28 pm

da pe la distilerie ai fost fluff? cai tot pe acolo pe langa casa vampireasca.
au aia o palinca de care propretaru zice ca reteta e transmisa din tata-n fiu de sute de ani, si butoaiele fabricate cu tehnici secrete si bla bla bla bla si de fapt ie ca orice palinca din partea locului colorata cu o tzara de lemn de dud. da pretzu e 1000 rol pe gram, adica bulionu pe chil. in schimb daca te duci in orice sat din apropiere sunt sanse sa o cumperi cu sub 200k kilu la aceiasi calitate.:D e drept ca nu la aceiasi calitate a ambalajului:D:
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 12:30 pm

Stiam de bresle si de turnurile lor, io ma gandeam ca-s de paza si aparare, fiecare ghilda avea grija de turnu propriu si apara orasu, etc. O datorie de onoare, cam asa ceva.
Ce coloare ie la fiecare breasla, stii cumva? is curioasa.

Sigur c-am urcat pana acolo ~p vezi tredu cu poze, e una taman din varfu scarii :D asta era chiar a doa oara, ca am mai fost acu niste ani la festu medieval.
E acoperita finca sa nu-i ploo/ninga pe scoleri cand mergea ei la scoala.

(oricum am ajuns toti la concluzia ca scolerii n-aveau nevoie de ore de educatie fizica, urcand scarile alea in fiece zi :D )
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 12:40 pm

gurile rele zice ca scarile acoperite ierea pentru fetele scolaritele care navea voe sa se vaza cu bagabontii decat in prezenta adultilor. asa cica scria intrun ghid ont mai demult care circula in circuit inchis, numa pt ghizii si ghidusele ont :D

oricum sighisuare este unu din orasele cele mai frumuase din tara, pacat catrecut comunijtii si pacolo
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 12:46 pm

hehe, io ma gandisem la varianta mult mai putin plauzibila cum ca era special ca sa se giugiuleasca scolerii ~p

mama, cat m-a batut taica-meu la cap sa ma fac ghidusa :D i-am zis ca n-am talent de babysitter pentru adulti... ii grea munca sa stai cu ochii pe ei sa nu-ti dispara fro mioara din turma, sa nu pateasca ceva...

pe la distilerie n-am fost.
asta mi-a amintit ca pe cand eram la Cozia si vizitam manastirea ne-a izbit un miros specific si zice projectmanageru care iel tot vine-n romanica de fro 8 ani: aaaa, they make their own palinka :D
Djinn

Mesajde jeorj » Mar Apr 11, 2006 12:58 pm

creca l-ar impresiona si mai mult sa vada o un cazan din ala de sat, unde isi fierb toti satenii prunele. sai vada si pe "paznicii cazanelor" care cica au ca datorie sa curete cazanu dupa fiecare portie, dar de fapt.......se ocupa cu munci mai "intelectuale" :shanume sa stabileasca taria tzuicii;M(de curatat se ocupa cu schimbu da de testat, cu totii)
jeorj
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 1:02 pm

betivi ordinari ce sunteti, io incerc sa va conduc cu maiestrie pashii spre taramu culturii si al istoriei si voi tot la tzuici va ganditi :D
rushineeeeee!
undei cecu sa va vaza?
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 1:04 pm

posibil sa fi vazut prin Moldova, pe la tzara, ca a fost acolo.
Iel se referea la calugari acu :D

undei cecu sa va vaza?

si sa fie mandru de noi ~p
Djinn

Mesajde jeorj » Mar Apr 11, 2006 1:04 pm

pai aiu, si la distileria aia din sighisoara tot de istorie se vorbea:D

eu am vazut una faina in Carasova, muntii aninei. o sa mai trec pe acolo:D
jeorj
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 11, 2006 1:05 pm

deci ma scuzatz de apsentza datorata fugilor pe la tofelu de autoritatz care sar putea sa mai dureze doo saptamani. deaia nici nam citit ceatz zis totz asa ca: contrapupesc daca cineva m-a pupat, da io la sportu cu flufa nu merg ca ia aduarme peste tot si ne facem draq de ras. HAI HIENELE!

alfel am descoperit succesu longevitatzii lu bitzu (aka perushu meu de 14 ani): mananca scrum si carne, bea bere si ulei. ie clar.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 1:14 pm

da io la sportu cu flufa nu merg ca ia aduarme peste tot si ne facem draq de ras

pai in vacarmu ala din rejie care ie cand juaca sportu de se aude si intepatura de tzantzar pe antebratz ce dracu sa faci? io de ce crezi ca merg, imi pun paturica colosha pe iarba langa batzu ala de la corner si trag o aghiuasa pan la prelunjirile dictate de arbitru. tu faci grataru intre tinp si shaki face rost de bere :D
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 1:17 pm

gaga scrie:da io la sportu cu flufa nu merg ca ia aduarme peste tot si ne facem draq de ras.

n-adorm bre peste tot, ca alfel acu ieream demult pa lumea ailalata, calcata-n picioare, roti si mai stiu io ce :D

io oricum inteleg sportu altfel, de ex. deseara mac sa trag de fiare

mananca scrum si carne, bea bere si ulei.

:nebun: bre, asta-i frun spirit reincarnat, alfel nu-mi iesplic....
Djinn

Mesajde baixinho© » Mar Apr 11, 2006 1:27 pm

aiulicuţelu, ves cai pemeu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Djinn » Mar Apr 11, 2006 1:35 pm

eyewitness scrie:pacat catrecut comunijtii si pacolo

mama, cand am intrat in sighisoara nici nu m-am prins ca-n dansa estem..... eu nu mai fusesem decat in zona veche, nu vazusem blocurile alea gri, comuniste :( tare m-a intristat revelatia asta.
Djinn

Mesajde baixinho© » Mar Apr 11, 2006 1:38 pm

14:33
andagirl
Viewing Thread cum sa port ciorapii de dama?

noroc cu forumul ăsta, că aşa invaţă unii să se inbracă ~p~p~p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Apr 11, 2006 1:51 pm

cititam jijica
cam conplicat da creca o scuatem noi la capat

-48 de meciuri de calificare
-8 de optimi
-4 de sferturi
-2 de semifinale
-1 de luzari
-1 finala

total 64 de meciuri

sin gura treaba najpa ie ca nui paose intre etape respectiv calificari cu optimi
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare