Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Ayrton » Mie Apr 12, 2006 12:18 pm

nbm lasa vrajeala si nu te mai baga in discutie! :D Mai bine raspunde-mi la o intrebare: revista F1Racing e editata de voi? Mai apare pe piata? Ca din februarie n-am mai vazut-o...

E Jack Daniels? Hm... Ma tenteaza... Totusi ...eu ma tin tare si prefer sa nu cedez! :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Mie Apr 12, 2006 12:43 pm

revista F1Racing e editata de voi?

nu, ienbiemu iediteaza duar "arici pogonici"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Aliosha » Mie Apr 12, 2006 12:44 pm

Omul de afaceri Alexandru Marian Iancu (patronul formaţiei Poli Timişoara) a fost internat in această dimineaţă in spitalul Penitenciarului Rahova, ca urmare a unei crize de gută, anunţă Antena 3.
====

Daimon, va moare Jabba si nu va mai alimenteaza nimeni cu bani albi !
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde eyewitness » Mie Apr 12, 2006 12:49 pm

la ploile torentiale de azi s-a dus pe p00la etapa...
eyewitness

Mesajde Aliosha » Mie Apr 12, 2006 12:50 pm

dc se opreste pana diseara poate vedem ceva folbal pe Lia si pe stadionu ala unde miroase a pisat la tribuna I
Aliosha

Mesajde SOD » Mie Apr 12, 2006 12:59 pm

Ayrton scrie:Asa, ca sa fiu ontopic si sa nu uit, referitor la galeria stelista prezenta la meciul Dinamo - Steaua vreau sa le spun doar atat: s-au facut de kkt si sa le fie rusine pt ca au scandat iar porcaria aia cu Haldan si usa din tavan... Jalnici si penibili au fost!

nea ayrtoane, iar te-a luat gura pe dinainte. uite, io am renuntat de a mai sta cu galeria in momentul cand a aparut strigarea asta. macar ai habar cand s-a strigat prima data? eu de atunci ma multumesc cu locsorul meu din tribuna 2.

cat despre faptul ca pierdeti puncte acasa ( chiar si cand blatuiti ), ce dracu sa mai zic? e ca si cum i-ai duce lu moshu acasa o curva, care sta cracanata si gata de futut, iar el se apuca sa manance o shaorma si sa se uite la forest gump. pula mea, tineti-i in cantonament mai mult, dati-le interzis la crasme si la curve. pana acum, dinamo sunt campionii tatuajelor si a frizurilor trendi fensi sic cul date dracului si bagate in pizda masii.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Apr 12, 2006 1:06 pm

( chiar si cand blatuiti )

ce blasfemie, sa-ti fie rushine sod pentru astfel de afirmatii
eyewitness

Mesajde Aliosha » Mie Apr 12, 2006 1:07 pm

Ayrton, un om care a fost la meci iti spune:

Scandarea cu Haldan a fost facuta imediat dupa "Mirel Radoi imi bag ****-n mortii tai." Tonu fiind dat de Brigate. Tot ei, nu au facut ceva decat sa provoace tot meciul. Nu ca noi nu am fi injurat si provocat dar ei nu cred ca au vazut 10 minute din meci, stand non-stop la gardul portiunii neocupate dintre noi si ei. Mai mult, n-am prea inteles asta cu provocarea pe stadioane ca jandarmii se uitau la ei si ii ignorau. In partea cealalta, intre noi si tribuna I erau schimburi de replici dar care dadeau mai mult spre caterinca, printre injuraturile de rigoare.

Ce tre sa intelegi tu e ca lasand la oparte obscenitatile "normale" ce se pot auzi la derby vorbitu de rau al mortilor si alte cantecele lugubre au fost initiativa minunatilor vostri suporteri. Tot aia care sunt calcati pe cap in Bulgaria, macelariti la Constanta. Bineinteles degeaba.
Aliosha

Mesajde Ayrton » Mie Apr 12, 2006 1:27 pm

Daca nu s-a inteles clar pana acum, o spun iar: sunt impotriva celor ce scandeaza tampenii de asemenea natura, inclusiv a dinamovistilor din Sud.
Insa "vorbitu de rau al mortilor" precum ii spui tu acestei scandari scarboase si mizerabile care insa e pe placul si gustul altui suporter stelist (vezi pagina anterioara) a fost lansata in aprilie 2001, cu ocazia derby-ului din acel an, derby care ironic s-a incheiat cu 1-0 pt Dinamo, gol marcat printr-o degajare ciudata si gresita a lui Radu Niculescu si pe care Belodedici s-a chinuit zadarnic sa o scoata din poarta, gol insa atribuit metaforic de unii lui Catalin Haldan, care s-ar razbunat din ceruri pentru scandarile mizerabile.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Aliosha » Mie Apr 12, 2006 1:45 pm

Cred ca nu am inteles clar contextul discutiei noastre Ayrton. Cand ne referim la un meci de fotbal vorbim despre el. Nu de ce s-a intamplat acu 5 ani sau 4, pt ca nu o sa gasim in vecii vecior cine a inceput sau cine ce a facut primul.

Ai deviat discutia, ca de fiecare data cand nu poti da un raspuns favorabil tie.
Aliosha

Mesajde Ayrton » Mie Apr 12, 2006 3:16 pm

~p
Pai tu nu vorbeai de meciul asta in totalitate... Ai adus in discutie evenimente de acum o luna (Constanta) si de acum un an (Bulgaria)... Tu ai devit discutia...
In fine, ca sa fii tu multumit recunosc ca sunt subiectiv. Asta nu o neg.

PS
ultima gluma tip "Borcea":
i: De ce se joca meciul Rapid-Dinamo de la ora 21.45?
r: Ne pregatim pt Champions League!
:D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde cutuma© » Mie Apr 12, 2006 9:02 pm

Ayrton scrie:Decret, unii mai merg si la stadion, nu se uita tot timpul la televizor precum suporterii de sufragerie... Nu ma refer la tine sau la altcineva din cei ce scriu pe acest thread, ca am vazut ca se frecventeaza si stadioanele, ci in general.

Daca nu te referi la mine sau la altcineva din cei care scriu pe acest thread nu vad rostul afirmatiei. Sau e din ciclul "Ziua are 24 de ore si de dimineata cerul a fost senin"

Si da, recunosc, nu merg in deplasari. Sper sa sparg gheatza la Eindhoven :D
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Mie Apr 12, 2006 9:05 pm

D€CR€T scrie:de dimineata cerul a fost senin

unde, bre? nu de alta, az a ploat.

şi, ca să nu fiu ovtopic, Steaua a caştigat cu 1-0 şi, dacă Rapidu invinge la trei goluri diferenţă, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu trece pe primul loc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Apr 12, 2006 10:23 pm

3-0 la ora asta. go capriorii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nbm » Mie Apr 12, 2006 11:11 pm

rapid-dinamo 3-0 s-a si terminat...
frumos joc, baizauei
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde baixinho© » Mie Apr 12, 2006 11:18 pm

[quote="baixinho ©"]dacă]
ceea ce s-a şi intamplat. cu menţiunea că Steaua mai are de jucat un meci, restanţa cu Pandurii din etapa programată in aceeaşi zi in care formaţia roş-albastră juca in sferturile Cupei UEFA*.

* fază a unei competiţii pe care unii o joacă, iar alţii o văd la televizor.

ps: cred că m-a luat paranoia de am inceput să dau riplaiuri la posturile mele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Apr 13, 2006 5:46 am

deci etapa s-a terminat cu scorurile scontate, fara surprize, reflectand clar si elocvent sistemu de valori al diviziei a :D

felicitari rapidijtilor pt victorie, felicitari stelijtilor pentru revenirea pe locul meritat, felicitari sportului pentru locu 3
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 13, 2006 7:50 am

Si sa remarcam, eye-ule, ca primele 5 locuri sunt ocupate de formatii din capitala patriei noastre, Bucuresti. Steaua, Dinamo, Sportul, Rapid, FC National. (echipele de pe 1 si 4 au un meci mai putin).

"Bucuresti, Bucuresti...oras plin de smecheri esti", dupa cum suna refrenul unei melodii interpretate de Albatros.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Apr 13, 2006 8:15 am

ole, ole multumim rapidule ~p

Later edit: cand vad ce ai zis mai sus Oribilule Hulk imi aduc aminte de un banner al policilinicii: "Eclipsam Capitala !"
Aliosha

Mesajde eyewitness » Joi Apr 13, 2006 8:22 am

Si sa remarcam, eye-ule, ca primele 5 locuri sunt ocupate de formatii din capitala patriei noastre

jtiu miraculosule, numa ca ie o intrusa p-acolo care nu merita si nu face cinzte capitalei ~p

jijica, sa-nteleg ca jeneralu negociaza cu dinapoia lu ficus?
eyewitness

Mesajde Aliosha » Joi Apr 13, 2006 8:33 am

JANDARMII AU BATUT ULTRASII DUPA MECI

de DinamoMania 13.04 / 02:07

Infrangerea cu 3-0 in Giulesti nu a fost singurul necaz al ultrasilor dinamovisti care au cantat continuu in cele 90 de minute ale meciului si au indurat o ploaie continua. Dupa meci, departe de camerele de luat vederi, jandarmii au continuat razboiul cu fanii dinamovisti: "Am coborat Podul Grant si am ajuns la intersectia unde mergeam spre Piata Victoriei. Acolo au inceput sa ne impinga sa ne ia cu bastoanele la bataie si au dat cu gaze lacrimogene. Ne-au alergat pana la Piata Victoriei daca nu fugeai te impingea si dadea cu bastonu in tine sau cu bocancii in tibie sau muschi", a povestit un fan dinamovist pentru DinamoMania. Ajunsi in fata la Dinamo, ultrasii s-au intalnit cu alti 500 de jandarmi care pazeau sediul clubului ca sa evite o posibila intalnire intre jucatori si suporteri.

================

"ALE, ALE, VA SPARGEM PARBRIZELE!"

de Victor 13.04 / 00:53

La 3-0 pentru Rapid in Giulesti, fanii dinamovisti au inceput revolta printr-o duritate a scandarilor care nu a mai fost intalnita la Dinamo!
SCANDARI ALE ULTRASILOR LA ADRESA JUCATORILOR:
"Ale Ale, va rupem picoarele"
"Jucatori de Serie B, va rupem picioarele"
"Ale, Ale, va spargem parbrizele"
"Jucatori nenorociti, o sa fiti macelariti"
"Nu meritati, tricoul rosu sa-l purtati"
"Voi nu insemnati nimic!"
"Dinamo, dupa meci, sa vedem pe unde pleci!"
SCANDARI ALE ULTRASILOR LA ADRESA CONDUCATORILOR:
"La puscarie, cu totii la puscarie"
"Sa vina Bodu, si sa va ia, si sa va duca in Siberia"
"Cu totii dupa Becali"
"Cristi Borcea esti o mizerie"
"La m**e Vasile Turcu"
"Pleaca Badea, pleaca Badea haide"
"Conducere de c***t, pe Dinamo ai ingropat"
Daca fata de actualii conducatori, fanii au avut o reactie foarte dura, ei au cerut venirea la club a lui Ion Tiriac:
"Tiriac / Sa vina Tiriac"
Cu nervii la pamant, fanii au scandat la finalul meciului celebrul "M**e Steaua" si au primit un sprijin neasteptat de la jucatorii rapidsti care au scandat impreuna cu fanii dinamovisti!
~p

DE MARE ANGAJAMENT :))))))))))))))
Aliosha

Mesajde Ayrton » Joi Apr 13, 2006 8:45 am

Cam gata cu sperantele dinamovistilor pentru titlu anul asta. Victorie meritata a Rapidului, diferenta facand-o portarii, rezerva dinamovista Gaev facand cadou 2 goluri adversarilor, in schimb ce rezerva rapidista Minca a scos tot.
Arbitraj in afara de orice contestatii, chiar daca a dat un penalty inexistent la simularea lui Burdujan pe greseala lui Gaev care a plonjat aiurea acolo.
In rest, daca Rapid (echipa cea mai buna din Romania la ora actuala) bate et viitoare la Iasi are sanse la titlu, avand in vedere si meciul direct cu Steaua (invingatoare obosit-chinuit din penalty ieri). Daca nu, e decis titlul.

PS: iar jeneralul ala stelist ce pupa steagul Rapidului ar face bine sa negocieze cu altii, ca mai mult de 3 etape nu rezista la Dinamo.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Apr 13, 2006 9:01 am

airtuane, va ramane cupa intertoto, trebe insa sa va depuneti candidatura din tinp ca iar vine chefereu si va ocupa locu :D
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Apr 13, 2006 9:11 am

Si-au depus candidatura doar FC Arges si FC National anul asta.
Deci "am ratat" si Intertoto!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 30, 2006 7:35 am

Ma bucur nespus pentru liderul la zi, Sportu Studentesc. Poate castiga campionatu :)
Cu toate astea sunt si un pic trist. Sportul, fiind acum o echipa mare, probabil ca nu va mai avea intrare libera la meciurile de acasa, iar acest lucru ma va afecta destul de tare. Spre deosebire de eye nu sunt un sustinator de sufragerie al stundetilor....ci un suporter al tribunei zero in Regie :D
Eu ce fac cand o sa puna 500 000 lei biletu la zero ? :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Apr 30, 2006 7:58 am

si eu mha bucur pentru sportul studentesc si rapid bucuresti
sper ca rapid sa ia campionatul
lucescu junior merita (copos NU)
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Dum Apr 30, 2006 1:53 pm

miraculosu cameleon(c.cutuma) scrie:Spre deosebire de eye nu sunt un sustinator de sufragerie al stundetilor

io am teveu in dormitor, da?

gabriel,
cand aurica radulescu, sandu mircea, chihaia, octavian ionescu, tanasescu, mihai marian, gino iorgulescu si mai tarziu hagi, bateau steaua si dinamo chiar dupa o nuapte de dezmatz la inter, tu erai o celula dotata cu membrana, citoplazma si nucleu, rugandu-te nuapte de nuapte la zeul cuacervatelor in speranta ca frun spermatozoid ratacit, care, in lipsa de alceva, te-ar fi putut penetra si fecunda oferindu-ti sansa la viata si ulterior la sansa de a posta pe acest forum.
cred ca ai fi avut o placere deosebita sa-i vezi pe uamenii ajtia jucand
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 30, 2006 1:56 pm

Sunt de acord cu tine, dar nu are legatura ce zic eu cu ce zici tu. Iar pe Kuky l-am prins si eu jucand. Ar mai fi de mentionat Marcel Coras pe care de asemenea l-am prins jucand. Un atacant foarte bun din cate imi aduc eu aminte. nu?

ps : iar ai omis zambetul meu de din postul anterior..si te-a luat flama.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Apr 30, 2006 2:00 pm

miraculosule, pe bancile de pe stadionu din rejie mi-am rupt multe perechi de bluji si reieati :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 30, 2006 2:02 pm

atunci sper sa te vad si in toamna acolo...in grupele cupei UEFA :)
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern